Rastar tyskarna.


Swedish People.



fredagen. Hjärskaknings dagen. ;)

Vi blev bjudna på middag



Malins, Min, Emmas och Victorias tyskar.

Trevligt.

Har varit lite dålig på att uppdatera mig på sista tiden, det är för att våra tyskar har varit hem men igår åkte dem hem. Det kändes super sorgligt vill att dem ska komma tillbaka, visst var det påfrestande att prata engelska hela tiden och att vara helt över social men de är så ensamt utan dem. Alla var så gulliga och trevlig. Var ett riktigt kram kalas på flygplatsen igår. Vi har bestämt att vi ska komma och hälsa på dem i mars när det är beeerfesten i tyskland och vi ska få bo hos våran larissa!

Igår efter vi hade lämnat dem på flygplatsen skippade jag, Malin och Victoria skolan och bara vara hemma och pluggade konstant. Jag fick i stort sett ingenting gjort men pluggade ändå en hel del från 9-22 ungefär, visst tog jag en del pauser där imellan men ändå hur drygt kan det bli. Jag har missat en hel del skola under den här veckan eftersom man ska vara ute och rasta tysken mesta dels av tiden! ;)
Hur som helst var det en sjukt sliten dag igår, kände mig hur skabbig som helst när jag gick hem från malin. Hade mina röda skor med malins extremt mysiga men stora mjukis byxor, en tjock tröja och en mysig jacka och pricken över i, hade jag min UIG ryggsäck på mig, vilken syn.

Hade iaf trevligt med Malin hemma hos henne när jag blev bjuden på mat, trots att det ända som serverades var en massa olika eldorado maträtter.  Det var gott ändå. ;)
Jag har franska som jag måste träna på idag, har prov imorgon kan ingenting och ska jobba ikväll så det finns dock inte så mycket tid kvar.

Igår lämnade jag in mått för min skoluniform till Ghana, nu kan nedräkninge äntligen börja.

Hade bra, njut av en härlig höstdag.

 

Jag och Malin njuter ;)

Städarna.

Vi hade en super kul kväll igår, det kom hur mycket folk som helst hit och det blev en riktigt fest om jag får säga det själv. Började lite segt eftersom jag hade ont i magen sen kvällen innan och inte var så väldigt dricksugen men efter min och erikas drink, rosa pantern, vart kvällen bättre. Jag tog de väldigt lungt igår men hade verkligen hur kul som helst. Vad gjorde vi hela kvällen? Vi sjöng singstar, dansade, minglade runt hade bara allmänt trevligt. Tror säkert att rullande var vi nog upp mot 40 pers här.

Se vart det naturligtvis en massa tragedier me tyskar som spydde och så. Självklart i våran fina vita soffa. ;) Det var lite kul, tvättar för fullt nu iaf. Men de är sjukt vad vissa tyskar är gulliga. Det var en tjej som spydde och det var några andra som fick jätte dåligt samvete så dem började gråta! Hur snällt som helst, och alla hjälptes åt att fixa allt både tyskar och svenskar. Alla utom Ivar. Vart en del folk som sov över, vet inte hur vi fick plats men plats fick vi. Runt 5 gjorde vi mys kväll inne på mitt rum, eller jag och Ivar iaf. Cissi poppade popcorn och vi drack vatten och såg american pie. Hur rolig film som helst.

Ja cissi visst låter det gott nät popcornen poppas? ;)

Blev väkt av en av tyskarna imorse, de var bara att gå upp och börja städa. Vi har städat mest hela dagen från 9 till 12 och vi har även hunnit ätit. Men inte försen efter vi diskat allt, eftersom vi inte hade ett enda rent glas, mugg eller tillbringare.

Nu sitter vi och ser på film, jag, larissa och britta. Ser de notebook men britta har somnat. Cissi är inne i köket och bakar bullar. Jag ska gå ner till tvättstugan och kolla till tyskans kläder. Även återige försöka få rent sofföverdraget, det är som prio nummer ett känns det som. Ne nu ska jag skila.

Ciaaaao 

waisted

Jag är verkligen helt borta känns det som. Sitter just nu hemma och bara njuter av tillvaron. Ska vila lite i sådär 1 timme eller någonting eftersom vi har bestämt träff att vi ska äta vid 7 med en massa folk. Och nu kommer Cissi hem efter att ha varit och handlat så nu kanske det blir bullar :) eller att vi skjuter upp det till imorgon!

Har varit på stan hela dagen kände mig inte så sugen på det men vad gör man inte för laget. har visat victorias tysk, madeliene runt på en massa affärer i Umeå. Hon skulle försöka hitta en pressent till hennes syster och det slutade med 1 par vita snö örhänge riktigt fina var dem. Sen följde vi bara med och tittade på tyskarna när dem åt på max, skönt att bara sitta och inte behöva anstränga sig.
Jag har verkligen haft turen på min sida dem 2 sista dagarna, igår när jag slog huvudet i bordet att det inte blev värre än vad det är och så nu när vi var på stan.

Jag och Victoria hade lämnat våra cyklar utanför max inatt för hennes mamma kom och hämtade oss, för att inte våra tyskar skulle behöva ta sig hem själva. Hur som helst låste jag cykeln. Man är ganska nervös att cykeln ska vara bort när man lämnar den mitt inne i stan trots att man har låst den. Jag ser att min cykel är kvar och när jag ska leta efter låset kan jag inte hitta de. Det visar sig att låset ligger på marken under min cykel. det inneär altså att jag har tryckt ihop låset men inte runt cykelns hjul utan bara i luften. Hur borta får man vara? Men glad är jag för det, min cykel stog kvar.

Ne nu ska jag ta en powernap innan tyskarna kommer, ladda om för kvällen när den riktiga festen är! ;) värmde bara upp lite lätt igår så att säga! ;) Är iaf hur trött som helst. Erika kommer nog när som helst med en massa saker med. Sen vid 7 ska vi ganska många träffas upp och äta pizza! finns det bättre bakismat ? Kanske en sallad.  Ne nu ska jag sluta svamla och ta mig en tupplur.

Always look on the bright side of life. 

Huvudvärk.

Första sovmorgonen på väldigt länge men jag kan inte ligga ner med huvudet för det gör så ont. Jag har inte en vanlg huvudvärk uta det är bulan på mitt bakhuvud som gör ont.

Igår var vi först på en utflykt med skolan där vi lät tyskarna grilla korv. Eller vi svenskar grillade  väl korv vi med men men. Det kändes bara lite onödigt att gå 6 km för att grilla korv. Vi åkte ner till skolan med buss jätte tidigt på morgonen för att sedan vandra tillbaka till ungefär samma ställe. Vi tog bussen tillbaka så det var skönt iaf.
När vi kom tillbaka till skolan var det dags för mössproving till studenten. Jag har altså köpt min mössa för studenten nu.

Se vara det bara raka vägen hem, var så himla trött så jag somnade nästan p en gång i soffan, där låg jag och sov tills victoria väkte mig och vi var tvugna att möta upp tyskarna på stan och fixa en del grejor till kvällen. Tyskarna lagade oss en god middag med god efteråt sen var det fest. riktigt trevligt. förutom min och victorias olyckshändelse. Vicotria ramlar på mig så att jag faller med huvudet rakt i glasbordet. Det gjorde inte så ont då men nu har jag ont. Huvudsaken att inte glaskivan gick sönder.

Dagens citat igår.

Klintbo - Backan ( jag ) du blir ju alltid så full, så jag tänkte att jag kunde få lite att dricka av dig sen när du inte behöver mer.

Vem tror ni blev fullast den kvällen? Och det var inte jag.

Ne nu är det stan för hela slanten. Ska rasta tysken ;)

Ciaaaao

En trött Linn.

och en väldigt less linn. När jag är trött blir jag väldigt less och egentligen borde jag inte prata om det för det får mig bara att tänka på det ännu mer. Har haft en jättr mysig kväll med våra tyskar och även med våra svenskar. Dock om jag är sjukt less på vissa svenskar, som kommenterar min engelska. ;) Nej det har väl sin charm, eller dem 20 första gångern är det ganska kul att prata om vilken förfärlg engelska jag har men när vi börjar komma upp i 80-90 gångerna då börjar man ju att tvivla på sig själv. Det leder till att man börjar tänka på allt man säger och tillslut rättar jag mina egena rätt så att det blir fel. Men det är kompisar man har, jag gillar ärlighet. Men måste alla vara så förbannat ärliga ? ;)

Okej jag är trött och det har varit en lång dag jag ska inte klaga. Har varit på laserdome och kom faktiskt på 3 plats. Man får tänka på det possitiva istället för det negatvia. Lyssnar på Cissi och Larissa där dem står i köket och diskar, cissi pratar bra engelska. Våran tysk kunde inte bli bättre heller, hur gullig som helst. När jag beklagar mig för henne om att alla mina kompisar säger att jag är så dålig på engelska, försvarar hon mig och säger att hon tycker att jag är bra, BRA hör ni det. Bryr mig faktiskt inte om hon ljuger, vilket hon troligvis gör, för ibland gäller de att ta åt sig av det possitiva och inte bara det negativa. Hon förstår mig när jag pratar och det är väl det allt handlar om. Om att kunna komunicera? Hellre de än att inte prata med sin tysk över huvud taget.

Nu lämnar jag dethär och går vidare i mitt liv.  Vi var på laserdone ikväll och det var riktigt lyckat. Vart tom lite svettigt där ett tag .

Ne får prata av mig med cissi, beklaga mig över mina problem. Det ör så skönt!

Sov sött.

Djurparken.

Idag har vi varit i lappland på lyksle djurpark, sicken upplevelese. Det har faktiskt varit mycket bättre än förväntat. Dock har jag varit väldigt trött så jag har sovit en hel del på bussen, suttit och myst med victoria det är alltid lika trevligt. Det var verkligen hur fint höstväder idag, solen harskinit hela dagen och det har inte varit speciellt kallt.

Dagen börjar med att jag var tvungen att gå upp jätte tidigt för jag ska vara med på klassfoto och kände att jag var tvungen att göra mig i ordning. Hur som helst brjade jag med massa andra saker, som att göra frukost åt tyskan och äta själv. När det är en kvart kvar till bussen går kommer jag på mig själv med att inte vara sminkad, det är bara att skynda på och se ut som ett hopplöstfall på klassfotot. Jag blev verkligen hur missnöjd som helst. Men shit happens. Tog ett kompisa kort med Victoria, cissi och maliin med och det blev betydligt bättre och personligare.

Sedan gick bussen till lyksle, fick problem eftersom malins tysk inte hade kommit. Hon lämnade honom hemma så att han kunde sova längre eftersom han inte behövde vara på skolan samtidigt som henne, det blev en massa tjafs med lärare osv och när han inte hade kommit kl 9.20 blev vi stressade eftersom busssen gick 9.30 malin cyklar hem och han är inte hemma och vi får inte tag på honom på mobilen heller. Men han kommer till skolan lagom till bussen går och får en massa skit för att han kommer sent. Vi skyller allt på malin istället.

Hur kul som helst när vi var på djuparken och kollar på hjortar. Malin har ett renhorn hemma som hänger på vägen ( hur fullt som helt) men hon kan inte få bort de. Renhorn och hjorthon är ganska lika så jag bestämmer mig för att få lite använding av min roliga humor. Malins tysk heter Thim och min heter Larissa.

Linn : Thim, you see that thing that the deer had on his head?
Thim: Yeaah i see that.
Linn: And you live with malin and have been seeing that she have the same at her wall?
Thim: Yes, ohh that i've seen.
Linn: Yees is a dear she have on her wall, and she shoot it by her own?
Thim: Oooh thats realy cool, Malin is realy cool.
Larissa: I think it's discusting.
Linn: She live in a litle village and they always go around with a gun.
Thim: Ahh OK.


Det var så sjukt roligt har aldrig skrattat så mycket, eller ja inte på länge. Var roligt med Larissas min hon är hel vegetarian så att man dödar djur är nog inte hennes favorit. Roligare blev det när thim står och berättar och verkligen gestikulerar med sina händer för läraren och pekar mot Malin. Sjukt sjukt roligt!

Vi är just nu hos Malin dvs Jag, Emma och Victoria och våra 4 tyskar. håller på att göra mat så jag ska hjälpa till. Ikväll blir det lasedome för hela slanten. Uppdaterar er om kvällen senare!

Byyye 

busy women.

Den här veckan har jag känt mig upptagen, det hemskaste som kunde hända var när jag glömde och blogga igår! det var det första dagen sedan jag startade min blogg! ;) Me jag tror att ni alla överlevde! Jag hade en hektisk dag, var på skolan, hämtade tysken, pratade engelska, gick till jobbet, väntade på erika tills nyckeln kom och åkte hem och sov. Vaknade imorse med nya krafter.

Är fortfarande hur nöjd som helst med våran tysk, hon är verkligen super mysig. tråkigt nog har ag inte varit med henne allt för mycket eftersom jag jobbade både igår och idag, men tjänat pengar så jag slipper nog jobba under söndage. Kom iaf hem hit efter jobbet, fullt hus här i lägenhetet. det var massa tyskar och svenskar här, blev ingen pipes, vi tråkiga svenskar backade ur! Eller inte jag för jag är en rolig svensk, och väldigt självgod är jag med!

Nej jag har varit hur trött som helst idag, kommer hem och gör alla sällskap här och sen när jag och malin sätter oss i min schässlong börjar vi skratta hysteriskt, hon skrattar åt mig för att jag ska visa hur roligt hon skrattar och sedan är det kört. Malin går ut ur rummet flera gånger men varje gång hon kommer tillbaka börjar vi skratta hysteriskt. Malin är verkligen söt, hon har även världens sötaste skratt.

Imorgon har vi klassfoto och jag känner mig inte taggad, Ivar har lovat att t med sin match djurgårdströja till mig, glömmer han den är jag inte med på fotot. Inte ens för att jag skulle få ha den på mig men med lite övertalning så! Annars blir det väl bara något tråkigt linne och jeans. Det är ju trots allt mitt sista skolfoto i hela mitt liv så det är väl inte så vikitgt att man måste vara snygg, eller hur? ;)

Nej nu ska jag få min skönhets söm så att jag inte har påsar under ögorna imorgon, och Victoria överväger fortfarande att följa med till lyksele. Lutar åt att jag gör de, vilken upplevelse att se en liv levande älg. Hade bra!

Ciaaaaao


Kramm! ;)


Kort från någeo helg sedan, Jag,arvid och cissi. ;)

The tyskar.

Igår kom Tyskan, äntligen, efter många oturs händelser på deras långa färd från tyskland. Men nu är jag hur nöjd som helt, Larissa som våran tyck heter, är hur trevlig som helst och pratar på mest hela tiden. Fast jag tar nog henne i att prata på, jag hatar tysta situationer med nya människor så min mun går i ett. Inte bra, speciellt när jag inte ens kan prata engelska. Istället för taste säger jag smell. Vet inte vad det är för fel på mig? Men det kanske kommer, är nog lite av nervositeten som tar överstyr just nu och inte låter mina ord komma fram i rätt ordning osv.

Jag och Cissi fick en hel del med fina pressenter igår med, en sockerskål, en varsinn muggtermos, choklad, en kopp och massa annat godis. Då är vi nöjda och glada med. 
Det tråkiga var att jag var tvungen att jobba, så när dem andra åkte på paltkväll var jag tvungen att åka och jobba. Hade bestmämt att vi skulle träffas upp efter jag slutat så när jag kom på att jag glömt min nycket hemma brydde jag jag mig inte! Det fick jag ångra.

Jag har inga pengar på min mobil. Vicotria skulle ringa mig vid 9, istället får jag ett meddelande där det står att dem är på bio!! Jag vet altså inte vad jag ska göra dem 2 kommande timmarna. Jag beslutar mig på att chansa på att erika är hemma! Tur som jag har är hon det. Fick mysaa med hennes under 2 timmar och det tackar man aldrig nej till. Var nog lika bra att jag glömde nyckeln hemma så att jag fick vara med erika, vi fikade god fikat och bara satt och pratade, hur mysigt som helst. Skönt att ha en vän man både kan prata om roliga saker med, och även lite mindre roliga.

När jag kom hem sov tyskan redan, förstår jag efter en resa som tagit 24 timmar! Hur som helst imorse när vi vaknade och skulle äta frukost ska jag försöka hålla en konversation, herregud min dåliga engelska. Lite bättre fanasti och lite lite bättre engelska kunskap kanske konversationen kunde ha blivit lite bättre! Men det gick bra, tur att hon är så pass trevlig som hon är ! ;)

Ne nu när tyskarna är på gammlia och jag har hål ska jag passa på att göra en del läxa som spanska och franska, så hade bra så länge!

Cyaaaa 

Myskväll.

Sitter hemma hos malin på haga, vi har haft lite av en myskväll. Jag har drukit och även gjort färskpressad juice medans malin och hennes syster åt mat. Okej, jag åt men de var inte mat! Betydligt onyttigare, kärleksmums, som malin bakt till mig för att visa kärlek, sen åt jag kladdkaka. Men det var inte i så stora mängder.

Jag ska verkligen skärpa mig men var tvungen att sörja att tyskan inte kommer, eller kommer gör hon väl men planet har blivit så försentat. har vi tur kommer dem imorgon vid 4! jag hoppas verkligen att dem kommer med bussen! Tycker synd om dem, deras resa kommer ta en hel del med timmar.  Ska ta hand om henne när hon kommer fram göda henne med en massa ljust bröd som dem tydligen gillar.

Har varit duktig med, pluggat här med Malin. Nej nu ska jag ut i mörkret med sällskap av malin. Hon har tydligen växtverk så hon måste rasta benen! Tänk att ha en pirrande känsla i benen för att man vill röra på sig, de är inte fy skamm. Är lite avundsjuk på henne lite vill jag lova! Men jag kommer igen, ska rycka upp mig!

Ne ut i mörkret hoppas jag är hemma innan spöktimmen!  

Ett inlägg från maj 2006.

Haljosan :) Alltså jag får verkligen ont i magen för jag tänker på hur underbara vänner jag har och att jag inte kommer ha kvar dom för evigt ? hur ska jag kunna få nya lika bra vänner? vi är inte som alla andra för vi är så olika varandra och det är det som är unikt ! :) tänk när jag år ut skolan och vet att det är sista dagen som det är en självklarhet att alla vi är tillsammans ! sen då är ny skola och nya vänner.. Finns inga som har hjälpt en genom lika många svåra stunder som dom har :) Helt underbara ! Det är inte bara 2 eller tre det är mer åt 20 stycken ! och ingen den andra lik och alla lika underbara !! hur lyckas dom?

Aaa men iaf så i helgen har jag jobbar det var lite små drygt men man fick ju pengar iaf :) det är possitivt ! sen så fick jag veta att det kommer bli att vi far utomlands nästan helt säkert :) kommer iaf få ett bra avslut med ERIKA där då :) Sedan vad har jag mer gjort i helgen ? jag har bara sovit, älskar att sova går inte att beskriva med ord hur underbart det är.. men inte lika underbart som det är att ha dom bästa vännerna i världen !

Väntar på att jag ska åka till sthlm nästa helg och ska får träffa BB :D sen så ska jag på begravning ! :/och mammsen sa att vi kanske skulle gå på grönan på fredag kväll :) kul att man har en sån karusell tokig mamma iaf ! men sen så ska jag försöka hinna gå i centrum ett slag med.. men verkar lite knappt med tid :/ men ska juh ner två helger efter de med, så de blire studenten och stan för hela slanten ! :) Men iaf så ska jag träna på svenska nu ! :)

Har jag nämt att mina vänner betyder guld för mig ?

Pusspuss//



Där är dem.

trötter.

Jag sitter och myser framför tvn är hur trött som helst, funderar på att ta e powenap i min säng nu. Det hade blivit något fel på tyskarnas flyg så dem kommer inte komma försen vid8 skulle jag kunna tänka mig. Då har jag litet tag på mig att göra en del annat som att plugga och vila upp mig.

Idag har varit en sådan dag när jag fösöker hitta på saker att ha ångest för, jag vet inte varför jag är så men ibland verkar det som att jag måste ha en anledning helt enkelt. Då kommer allt som har med pengar,jobb,kläder,skolan,hår och allt möjligt upp i mitt huvud. På tal om hår ska jag nog klippa av mig det mesta av mitt hår jag är så sjukt less, och som sagt det växer faktiskt ut, men det skulle vara skönt att göra någonting annorlunda.

Tänker en massa på gamla tider nu på senaste tiden, saknar verkligen vissa av mina tjejer där hemma. Dem är så otroligt härliga. Ska leta reda på ett gammalt blogg inlägg som jag skrev på min lunar för ganska länge sedan. kan var kul att läsa såhär tre år senare ;)

    Ganska precis 3 år sedan. Minnen! :)

Ny vecka, nya möjligheter.

Det är måndag och jag har en vecka som är fullspeckad med trevliga saker. Även dagem började bra och jag fick bekräftat att jag har världens självdiciplin. När jag vaknade i morse var jag tröttare än tröttast! Vet inte hur länge seda det var jag var så trött sist. Jag hade bestämt träff med erika kl 8 utanför henne, men jag kände att jag aldrig skulle kunna ta mig ur sängen. trode klockan var 7.35 och att jag ändå aldrig skulle hinna, jag skrev ett meddelande där jag berättade som det var och när jag ska sända det visar de sig att jag inte har några pengar på min mobil. Hoppet. Hade annars haft en sov morgon till 12. Det vara bara att gå upp, tur som jag hade var klocka ändast 7.25, vilket innebar 10 min tillgodo.

Gick på musiken, fick än en gång bekräftat hur dålig jag är på att spela bas och rytmkänsla. När musiken var slut åkte jag hem till Malin och tillbringande reste av förmiddan där. Hade fått riktigt mysigt i sin lägenhet, kändes hemtrevligt fär hon stog och bakade kärleksmums när jag kom. Vi gjorde sedan sällskap till Katarinas där vi åt lunch, väldigt goda mackor. En trevlig förmiddag.

Just nu sitter jag på skolan och bloggar i våran U-land blogg.  kolla in Ulandskunskap.blogg.se. där hittar ni ett gäng med allmänbildade bloggare.

Hur som helst har jag spanska nu, sen hem fort och städa tills tysken kommer. Jag tänkte på en sak korrekt gramatiskt kanske är tyskan för det är visserligen en tjej som kommer. Jag känner ett litet sting av nervositet, usch tänk om ho tycker jätte illa om oss eller liknande.

Ciaooo


Trevlig.

Hur har man dag sett ut? det var en väldigt tråkig dag på jobbet, när jag tänker tillbaka var det en av dem sämre. Det gick rätt bra att jobba men det var så otroligt drygt! Hur som helst höll jag ut och det är så skönt när det är gjort.
Efteråt åkte jag raka vägen till träna där Victoria och Mali väntade, även ett sjukt jobbigt spinning pass! Det var länge sen jag ansträngde mig som jag gjorde igår, helt insane! Tror att alla vi tre ansträngde oss, iaf vad man kan tyda på kläderna efteråt!

Åt min banan, sen bar det uväg på nya äventyr. Vi gick till solariumet, och nej vi solade inte i 40 minuter och ser ut som kräftor. Jag kom på mig själv med att ha glömt att ta med pengar, så jag snyltade in mig hos malin och la mig i hennes solarium med henne. Det var sjukt länge sedan jag skrattade så mycket, fick pannik efter ett tag och kände nästan att jag var tvungen att gå ur solariumet och lägga mig på golvet. Fick kramp av allt skratt, lagom efter 10 minuter hade vi skrattat klart.

Sen kom jag bara hem, tog en snabbduch och åt, och sen kom Isabelle och isabells Malin! ;) Ja vi gjorde vi? åt godis och en massa chips och bara myste tog det lungt och såg en bra film som gick på 5an nämligen miss secret agent! kände mig sjukt trött, men fick tillbaka krafterna nu nyss, orkar trots allt skriva ett blogg inlägg sent på söndagsnatten, men jag ska snart sova! Det ska bli skönt!!

Saknar mina sovkompisar ikväll, Erika och Elena kommer bli tomt utan dem på varsin sida om mig. Hoppas att dem kommer och myser med mig snart igen. Har haft en ptroligt mysig helg med mina tjejer.

Imorgon kommer tysken, då ska jag dela rum med cissi. Måste städa innan dess, innan tysken vsg, annars kommer hon bli alldeles förskräkt.

Don forget Always look on the bright side of life!

Söndag.

Nu är det sista dagen på veckan, sedan börjar en ny vecka med nya möjligheter! Jag vaknade och trodde att det skulle bli lika underbart som igår, med erika på högern och elena på vänstern. Men Elena var helt borta, ho hade hunnit åka hem utan att säga hejdå. Jag och erika måste ha sovit tungt, men det är klart vem som sover inte bra bredvid erika. Jag går upp och tänker att jag får trevligt sällskap när jag kommer ut i vardagsrummet, men nej malin är också borta?
Jag fick inget trevligt sällskap så jag gick och duschade, så nu sitter jag här i handuk, ska klä på mig men vill inte väcka erika som ligger och sover i mitt rum.

Idag ser min dag följande ut som, först vid 1 börjar jag jobba till klockan, innan fem, sedan klockan fem är det spinnig som vi ska testa på och sen funderar jag på att åka hem till malin och kolla in hennes lägenhet med alla nya saker som hon har lovat att he upp! Jag kommer sedan komma hem och försöka plugga, sen ska jag vara med isabelle om allt går enligt planerna :)

Det jag ska börja med är att klä på mig och äta frukost. Har inte all tid i världen, måste börja dra mig om 1 timme. kommer hem senare ikv.

Have a nice day


Trötter.

Jag börjar bli trött, och klockan är mycket nu med. Mycket för mig iaf, eftersom jag har haft en sådan påfrestande dag! Eller nu ljuger jag för er alla, jag har haft världens lugnaste och mysigaste dag. Har mest bara varit med mina tjejer, lagat mat och JA jag HAR pluggat, skrivit mitt andra inlägg til ulandsbloggen, dock har jag inte publicerat det ikväll. Hade förväntat mig att Victoria skulle komma ikväll men hon uteblev av någon konstig anleding som jag inte har en aning om varför? Hon brukar aldrg tacka nej till en myskväll.

Ligger just nu i tv rummer med en massa ljus tända, ska snart dra mig in till sovrummer möjligvis öpnna ett fönster. det är så otroligt varmt här! Malin ligger och sover, jag har lutat mitt huvud med henne och haft datron i knät, men efter att mitt ben kändes som att et höll på att börja brinna, var jag tvungen att flytta ner till golvet. Men Malin är lika söt där hon ligger och sover. Ack så avundsjuk, vill också ha mitt smink borttaget och allt

Imorgon ska jag jobba och sen blir det träning, sen ska jag tillbringa min kväll med Isabelle. Det kan bli kul, har sett fram emot det länge men det blir som aldrig av. Bara för att jag är så extremt seeg. Ja det är mitt fel jag vet Isabelle, vad har du för tråkig kompis?

Nej kom nyss på att jag måste ringa mamma och pappa, dem åker imorgon och jag jobbar hela dagen, måste lämna min önskelista så dem kan shoppa loss åt mig i thailand, har en hel del som jag vill ha därifrån. Dem måste nog ta med sig en extra resväska om dem ska få hem allting. Ne ska nog ringa till dem nu, mamma ligger med störst sanolikhet och har en himla massa resfeber, de ända hon har prata om de sista veckorna!

Ciaaaao!

Mys Dag

Kunde dagen ha börjat bättre, när jag vaknar får jag ett meddelande av erikas pappa med följande text. "vet inte om du har skickat till rätt person, vad är det jag ska vara orolig för? / micke ( erikas pappa )
Ja inte undra på att han svarade så efter smst jag skickat till honom. Var helt förrvirad och frågade mig själv om han visste vem han hade skickat till, var helt säker på att han inte hade mitt nummer!

Hur som helst när jag vaknar till på riktigt vid halv 11 ligger två av mina favorit flickor på varsin sida om mig, erika och elena. Blir glad bara av att se dem, bättre blir det tittar ut genom fönstret och solen skiner. Det har varit en helt underbar dag med hur skönt väder som helst. Vi åkte till stan vid 11 och jag och erika gjorde bara en snabb visit och åkte sedan hem till henne för att äta frukost, pannaka och mackor. Hur gott som helst, hennes"låtsas mamma" måste vara den bästa pankake maker.

Vi åkte hem från stan för att plugga, men ski fick vi, skulle gå upp för att leta efter någon bra film att se ikv, vi fastnade i barnens sackosäckar och satt där mer än bara 1 timme och pratade strunt. Allt är så mycket roligare än att plugga, verkligen. Avbröts av att min telefon ringde på nedervåningen, vilket dock var bra.

Nu är vi åter hemma hos oss, ska planera kvällen och vilken mat vi ska äta. Och, ja vi ska plugga. Som vi alltid säger och som aldrig blir av.

Hadé

The nights plans.

Japp sitter just nu och käner mig ny duschad och fräsh sitter med en stor pösig t-shirt känns verkligen hur skönt som helst. Det är helg och jag ska plugga men jag ska ha det väldigt skönt och njuta av ledigheten med! Väntar på att elena ska komma, hon lär väl vara här på en timme eller så. Vi ska äta på o'learys vid 8 och jag känner redan nu att jag börjar bli hungrig, vilket inte är bra eftersom att jag inte ska äta innan dess. Blir en mysig kväll med en massa mysiga tjejer.
Victoria vill testa det nya spelet som vi köpte med! ;)

Har varit e lugn dag, mest bara varit på skolan och sedan bar dey av på lunch, hur god lunch som helst. Åt inne i stan så att vi hade närmare hem efteråt. Efter maten gick, jag, Victoria och Malin på stan ett tag, på en massa olika prydnadsaffärer. Det var på Mique vi hittade det spelet som vi köpte, kommer inte riktigt ihåg vad det hette me något i stil med" Hur fan vågar du"  här är tjejen med kollen.

Seda har jag bara kommit hem och tagit det lungt, legat i min schässlong med mitt duntäcke och tittat på såpopror. Såg även världens skumaste film, en riktig incest film, där två tvillingar körde med sjuka sexlekar medans den ena tvillingens fästmö hade sex med hans bror. Hur som helst slutade det med att den andra tvillingen sköt sin tvilling. Det är garanterat inte bara jag som tycker att den är konstigt.

Har fått bekräftat att det inte bara är jag som blir påverkad av mina drömmar, även Isabelle blir. Fast hon verkar bara ha drömmar som inkluderar mat och godis, min drömmar är lite på ett djupare plan om man säger så!! ;)

Ne nu ska jag spela Super Mario, världesn roligaste tv spel!

Ciaaoo

God Morgon.

Ny dag med nya möjligheterm, det är så härligt! Gillar verkligen fredagar som jag har nämnt tidigare, det är verkligen den bästa dage på hela veckan. Morgonen började med att jag gick upp vid nio men kände mig ändå väldigt trött. Vet inte vad det kan bero på somnande ändå innan midnatt igår. Gick upp gjorde världens brak frukost! Seda ut i trapphuset där våran hyresvärd står och skurar golvet. Hon hade lite problem med hennes man eftersom han hade fått någonting gult i ögat, så där vart jag fast i en 10 minuter. Det resluterade i att jag kom 10 min försent till skolan

När jag kommer ut är min sadel blöt, antar att det regnade inatt men jag kände att huvudsaken var att det inte regnade just då, glad som jag är cyklar jag vidare när regnet börjar komma, halvvägs. Men det gick bra ändå, livet leker när det är fredag,

Ska hem och plugga efter skolan och senare ikväll kommer elena och det blir o'lerays mest troligt med god middag! Jag, Elena, Cissi, Erika, Vicky och Malin. Blir riktigt bra de, me go mat och allt. Ne nu har jag Religon.

Take Care

Mina Go Tjejer



Alltid lika söta, hoppas att ni sparar lite kladd till imorgon tjejer.

Sicken dag.

Har precis ätit en god middag med Erika och Cissi, blev en tacopaj smakade inte allt för dåligt! ;) Dagen började inte allt för bra idag, jag hade bestämd handledarmöte med Peter, min handledare, så jag skulle vara på skolan kvart över 9. Väljer helt fel jeans att ha på mig idag, alldeles alldeles för tajta. Jag märker att klocka är 9 så det är bara springa ner till cykeln, och ja byxerna var för tajta. det gjorde ont att cykla till skolan, de var alltså värre än tränigsverk. Men väl på skolan gick allt som det skulle. Hade U-landskunnskap så nu har jag väl gjort klart en av dem två stora upg.

Gick till lunchen, åt inne i stan på balder, sedan hade jag lovat Isabelle att följa med till nefetitti och kolla på Id puder, vilket är sveriges bästa puder. Vart kär i ett erbjudande dem hade för 1000 kr fick man 4 borstar, fyra foundation + rouge och något annat. Väl till pass att mitt puder håller på att ta slut, de kanske är bästa att köpa lite nytt! Väntar till nästa vecka, har en ganska bra lön då!

Slutade tifigt idag redan 1, men duktig som jag är sitter jag kvar på skolan till halv4 och plugga, väntar kanske mest på Malin, efteråt åkte vi till Träna och körde ett träningspass! Vart lite smått irreterad när man var tvungen att kunna en massa kordnination, eller ja mycket för mig iaf. Var inte så jobbigt som någon av oss hade hoppasts på. Det är bara köra en hård träningshelg på det då. Vi som trodde att det handlade om att slå på kuddar, hade en del agritioner som jag hoppats att jag skulle få ur mig, men icke!

Ska ringa Elena och välkommna henne till os imorgon, vi bytte ut våra planer så det blir ingen övik utan vi går ut och äter på o´larys och sitter kvar till dem coola killarna börjar rulla in istl. Är vad vi har tänkt, men planerna kan ändrats så mycket på sådan lite tid i min umgängetskrets.

Ne nu ska jag skriva min loggbok och lite på min projketplan. Har jag avverkat ytterliggare lite mer av hela min lista med saker som jag verkligen måste göra. Det är en del om jag får säga det själv.

Hade bra så länge 

Spanska.

Förlåt mig Carmen för att jag gjorde det felet. Det roliga är att jag sitter på spanska lektion, och har sjukt tråkigt, så går jag in och läser den kommentaren.

"Kan inte låta bli att påpeka det grammatiska felet i att skriva Me ducharse. Ducharme, eller me ducho skulle vara det korrekta uttrycket."

Där framme står vår lärare och påpekar att vi har problem med reflexiva verb, och jag är den ända som säger att jag kan det helt utan och innan. Det var eftersom jag fick ful pott på spanska läxan som handlade om de. Sen går vi runt och ska böja verben. Då sitter jag och pratar med Evelina om  kommentaren jag har fått och säger ducharse. Då kommer frågan till mig och jag svarar helt kontigt eftersom jag är så inne i min blogg. Illa.

Ne nu ska vi göra något grupparbete så måste gå.

Bye

Me Ducharse.

Sitter och har precis röjt i lägenheten, gud vad skönt det är när man får lite ordning och reda runt omkring säg, det är verklige en mysig lägenhet när man får ordning här! Sitter just nu på sägkanten i mitt rum och funderar över om jag ska gå och ducha, känner mig rätt ofräsch! Har kommit hem från jobbet för ett tag sedan, har sånt otroligt flyt på jobbet för studen, de är verkligen jätte skönt men undrar när det ska släppa, aldrig hoppas jag! I sånnafall kommer jag att bli rik trots att jag skattar!

Idag pratade jag med världens gulligaste tjej i telefonen. Vårat samtal lät väl ungefär så här.

Jag - Hej mitt nam var Linn jag sökte Anna.

Tjejen - Anna? Det är så här, Anna har en son och en dotter, jag är dottern. Och sonen han spelar fotboll.
Jag - Ja okej?
Tjejen - Ja och Anna måste följa med honom på fotbollen, och jag som är dottern jag ska på scouterna snart och då måste min pappa, alltså annas man skjutsa mig.
Jag - Jaha okej men då ska jag inte störa jag ringer upp någon annan gång
Tjejen - Ja men jag ska hälsa anna, som jag är dotter till, att du har ringt.
Jag -  Ja men  jätte bra, och lycka till på scouterna. Hej då.

En sån himla gullig tjej. Ka nog inte ha varit mer än 7-8 år, ibland när man sitter där får man en härlig känsla av att prata med vissa personer. Sånna personer som gör en glad.   Ja jag kan väl erkänna online är inte världens sämsta jobb, och särskilt inte när man sitter på en timmlön som är så pass bra!

Hur som helst, imorgon ska jag och Malin göra ett nytt försök att ta oss till träna och köra power strike, hoppas att det går bättre denhär gången, ska försöka få med Cissi och Victoria. Så Victoria om du läser ta med träningskläder till skolan imorgon, då kan du efteråt äta din kladdkaka imorgon utan att ha dåligt samvete! Ne ska gå och ducha, och sen ska jag en gång för alla läsa min U-bok herregud vad jag skjuter upp dethär.

Don't foget Always look on the bright side of life!

Filosofi.

Just nu har jag filosofi, någonting jag verkligen inte förstår mycket av. det är en enda stor röra för min del. Pratar om en massa konstiga saker, det finns inte heller något riktigt facit för filosfofin, antar att de lite är det som är meningen! Sitter iaf att försöker lyssna, men det blir inte bättre av att våran lärare pratar engelska då måste man anstränga sig på två saker samtidigt!

Hade sovmorgon i morse, det var verkligen hur uppskattat som helst, men hade återigen en panik dröm så när jag vaknade hade jag ångest. När jag kom på att det var pga drömmen och att jag och cissi var i helsingborg och inte kom hem, vilket innebar att vi skulle missa plattan, kändes det inte fullt lika allvarligt.
Jag har verkligen kommit in i en dålig vana, kan inte gå och lägga mig för 01.00 på kvällarna, igår låg jag vaken och såg på filmen Linas kvällsbok som för övrigt är en ganska mysig film. Inte för att jag förstår hur man kan göra som Lina gör i vissa av scenerna. Som att vara med en kille som man bara blir äcklad av, eller bli tillsammans med en kille som är 2 år yngre. ;)

Åkte till skolan lagom till lunchen, åt på taj mahal. Har kommit till skolan, där man skulle ha med sig någontig som innehöll 100 kcal, Victoria blev min rädding tog 3 rutor choklad. Klart att Victoria alltid har cholklad i bakfickan, det är inte direkt någon ovanlighet vill jag lova!

Sitter och våndas inför Franskan, det är verkligen ett ämne jag känner mig urdålig på! Vet inte varför jag valde att läsa steg 5 men anatar att det har att göra med att jag verkligen vill lära mig de. Bara ge allt så går det säkert bra, men de är ju det också. Orkar inte ge allt när man har så mycket annat att göra.

Ne nu är det filosofi för hela världen.  Ciaaaao

Vilken kväll.

Precis kommit hem från jobbet och ligget i min schässlong och myser, kollar på någon ny serie som har börjat på 4an ! Den verkar rätt bra! Gick återigen bra att jobba, tiden gick fort och de är alltid ett plus i kanten. Jag fick inte min återkomst till min självklara order, var någon annan som hann före! Det bjuder jag på! 

Lite kul när jag sitter på jobbet och lyssnar på n¨ågra tjejer som pratar om jobbiga samtal som dem har varit med om en av tjejerna säger:

Det är hemskt när dem man ringer till säger att dem har cancer och sån skit.

Ja det lät väldigt roligt helt enkelt. Och sån skit! Nej vet att det kan kännas lite obehagligt att komma till personner som säger att deras respektive precis har gått bort eller liknande!  Annars har det inte hän särskilt mycket, ska se klart på dethär tv programmet och sen måste jag fortsätta med min U-lands frågor!

ne nu ska jag rycka upp mig och samla krafter.

Byeee

 

pluggeftermidag.

Jag och Victoria beslutade oss för att åka hem från skolan efter svenskan 13.05 istället för att vänta i 70 minuter på U-landkunskapen. Så vi åkte hem till lägenheten för att plugga här istället. Vi hade som mål att konstant från klockan 13.30 när vi kom hem till 14.50 plugga konstant och tro de eller ej, men jag har pluggat konstant till nu, så jag har inte så mycket kvar av mina frågor, problemet nu är bara den sista MVG uppgiften jag ska göra. Suttit och lyssnat på 100% svenska hits, vilken eftermiddag.

Sitter och väntar på att jag ska åka till jobbet, börjar jobba vid 5, men det är skönt att vara hemma innan så att man slipper äta på stan! Ska försöka göra lite mer plugg innan, så att jag verkligen kan känna mig stolt över mig själv när jag kommer hem ikväll efter jobbet, och kanske inte behöver plugga så mycket då istl.
Less jag blir på allt prat om plugg!  Kul att läsa om plugg förstår jag ;)

Nej jag har inte så mycker att tillägga eftersom hela min dag har kretsat runt plugg! Tog en kort paus nu och ser på något tråkigt christine avsnitt, tycker inte ens att det är bra. Jag slog bara på tvn för att jag trode att det var Desperate housewifes! Men icke! Åhh på tal o m tv program om bara 1 vecka så börjar andra avenyn! Det om något kommer lyfta upp min vardag, med lite intriger i mitt liv!

Ne nu ni, tillbaka till verkligeheten (plugget)! känner verkligen som jag har hakat upp mig. PLUGG PLUGG och åter PLUGG!

Ciao

ljusets dag.

Solen lyser inte idag, men jag är glad ändå! Idag är dagen som jag känner mig ovanligt possitiv! Det är väldigt skönt måste jag säga. Dagen började dock inte så bra när jag tog fram ett slags puder som är dyrt, och som jag använder mig av i stort sett varje dag. I min besviklese inser jag att det är väldigt lite kvar, men det skulle räkt lätt någon månad till, och sen händer det som inte får hända, jag tappar burken så att allt åker ut på badrumsmattan. Men som jag brukar säga "i något ont förs de ofta med någontig gott" vet inte vad jag vill ha sagt med det, för ser ingenting possitivt i det.

Dagen blev bättre när jag kunde cykla på min cykel utan att kjedjan gick av eller hoppade! Halleluja! När jag väl kommer till skolan har vi lottning mellan två grupper, var av en är våran grupp, som ska redovisa om kristendom. Jag hade som vanligt inte förberett mig, så till min lycka valde jag rätt hand som inte höll i sudden. Vilker innebär att vi slapp att  redovisa. Vi åt lunch, på helt rätt ställe och ja.

Nu sitter jag och lyssnar på min svenska lärare som pratar om ledmotiv, människans utveckling och bipersoner en massa jag inte fattar mycket av. Kanske om jag slutar blogga att jag skulle förstå lite mer. Jag känner på mig att den här dagen, det kommer bli en bra dag. Missar visserligen ett Ghana möte men min sambo, Cissi, får gå istället och samla en massa information, eftersom att jag jobbar och drar in en massa pengar till hushållet! ;)

Always look on the bright side of life!

Mysigt.

Levande ljus, romantisk musik! Du skulle ha varit här nu Erika!
Vad är en mysig stund utan Erika Norrman, det är ingen mysig stund alls. Sitter på sängkanten i mitt rum och sitter vid datorn, det kanske inte är det mysigaste men ändå.

Ne orka dryga, varför tar jag min blogg oseriöst. Åhh mina blogg gudar det ska inte återupprepas.

Nu ska jag läsa U BOK .

Bye

Vilka Tjejer.

Jag är så otroligt stolt just nu över min och Malins insats, vi har lyckats byta kjedja på min cykel, nästan helt utan hjälp! För vissa kanske det inte låter som  ett sånt stort problem, men det är verkligen ingen enkel sak att byta kjedja, tro mig. Det har bara strulat en himla massa, det visar sig att man inte alls behöver ta av hjulet utan det viktiga var att kjedjan inte satt ihop. Vilket den gjorde, men hur som helst får vi den på rätt plats, det visar sig att den var 4 centimeter för kort. Men vi klarade det ändå.

Få se hur länge den håller, kanske går av imorgon när jag cyklar till skolan bara för att den är för spänd. Nej dagen har faktiskt blivit väldigt upplyft av det här, nu slipper jag vänta på bussen, och anpassa mig till en massa tider.

Vart ingen träning ikv heller, men en del annat har blivit gjort. Victoria och Malin har tillbringat större delen av sin kväll här med mig och Cissi, en massa plugg och en del pratande och tv tittande har förekommit i våran lägenhet. Vi har bytt lampor, målat väggar och bytt gardiner. Vilka händiga tjejer, vi har kommit fram till att vi klarar oss allt bra utan män! ;) Ne jag funderar på att ta tag i mig själv och läsa lite i min bok, jag som har varit så duktig idag!

Annars har dagen varit rätt lugn, förutom att jag varit trött och haft ont i huvudet vill säga, tog en powernap där vid halv 5, hoppas det inte påverkar min nattsömn allt för mycket. Tack och lov har jag sov morgon imorgon, det ska bli skönt att få sova ut lite iaf. Men nu ska jag röja lite här och vara social med mina vänner.

Som jag brukar säga : Always look on the bright side of life!

Dem som vet hur de ska gå till.



Ser ut att tycka att de är sjukt gott. Det var tider.

Betyg.

Sitter på skolan och har fått tillbaka mina betyg nu. Less jag blir på vissa saker, det är två ämnen där jag är besviken på mina betyg, och det är samma lärare som har satt betygen. Låg så högt man kunde och sista månaden srtulade allt till sig och jag blev sänkt. Det är hur kul som helst, att en lärare drar ner ens betyg bara för att man/ han är så dålig. Men jag ska inte klaga.

Är helt sjukt trött idag, inte alls taggad på skolan. Somnade sent, var tvungen att se klart hela notebook så klockan blev väl näramare halv 2! tänkte inte på att jag var tvungen att vara pigg på skolan. Nu sitter jag här och bara vill sova. Har mentorsamtal snart, måste plugga spanska som en toook medans jag väntar, skjuter upp de hela tiden så det blir ingenting gjort, less jag blir på mig själv. Hade musik första timmen, mitt huvud höll på att sprängas när dem spelade trummor, och jag fick än en gång bekräftat att jag inte har någon rytmkänsla.

Ne jag ska sluta klaga, vad händer med mig? Jag som bestämt mig att alltid se possitivt på saker. Är nog bara för att jag är trött och fryser, vill mest av allt åka hem och lägga mig under mitt sköna duntäcke och bara ligga där. Men nej nu ska jag rycka upp mig istl, tar tag i mig själv och tar med mig Malin och tränar ikv. Då kommer säkert jag att känna mig bättre till mods. Pluggar som en toook ikv så jag inte har fullt så lika mycket ångest över det.
Jag ska helt enkelt bli ångestfri!!


Måste fixa min cykel när jag kommer hem, he dit min kjedja som är av. eller jag har en ny nu, som jag har förstått de måste man ta bort hela däcket för att kunna he på kjedjan, kan bli ett roligt äventyr. Allt är så mycket bättre än att åka buss, tycker inte om att passa massa tider. Ne nu ska jag sluta flumma.


Ciao


Notebook.

Have you ever been note booked?
Det är precis vad jag tänker gå och bli nu iaf. Ha lite ångest och titta på en hur bra film som helst, dagboken. Kan det bli så mycket bättre? Vart inte mycket pluggande, måste ta tag i mig själv nu! Har hål 1 timme imorgon då jävlar. ;)

Ciao


Kosigt.

Har precis kommit hem efter att ha sett Arn, en relativt bra film om jag går säga det själv.  Jag, Cissi och erika bestämde oss i sista sekunden för att se den. Jag har mest bara sovit hela dagen, förstår inte varför jag är så trött men kan tänka mig att min helg inte har varit särskilt utvilande. Men den har varit hur mysig som helst. Supernöjd att jag åkte hem, det var nog ett av mina bästa beslut på länge.

Jag har verkligen börjat älska hösten, igår när mamma var och handlade lovade jag att ta hand om barnen så jag tog med dem på en skogvandring, hur mysigt so m helst. Vi gick till någon glänta i skogen och körde Irländsk julafton och tagen. Linnea plockade blåbär medan jag och Leam lekte tagen. En vacker dag då ska jag också skaffa barn, och då ska dem vara precis lika söta som Leam och Linnea.

Varför får man ångest när man är bakis? Kanske för att man har gjort bort sig kvällen innan, kan vara en väldigt bra förklaring. Inte bara ångest utan jag har även ont i kinden pga att någon tjej inte tyckte om mig och bitchslapade mig. tack för den. 
Det var lite kul när jag vaknade i morse, väldigt tidigt som jag alltid gör. Då ligger Madde bredvid mig och jag börjar tänka på min sjuka kväll.

Linn - Madde jag vart bitchslapad igår!  
Jag skrattar för mig själv. Och madde bara sover inget svar.
Linn - Madde hör du, jag vart bitchslapad igår.
Skrattar ännu mer! men Madde bara sover.
Linn - Madde!! hör du?
Madde- Äh linn, whatevter.
Tack för att man har kompisar som ställer upp och kan prata ut ;)


Ne det var nog kvällens händelse. Har även kommit på att jag verkligen är en sådan person som alltid vill ha det man inte kan få, och fattar inte vinkeln när man vet att man aldrig kommer få det. Less man blir. Men kul ändå.
Ne nu ska jag plugga spanska, blir en tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon!


Always look on the bright side of life!


En sliten Linn.

Har nyss vaknat, sovit lite av och an hela dagen känns det som. Sitter och kollar på, vem kan slå filip och fredrik. Vilket bra program. Hemskt de är att vara så här sliten, det känns som att jag skulle kunna sova ända till imorgonbitti, inget annat speciellt som känns av som huvudvärk eller illamående, det är som mest bara att jag är trött.

Var en trevlig kväll igår, väldigt rolig om jag ska vara saklig. Hände en del jobbiga saker, när jag har gjort i ordning mig kommer jag på att jag abslut inte får glömma lägget hemma så jag går upp i väskan och börjar leta, vad tror ni har hänt? Hitter ingen plånbok, jag tömmer alltså hela väskans innehåll men de är fortfarande ingen plånbok, det kändes verkligen värdelöst. Har jag lixom fått ner madde och allt från övik. Och hon som klagade för att dem ringde från polisen 1 timme innan hennes buss gick, att dem hade hittat hennes legg och plånbok, som hon inte visste att hon tappat. Så hon gick ju bara och hämtade den och hade sitt legg. Men de löste sig, fick bra använda mig av min inteligens.

Sen var festen igång efter många svårigheter. Det är så himla gulligt, eller vad jag ska kalla de. När vi sitter hemma och jag dricker någon drink som mamma har blandat ihop, samlar ihop mina saker, när Leam fråga:

Linn gillar du spriiiiit?

Ja vad svarar man på den frågan, kanske inte sprit, men vad spriten gör med kroppen, vilket kanske inte heller är helt rätt svar. ja sen åkte vi till elena och var där någon timme, sen drog vi vidagre till min syster hus där bror och en massa andra höll till, var en del flängande. Slutade till sist på kramm. Ja det var en lyckad kväll med en del intriger, men det hör väl som bara till.

Nej ska kolla upp bion nu.

Ciao

Tidig morgon.

Japp en väldigt tidig morgon för att vara mig och tidig för att vara en lördagsmorgon. Somnade när jag lov på soffan och såg en värdelös film, som pappa låg och skrattade konstant till. Och sen kom den stunden när man ligger och tänker att man bara ska vila ögonen för en kort stund och istl lyssna på vad dem säger, man förväntat sig även att man efter sådär 15 minuter ska kunna öppna ögonen igen och vara mycket piggare. Men ack så fel man har, jag hade sovit till halv 4 när jag gick upp och la mig i en betydligt bekvämare säng. 

Har sovit som en prinssesa hela natten, det är verkligen någonting speciellt med mitt rum och min säng här hemma,säker mina sömnstenar som gör det ;). Ja jag har köpt någon rosa sten från mars, eller någonting i den stilen, som tydligen ska göra så att man sover mycket bättre.
Men sen kom morgonen  jag hör röster och en massa ljud, efter bara ett litet tag kommer Kim in och säger att klockan är 11.

Linn - Ne Kim då skulle barnen vara upp för länge sedan, och de skulle jag ha hört.
Kim - Ne men dem är trötta så dem ligger och sover, mamma och pappa är uppe, vill du ha cafe?
Linn -  Ne, jag vill sova! Kim vad är klockan.
Kim - Den är jätte mycket, om du går upp nu kommer du känna att du är mycket piggare och sen när du börjar skolan på måndag kommer du känna dig så stolt när du sitter i skolbänken att du gick upp den där lördagen och ja hela din dag kommer helt enkelt att bli mycket bättre.
Linn - Varför ska jag känna mig stolt om jag går upp klockan 11?
Pappa som ligger i sitt rum i sin säng och sover skriker:
- Kim för i helvete ge upp.


Jag somnade om och det visade sig att klockan var 8 på morgonen, men jag hade ingen klocka att titta på så jag gick upp vid halv 9 för att jag hade så dåligt samvete, jag trode att den minst var halv 12. Men så nu sitter jag här och njuter av stunden. Ska gå ut och plocka lite äpplen och plommon nu och även vara barnvakt. Så tror att det kan bli en ganska skön dag idag, solen skiner och så.

Ne nu ska jag leta fram min cykelkjedja så att mamma kan åka ner och fixa en ny och fräsch åt mig, eftersom att min har gått sönder, gått av helt enkelt.  Sedan måste jag ringa Elena för att uppdatera mig vad som händer ikväll har som inte så stor koll på det, än så länge! ;)

Trevlig lördag!

Back in Ullånger.

Ja nu var man tillbaka till det lilla röda huset med vita knutar. Jag kände att när jag såg bjästa skylten,så förstog jag faktiskt inte varör jag hade bestämt mig för att inte åka hem. Det är hur skönt som helst att vara hemma, ätit god mat, med både för och efterätt. Varit med Leam och Linnea, dem sötaste barnen i världen, har även hunnit haft lite modevisning för mamma och så ;)

Nu sitter jag i tv rummer med pappa, han håller på att showa med youtube, överlycklig att han hittat dit och tror att det är någonting alldeles nytt! Han har inbygg mick i datorn och sitter och sjunger med i Mikael Wiehes låt Flickan och Kråkan. Vilker faktiskt är en väldigt bra låt! ;) Så lutar mig bara bakåt i soffan och njuter.
Ska se någon film här snart, och bara ha en helt vanlig och mysig hemma kväll. Tro mig att det ska faktisk bli skönt. Och ja mina familjeförhållanden ser ganska bra ut.

Det är lika bra att tagga för morgondagen, ska verkligen ta det lungt så att det inte blir som sist, vilket slutade i nära in på katasrtof, och jag känner mig inte så mycket för att ta en taxi från kramfors hem hit imorgon. Så det är bara att dricka med förnuft som en vanlig tonåring i Sverige gör.

Ne nu tar batteriena på datorn slut.

Byee

The day on the week.

Fredag är den absolut bästa dagen på hela veckan, jag älskar fredagar. Man har hela helgen framför sig, det är en relatvit slapp dag på skolan. Och ja det är bara helt enkelt mys. Sitter och har religon, ska leta upp en massa viktiga texter som har med kristendom att göra. Känner mig lite slö så jag och Isabelle lämnar över det på hennes mamma istl ;) Ne jag har faktiskt hittat en del redan!

Min cykel är sönder, ni som läser min blogg vet de, jag fick altså gå till skolan idag. Victoria ledde cykeln bredvid mig, och sen gick vi i en skön takt. Det är hur skönt som helst att vara ute och gå på hösten, älskar luften. När klockan vart 20 i 10 bestämde vi oss för att cykla eftersom det bara var 5 minuter till skolan började. Victorias cykel mår dock inte så bra av det, eftersom i 1an när min cykel var sönder skjutsade jag henne i ungefär 2 månaders tid, och cykeln blev helt enkelt rätt sliten. Men fortfarande hur skön som helst att cykla på.

Jag sitter faktiskt och längtar en del tills jag kommer hem, idag är det en månad sen jag åkte till bulgarien och ytterligare några dagar sedan jag åkte till sthlm, vilket innebär att det är ca 5 veckor sedan jag var hemma. Inte speciellt länge men ändå. Det är alltid skönt att få komma hem, få maten serverad och slippa tänka på någonting själv. 

Nu ska jag ta mod till mig och läsa vad min handleradre tyckte om mitt projektarbete. Kan bli kul att läsa, förmodligen en massa kritik som " hur tror du att du ska klara av att skriva en novellsamling, PUCKO" Ne inte kan peter säga någonting sådant?

Ciao. 

Sånt som gör mig glad.

                       

Nej vadå jag vill inte tillbaka.

Ändrade planer.

Efter en jobbig dag har jag beslutat mig för att jag verkligen behöver komma hem i helgen och få lite kärlek. Imorgon åker jag därför mest troligt hem och bara umgås med familjen och vänner där hemma. Hade tänkt att stanna så länge som möjligt, testa mig själv eller vad man säger. Känns bara så tomt. Sen kommer jag inte få träffa mamma och pappa på mer än en månad om jag inte åker hem nu, det vill man ju inte missa ;)

Sen har mamma och pappa barnen i helgen och de är ett stort + i kanten, och inte tala om kramm som är en av dem större events i kramfors kommun, Kan inte bli annat än en bra helg.

Måste säga att dagen har ändå repat sig ganska bra, var ute med Erika en lång promenad och fick prata av mig en del, efter det kändes allt så mycket bättre. Började naturligvis prata en massa minnen såklart. Det enda vi gör, om bulgarien vsg. Det är så roligt för varje gång vi pratar försöker vi placera alla kvällar. Det går som inte så bra, tror säkert vi har placerat dem på rätt plats flera gånger, men sen gör vi om det ändå.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, jag ska städa undan här så att det går att få lite mysig stämning, men sen ska jag nog bara tända en massa ljus och njuta av mörkret och min Ulands bok. Den verkar faktiskt helt okej, otroligt nog. Så victoria synd för dig att jag tog den boken av dig. ;) Ska försöka börja städa nu så att de är bortgjort, sen ska jag, vilket jag kom på just nu. Spela tv spel, supermario. Det är nog det roligaste tv spelet ever.

Men ses på ett tag. Ciao

Behövlig låt.



Känner att jag behöver den här låten just nu.

Vilken dag.

Idag har jag haft en av dem sämre på väldigt länge, jag ska berätta om den och sen ska jag lägga denhär dagen i en soppåse och slänga den.

Jag är  "sjuk"  idag så var hemma från skolan, kl 10.30 var jag på en arbetsintervju. Det gick väl kanske inte så bra, var en väldigt sträng man som skrämde upp mig lite. Sen har jag varit som ganska uppskrämd hela dagen. Så det var ingen bra början, eftersom att det inte kändes som det gick särskilt bra på intervjun. 
Efteråt cyklade jag till Victoria och vi gjorde sällskap till staden där vi åt lunch. Inte så mycket mer med det.

Jag tog mig äntligen tiden att åka till skatteverket för att reda ut hur mycket skatt jag ska betala, det är där jag känner hur less jag börjar bli. Det är en djungel det där med skatt. När inte ens dem som jobbar med det vet hur mycket skatt man ska betala, vem vet då? Vi fick tom prata med någon expert och inte ens hon visste.

Jag hade lovat Victoria att följa med till en trafik skola och de är då jag känner, att det här dagen skulle jag nog aldrig ha klivit upp, min kjedja på cykeln går av, den går altså helt av. Hoppet dog. Vi fixar med Victorias körlektioner och sedan ska vi ta oss hem? Men hur.
Jag tog 5 djupa andetag och tänkte: ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE.
Det gjorde jag med, jag höll i Victorias axel när hon cyklade, det löste sig altså någorlunda bra ändå, jag slapp ju cykla hem, fick som snålskjuts.

Jag tänkte på en sak, jag är jätte dålig på träning, men är det bra att träna när man har jätte mycket träningsverk. Eller det kanske är bra rentutsagt?

BYE

Ghana gruppen



 En sjukt fin bild, inte rätt dag.

Överskottsenergi.

Nu har jag kommit hem från jobbet och känner mig full av en massa energi. Det var riktigt kul att jobba idag faktiskt. Ja hör på fan, det var kul att jobba idag! ;) Och nej jag håller inte på att bli tokig, men det gick så bra och då blir det kul. det var en massa nya som skulle börja också, dem satt med och lyssnade på våra samtal, kommer ihåg när jag var en av dem som lyssnade. Var så sjukt nervös för att sälja.
Hur som helst avslutades inte kvällen så bra eftersom precis när jag ska läsa orderbefräftelsen så avrbyts samtalet, jag går alltså miste om 150 kr. Nej de är inte så mycket pengar men hade haft en timmlön på 300 kr i timmen ;)

Jag försöker att gå vidare, det känns faktist bättre än precis efter det hände. Jag skulle få ta samma samtal på söndag när jag jobbar med så jag hoppas på bättre tur då! Det var min telefon det var fel på, helt klart det var inte den ända gången det hände den kvällen.

Annars har de varit en relativt dryg dag, inte så händelserik. Bara haft en massa jobbiga lektioner. Det roliga är att jämnt när jag får tråkigt ringer jag till erika, en dålig vana. Måste sluta hon känner sig förföljd, det kanske skulle blir mitt nya smeknamn "the stalker". Vilket stämmer in rätt bra när jag tänker på det. :)
Ne imorgon får jag träffa henne i egen hög person, vi ska på body kick eller vad det heter, om jag kan få min bror att komma lite senare en planerat. Han borde inte vara svår övertalad! ;)

Ne som jag brukar säga. Always look on the bright side of life!

Säljer bättre nästa gång.

Man får skämmas över VF.

Våran Ghana grupp har idag varit med i VF, kul rikitgt kul. Varför skulle tidningen komma och ta kort den dagen man är som fulast. Helt utan smink, jag är inte tjejen som är vacker utan spackel, super trött och ingen hårdag. Men jag är glad ändå för jag ska till Ghana, stackars flickorna på Ghana skolan dem måste raka av sig håret, och de måste inte jag på min skola.

har inte kunnat sova så bra inatt, eftersom varje gång jag har vänt och vridit på mig har jag känt ett sting av träningsverk. Jag har nu fått bekräftat att de är på tiden att jag börjar träna eftersom jag är sjukt otränad. Body Pump is the shit. Imorgon ska jag tagga om och köra power strike, ska samla på mig mina krafter. Ikväll är de jobb, de kan bli kul.
Btw dem ringde från ica idag med så jag ska på arbetsintervju imorgon kl 10.30. Det är bara att hålla tummarna!
Idag kommer det iaf att gå bättre att jobba, pga jag är mycket mer utvilad och har inte alls samma hvudvärk, då kanske jag kan prata oavbrutet i 4 timmar telefon.

Ne nu har jag NO, varit duktig och gjort läxan tom. Ska kolla på NO:n så att jag inte misar någonting.
Uppdaterar senare istl.

Bye

Kokain te.

Nu tänker säker dem vissa som följer mig att jag har hakat upp mig på mitt kokain te, men nu ska jag iaf ta premiär koppen, har en bankande huvudvärk men ändå överenrgi på kafet jag drack på online. Hat gjort 1 av 3 pass denhär veckan. Det känns så bra! Vann 1 biobiljett, nu ska jag verkligen pallra mig till biografen på söndag och se arn, har pratat om de i typ 3 veckor sedan det var biopremiär men de händer ju aldrig någonting.

Haft en sjuk jobbig dag, med tanke på att jag gick upp stax efter 6 så har det varit en lång dag med. Somnade tom på soffan på en hål timme och sov när alla skrek och tjoade omkring mig, vaknar sedan av att några tjejer i klassen pratar om projektarbete och jag får panik, Måste fort förflytta mig, följer med Isabelle ut och möts av en trevlig lapp på min packethållare på cykeln.

Hallå Biaaach hoppas att du ramlar av din cykel.
Du är en fjååårtis, hoppas att du dör!
// Hemlig

Isabelle säger att hon sett en tjej i 1an sätta den på min cykel, men ser att den är skriven med samma penna som isabelle har! Måste bara säga att Isabelle har haft en otroligt rolig humor denhär dagen, när vi var på lunchen så hittade jag inte mitt lunch kort, letade överallt tom inne i diskrummet. I 10 minuter fick dem vänta på mig, hela tiden har Isabelle haft mitt kort och tycker att det är jätte kul att jag får leta runt som en galning! tack för det, nu vet jag iaf vart jag har dig!! ;)

Fick lov att äta lunch på stan idag. de är bara drygt men eftersom U-landskunnskapen var flyttat till sista timmen var det ganska kört att hinna hem. Malin höll mig sällskap, så de var skönt iaf. Satt ute i det fina vädret. Hösten är faktiskt inte så tokig som man tror :)
Slut pratat för ikv, nu ska jag bara njuta av mitt kokain te och min schäslong.

Sov gott och dröm sött ;)

Efter regnet kommer fakiskt solsken.



Tänker på bulgarien och Sara när jag hör denhär låten! :)

Body Balance.

Idag känner jag mig stolt, inte bara över mig själv utan även Malin, eftersom vi gick upp strax efter 6 imorse åkte till teg och körde ett bodybalance pass på träna. Jag som för övrigt hade sov morgon till 10, tänkte när klockan ringe, att ja om inte jag var så förbannat diciplineras, vilket är en lögn, då skulle jag kunna sova 3timmar till. Men upp och hoppa.

Det måste vara något fel med mig, min hypdokondori blir allt värre med dagarna, iförrgår när jag skulle sova hade jag lite ont i huvudet. Jag ligger sedan i sängen och övertalar mig själv att jag har en cancer knöl i huvudet? Vet man själv om att man är hypdrokondiker? Nästa gång jag får ont i huvudet ska jag ta lite av mitt kokain te, ska vara bra för sånt har jag hört. Inte hunnit smaka de än, var allr för trött igår!

Idag ska jag bara njuta av dagen och se på allting så ljust, vilket är mitt nya motto här i livet, ska även jobba och dra in lite pengar, vilket alltid är bra att ha. Vad jag ska hjälpa folken i husen att få en bättre ekonomi + mycket bättre internett. Dem kommer att vara mig evigt tacksam. Ser ut som jag jobbar själv idag med, Victoria tvekar nog på att gå tillbaka överhuvud taget, jag förstår henne :)

Ni ska även få en bra låt, som ni kommer se mycket ljusare på livet efteråt när ni lyssnat på den.

ciao


Skule afton :)


Linn is on fire.

Idag har varit en väldigt härlig måndag, trots den obehagliga starten. Men jagsäger det me musiken i mitt liv blir allt så mycket bättre, musiken lyfte upp hela dagen! Idag har jag varit på bibloteket och lånat en bok om U-länder och deras utveckling, blir riktigt intressant att börja läsa den :) När jag kommer hem har jag målat min vägg, twice. Så nu är den så vit som den kan bli, mellan dem båda målningarna hann jag till ica och handla upp en hel hög med frukt och godsaker hem. Så nu klara jag mig ett tagb till med mat här hemma.

Den sista tiden jag målar kommer victoria, hjälper mig så att jag inte missar någon fläck och så, väldigt välbehövligt, det tackar vi för. Sen var det dags för lilla Julafton, eller lilla 18års firandet kanske. Jag får en rad olika pressenter sen Victoria var i Peru, bla en sjal, två armband, ett med äkta silver och havsvattenpärlor, en fin mössa, ett par örhängen gjorda av Inka indianerna i egen person och sen sist men inte minst kokain te! Den du, funderar att bjuda cissi på en kopp eftersom hon är lite sjuk.. Tack så jätte mycket för mina fina pressenter Victoria, du är bäst!

Vid 7 hade jag och malin en bestämd träff vid tegsbron där vi forsatte till träna, och tränade skiten ur oss på ett jobbigt body pump pass, nu taggar jag bara morgon dagen kl 7 när de är body balance, kan jag åka till skolan sen och ta igen mig lite med läxa och så! :)

När jag var på väg hem så tittade jag förbi Erika på en snabbfika så jag fick i mig lite snabba kolhydrater, så nu är det bäst för musklerna att börja växa. Alltid lika mysigt att vara med Erika, titta på bilder och så. Finns en sån mysig bild som verkligen får mig att vilja ha sommar. Lägger upp den snart :)

Nu ska jag sova så jag orkar med en lång rolig dag imorgon !

Don't forget, Always look on the bright side of life! 

Ångest.

Vaknade i morse av dendr obehagliga känslan i magen av ångest, när man inte har en aning om vartifrån den kommer. Sen försöker man hitta på en rad olika orskaer men det finns som ingeting som passar in, jag undrar var den kommer ifrån? Undra om det kan vara från ens drömmar.

Drömde en helt sjuk sak, om att jag hade varit i Fridas lägenhet själv när det kommer ett tårtbud. jag blir jätte sugen och äter upp istortsett hela tårtan, när hon sedan ringer och berättar att hela hennes släkt ska komma hem och äta den. Jag får pannik och försöker få tag på en ny, men eftersom det är söndag och staden härnösand jag befinner mig i kan jag inte få tag i någon tårta. Då fick jag ångest, tro om det kan vara efter det?

Musiken gjorde allt bättre iaf! Vi hade teori idag, pratade om en massa ackord, vilket är rena grekiskan för mig, jag fattar verkligen inte mycket, det var nog mycket tack vare Ivar att jag förstog som jag gjorde, tur att det är någon som är bra på musik. Eller ja alla i våran musikklass är bra, haha förutom jag. Tro inte att jag tycker synd om mig själv, tycker mest bara att de är komiskt,

Somnade sent igår eftersom jag pratade med madde, det var trevligt. längesedan jag hade en längre konversation med henne. Har verkligen saknat det! Saknat henne! :)
 


Ett kort från slutet av 9an ;) Gamla goda tider !


Usch för Buss.

Har äntligen kommit hem från en allt för gräslig bussresa. det var hemskt att sitta på en buss i 6 timmar, det gick mycket bättre när jag skulle till Tärna och iaf hade någonting att se fram emot, men nu när jag skulle hem kändes det bara tungt, med en jobbig skol vecka framför sig och allt! Sen när jag sitter på bussen och inte har någonting att göra ringer jag till en massa folk som inte har tid för mig.
Sen kommer Ellen på i lycksele och blir min ängel som håller mig sällskap, då är det väl självklart att alla andra kompisar också blir lediga och ringer som gamar. Näe då är det min tur att dissa. ;)

Nu sitter jag ser på filmen Hitch, är hur mysigt som helst nu på hösten när det börjar bli mörkt ute, det ända som fattas är lite levande ljus! Det skulle vara mysigt. Hösten är faktikt väldigt fin med massa färger på löven och sen på kvällarna när stjärnorna lyser och det är helt kolsvart. Ja som sagt de är nog inte så farligt med höst ändå.

Nu är det snart måndagmorgon och jag har musik, måste nästan lyssna på lite musik och få igång rytmkänslan, bra att v förmodligen har teori, behöver jag inte kämma ut mig! ;)

Ha en mysig kväll nu alla barn,

Någon skit Isabelle rekomenderare ;).


American History X.

Vilken film, ja helt Ok den kan jag faktiskt rekomendera er alla att se. Om man inte är för blödig så att säga. Det är någonting jag kan irretera mig på hos mig själv. Jag lever mig ofta för mycket in i filmerna jag ser, det känns nästan som att man är delaktig i filmen, är det någon annan än jag som kan känns så. Sen blir jag också ofta arg på dem som inte är lika blödiga som mig och beter sig som vanligt efter filmens slut.

Är kvar i Tärna och har bara super mysiga kläder på mig och tänker bara stanna inne och se på film och tv hela dagen, ska vila upp mig helt nu för en vecka fylld med stress och massa händelserika saker. Just nu är det Idol och jag blir så irreterad på alla dåliga männiksor som är med ;) Eller vissa iaf.  Hur som helst finns det inte så mycket annat att göra i tärna, men det visste jag redan innan jag for upp hit :)

Taggar på en bussresa hem som kommer ta drygt 6 timmar, det känns som ja en evighet kanske. Men har mycket att se fram mot innan dess, ska övertala johan att se nothing hill med mig. Vilker mycket troligt kan bli svårt, men har man bara rätt teknik så är ingenting omöjligt!

Ciao

Första kvällen med docksta grabsen!



Alla vi tjejer var ganska slitna efter en lång resa, men det var utgång på en gång.
Docksta killarna som hade sin sista kväll, sightsade runt oss på dem bästa ställerna.

Bulgarien.

Sitter just nu själv i Johans lägenhet, eftersom han är på skolan, rätt trist. Ändå har jag bara suttit här själv i inte mer än 5 min! :) men jag ska försöka göra lite på mitt projektarbete, får se hur mycket jag lyckas göra. Tror hela tidenn att jag ska kunna arbeta hur effektivt som helst, men det brukar inte bli så! :)

Sitter iaf och längtar tillbaka något groteskt till bulgarien, det är helt stört. Det känns så kallt och dystert här hemma men vadå? Det är bara att göra det bästa av situationen. Sitter och får en massa bilder av madde sen första kvällen, gud vad jag skulle vilja vara tillbaka där, när man hade hela veckan kvar att bara ligga och dega på stranden och ösa hela  kvällen/natten på glade viking eller las palmas! Ne nu är det bara ett minne blott.

Varför klaga, det är ju så väldigt fint här uppe i fjällvärlden med, det är bara njuta av livet. Det ska jag göra nu iaf och njuta av att jag är ledig i 1 och halv dag till :)

Haha Isabelle du kan verkligen förgylla min dag, sitter och tänker på din lilla incident med din mobil och skrattar för mig själv! Glad att demn funkar iaf, den är trotsallt bara 2 dagar gammal! ;)

Tommy skrattar!



Sjukt gammal men jag bli lika glad varje gång.

Tärnaby.

Har nyss anlänt till den kosiga lilla byn tärnaaby. efter en väldigt lång bussresa! Oj vad less jag var på slutet, det var inte nådigt. Men nu är det gjort, har tom klarat att läsa på bussen, vilket jag intebrukar kunna göra eftersom jag är ganska åksjuk av mig!

Johan kom och hämtade mig på statiol, vilket jag inte tror var en sådan uppoffring eftersom det inte ens tar 1 minut att gå. Nu står han och gör mat till mig medans jag sitter här och verkligen beter mig som en asocial bitch. Ska verkligen vara trevligare efter dethär inlägget.

Han har iaf världens mysigaste lägenhet, värsta utsikten över sjön, vet inte vilken sjö, förmodligen den ända här uppe i fjällvärlden. Ne nu ska sluta älta en massa onödiga saker.

Ska ha pressent stund här nu, eller jag ska ge bort pressenter, men jag har faktiskt redan fått ett refilkort. :)
 
Ciao

Jepp

          Malin det var här

Kvällen tog slut


Gott?


.


Malin och Jag

Fittor på fest/ Thim Salo


En härlig kommentar, tack Thim. Det var the gang den kvällen.

100% svenska hits.

Sitter och lyssnar på världens härligaste musik. Vissa av er kanske skulle kalla mig rasistik, men tro mig jag tycker bara om att lyssna på någonting jag förstår. Söger det jag har ju verkligen inget sinne för musik, jag kan lixom inte ens få till ulla bella på trumor, då är det någonting som är fel.
Det är faktiskt hur harmoniskt som helst att sitta och lyssna på "jag är kung över ängara" med drängarna. Samtidgt sitter och skriver Loggboken till mitt projektarbete.

Har haft en väldigt härlig dag med många fina kommentarer. Bästa var ändå Isabelle när vi går mot droskan och hon beklagar sig över att hennes bror har åkt till Australien idag. Vilket jag förstår, eftersom att han är snygg ;), men hur som helst det var inte de som var roligt. Vi pratar om hur skönt det hade varit att åka till ett varmt ställe och då säger

Isabelle: Australien är varmt!
Linn- Ja men det är inte så bra att vara i solen där, eftersom ozonskiktet är så tunt.
Isabelle - vadå, vadå för jälva ozonskikt?
Malin - haha, det ända vi har pratat om sedan 4an.
Isabelle - Ni kan inte tycka att jag är dum bara för att jag inte vet vad ozonskiktet är?
Linn - Isabelle, vet du vad växthuseffekten är?
Isabelle - Det är klart att jag vet, jag är väl inte helt dumm i huvudet?
Linn och Malin tänker - Nehe är du inte?
 

Dagens klockrenaste och den går till dig Isabelle, men vi alla gillar dig lika mycket ändå! ;)

Sedan fortsatte bara dagen, har inte haft någon tur med min kedja på cykeln, de har typ hopppat 5 gånger idag. Tackar vi för. Gjorde sällskap med Isabelle en bit påvägen hem, en rikitig genväg eller snarare senväg ;)
Hämtade upp Erika på vägen, vi har fördrivit tiden med att se en urkass film, house of voices, se den inte om jag får ge er en rekondamation. Vi hade även en romantisk middag på tv.

Ne nu ska jag se idol och jobba med mitt projketarbete.

And don't forget, Always look on the bright side of life

Oboy vilken härlig dag.

Jajjemen, vilken härlig dag. Jag tycker om dagar som den här, när det verkligen händer någonting hela tiden! Jag känner att det är sånt som gör dagen värd. Först min händelserika morgon och sedan en riktigt härlig eftermiddag med en massa roliga lektioner och diskutioner. Inte nog med det, har jobbat idag och det gick bra, inte bättre ån igår men helt OK. Varför klaga när dem stackars barnen i china jobbar 1 vecka för samma pengar jag gör på 4 timmar. Jag är helt enkelt lycklig.

Sitter hemma och ska snart göra mig i ordning för kvällen, märkts att jag har kommit in i mitt gamla system med att prata i telefon från 4 på eftermiddan till 23 på kvällen, yrkesskada tro mig.

Ser fram emot morgondagen, eftersom jag har cyklat så mycket idag har jag ont i ryggen, Erika har därför lovat att komma över och masera mig! Hur njut som helst.

Ne nu ringer telefonen, måste kila! ;)

Tjinge ling.

Vilken morgon.

Ja det kan man verkligen säga, inte haft en lugn och behaglig stund på den här tisdagsmorgonen. Det hela började när jag skulle cykla till skolan och känner att det verkligen gör ont i min mage. Kan knappt cykla men jag måste. Kommer till skolan och hinner ta det lungt i ungefär 10min innan jag måste bege mig till sjukhuset för att ta TBC sprutan. Uppför svingen som är den värsta backen i hela Umeå. När jag kommer dit verkar det som att jag glömt mitt intyg, jag kan altså inte ta sprutan, klockan är då ca halv 11. Jag har till 12 på mig att hämta intyget. Ut i regnet tar cykeln och cyklar mina 7 km hem för att hämta intyget, sedan den långa vägen tillbaka. Eller aa tar bussen från stan, eftersom jag är dyngsur.

Blir ännu bättre av att sprutan svider som satan, jag skulle även ta kort till ghana ambassaden som jag verkligen var tvungen att göra. Jag ser ut som, ja jag vet inte?

Ne varför klaga, jag fick en held del motion och allt löste sig till sist. Jag måste se det possitiva, jag har tagit srutan och måste inte göra det en annan dag, jag har nyss lämnat in mina kort och ja det var väl allt.

Ska jobba återigen ikväll, hoppas det blir lika kul som igår. Och att det går lika bra som igår! ;)


And don't forgot, Always look on the bright side of life! 


I've done it.

Jag har nu gjort mitt första pass på online, och tror mig det var inte så falrigt som jag trode att det skulle bli. Varför jagar man upp sig för saker som inte alls är farliga. Förstår inte varför man alltid ska förrvärra saker. Och ja jag klarade mig tom utan Victoria. Har kanske sköldpaddan att tacka för det, alltod härligt att ha ett annsikte att vila ögonen på, på uppstarten. ;)

Hade ett väldigt trevligt samtal såhär första dagen med. Känns verkligen kul att få komma tillbaka.

Jag : hej mitt namn är Linn
Mannen: Skämtar du eller?
En osäker jag: ääh näe?
Mannen: ska du sälja någonting?
Jag skrattar osäkert: hehe aa!
Mannen: då kan du fan dra åt helvete!!
Sen vare bara klick

Välkommen tillbaka Linn Backlund!!
aa tro mig hur svårt det är kan vara att tro, jag tyckte inte att det var så farligt, det är bara att skratta och se glad ut, ta ett nytt samtal och hoppas att det blir bättre, och bättre vart det.

Någon som gjorde min kväll sämre var min käre mor när hon ringer och säger att dem åker till thailand om 2 veckor. Hon och pappa vsg. Näe helt allvarligt dem om några kan ag fakitiskt unna det. Och jag får förresten besök om tre veckor och sen så åker jag till Ghana om 4 veckor, jag har en del att se fram emot jag med.

På tal om Ghana så ska jag åka och ta min vaccinationsspruta på TBC imorgon, det set jag fram emot, jag tycker verkligen att det är mysigt att vara på läkarbesök! Inte lika vek som Isabelle som klagar en hel dag över hur mycket det svider och blöder på armen! ;)
Ne det är bara acceptera att vissas smärttröskel är lägre än andras.

På tal om Isabelle, Isabelles Malin jag fick inte biderna det blev något fel! får testa en annan dag. Har fått något smakråd, tror nog att jag vågar på mig resten nu med! ;)

Bye

tommy skrattar

Ibland har linn ingen fantasi så det är nu jag får rycka in.

ja jag vill börja med att dra min outfit har tyvärr inte hunnit fota var så sjukt stressad imorse det vart en macka på vägen till skolan. Jag har idag dragit på mig mina svarta acne jeans från flott, en korallfärgad  adidas hoodie från turkey as mysig och håret fick åka upp i en tjorv orkade verkligen inte fixa imorse.  PÅ RIKTIGT SLUTA MED DAGENS OUTFIT, vem fan bryr sig ?
 


tills linn har fattat hur man gör för att lägga in länkar så får ni leta själva på youtube! Jag vet en riktig bloggare ska ju veta sånt tur att vi inte har någon här än.


Ni söker nu på sköna youtube klipp!


http://www.youtube.com/watch?v=9tGcOQ-_9FA
http://www.youtube.com/watch?v=KkRVXrVS-L0
http://www.youtube.com/watch?v=TJ01iVKQm8k
http://www.youtube.com/watch?v=i9WmKre5O2I

// ISABELLE


Haga.

Har kommit hem från haga för ett tag sedan, har varit och kollat på Malins nya lägenhet som var ja, vad ska man kalla de, ganska fin. Lite speciell med all färg och så men jag tror absolut att det finns potential om något. För det andra så är det väldigt nära stan , tar nog inte mer än 5 minuter att cykla. Ja hur som helst har vi ätit, dem flesta av oss har tom påbörjat ett litet nyttigare liv, eller vi håller på att avgifta oss nu dem första dagarna. Hör och häppna tom Victoria ska försöka hålla sig från godheterna nu i en hel vecka, det kan bli ett exprement att följa, sist tjuvåt hon när hon kom hem. ;)

En glad nyhet är att min solbränna har lagt sig lite lite mer, jag lider inte fysikt av den längre, mest bara psykiskt.

Ne nu ska jag ta och göra i ordning på mitt rum, har en massa saker som min bror kom med till haga, det var för övrigt en ganska jobbig sak, att vi det vill säga jag, victoria och cisssi var tvugna att vara en flyttfirma hem till lägenheten det är trotsallt 4km och vi hade bara cyklar. Det var en baslåda, som är gigantisk, det var en lampa, en vas med solroser, en grön växt, en massa böcker, en gardin stång och ja en massa mer.
Det är precis sånt här Erika vill läsa om i min blogg, viktiga saker, väldigt detaljerat med. Eller hur Erika?

Nej slut på leken, imorgon börjar allvaret då ska jag till Online och Bredbandsbolaget, Victoria som ska jobba på ica kommer inte heller vara med mig så det kan nog bli ganska trevligt. Ser verkligen fram emot de, drömde tom om det inatt, kan säga att jag inte somnade om efter de. Självklart bara för att jag är så exalterad!

Spegeln.

Imorse när jag vaknade kändes annsiktet så mycket bättre, men när jag kommer till spegeln är det en mardröm. Jag överdriver inte när jag säger att jag aldrig i hela mitt liv har varit så röd. Föräves står jag och verkligen försäker sminka över det vita, min första tanke är att he konsiler över det röda men det skulle innebära att jag inte skulle ha någon konsiler kvar efteråt. Ett tag tänkte jag att min ända räddning var att stanna hemma, men det kändes bara patetiskt.
Hur som helst har ingen sagt någonting än, får väl dra till med att det är en allergisk reaktion av något slag.

Har inte hunnit gjort så mycket än, vi har haft musik. Jag älskar att få glänsa med mina musiktallanger, eller? Spelade bas och gav mig tom på trummor vilket inte gick så bra eftersom att jag varken har rytm känsla och ingen motorik till att kunna göra två saker samtidigt!! Jaja, väntar på att det ska komma lite folk till skolan, eftersom nästan alla har bild, vilket jag absolut inte kunde välja.

Isabelle har iaf lovat att komma och göra mig sällskap, så det är bara att skynda på isabelle. På tal om isabelle tittade på en del bilder som malin hade på sin kamera. Haha aa det var fina bilder, lite minnen som kommer tillbaka. Ska lägga upp några senare om jag kan få tag på dem.

RSS 2.0