Smink



Manga undrar ju vilket slags smink jag anvander sahar i fashion frankrike! Och da har jag bara en sak att rekomendera, deras lepsyl! Vilken lepsyl. Som ni ser pa bilden  sa ser jag ortoligt frash och sminkad ut, men det ar bara min lepsyl... Brukar aven smeta in haret med lite lepsyl for att fa en harlig lyster. Det ar darfor det ofta kan se lite fett ut (det ar inte for att jag bara duschar 2 ganger i veckan) det ar bara en harlig lyster som jag brukar saga!

Haha, gatt fran att varit relativt utseende medveten ( aldrig mycket ) till att verkligen hamna pa minus. Sa harligt anda. Tjej pa fotbollen som nydligen addat mig pa facebook kommer upp till mig och sager : "Jag sag dina foton pa facebook och du var verkligen fin."

Jag svarar sa dar harligt med sjalfortroendet pa topp "Jo jag vet, jag ar valdigt sot. Eller jag menar det ar en skillnad pa nar jag sminkar mig och nar jag inte. Men nar jag sminkar mig ar jag snygg."

Tanker inte riktigt pa vad jag sager och vi blir avbrutna och inser att jag verkligen ost komplimanger pa mig sjalv. Det gillas!
Nej ibland sminkar jag mig, kan rakna pa fingrarna (pa en hand) hur manga ganger jag sminkat mig sen jag kom hit.
Men skonheten kommer val inifran va??



I helgen nar vi var ute!
 

Aurevoir!



Sitter har nere pa mitt, faktiskt, nystadade rum. Jag vet dock inte vad det ar som gor det, men nar jag tittade pa bilder pa min dator som jag tog nar mitt rum var nystadat, sag det mycket renare ut.
Kan bero pa de tva stora kartongerna som Alena kom hit och slangde in igar. Hon fick inte ner allt i sin resvaska till Tunisien, snall som jag ar ska jag skicka allt via posten.
Fast det ar klart, jag funderar att ta ut en hamd, jag menar ta alla saker och aven dem 130 euro som hon lamnade och unna mig nagot fint. Jag menar hur snallt ar det av henna att lamna mig har? Nej just det.
Fast a andra sidan har hon gjort sitt basta for att hitta mig nya goa vanner och hon har lyckats relativt bra. Ingen som henne, men det ar val lika bra.. Jag lever for farligt i hennes narvaro! Skamt a sido.

Annars har vi, jag, alena, aleina och yvonne, bara haft en vanlig hederlig avskeds utgang for henne i lordags. Valdigt trevligt med hog musik, drinkar och trevliga fransman. Slutade med att nagra skulle ta oss med till en natt club\disco men nar vi kommer dit vid 2 tiden kanner inte Alena for att betala dem dyra 13 euro som intradet kostar. Det var val lika bra for mig eftersom jag skulle, observera skulle, upp och spela fotboll tidigt pa sondag morgon. Det ar det sista dem sager till mig nar jag gar ur bilen "Glom inte att stalla fram klockan en timme". Min tidiga morgon som skulle vara 7 blev helt plotsligt 6. Dagen efter nar jag kommer dit vi har varat rendez vous inser jag att jag ar ensam. Matchen ar installd och jag har inte blivit informerad. 
Haha, borde kanna mig som den lilla stackars svensken som ingen bryr sig om. Mamman ville ringa och skalla ut min coach, men jag bara skrattar for mig sjalv. Dem ville val hamnas for alla ganger jag sagt till forsent att inte jag kan narvara pa match eller traning. Roligt mycket roligt!

Nej nu ska jag plugga franska, har haft ett langt givande samtal med mamman. Eller givande? Jag vet hur hela hennes livs historia ser ut. Hon behovde prata om nagonting annat nu nar hennes gudmor gick bort imorse. Bara jag som har svart att handskas med sanna sitautioner? Vad borde jag saga och gora nar hon star dar och grater? ge henne en varmande kram eller helt av lamna rummet? 
Vad jag gjorde var att sitta kvar och bara bete mig som vanligt, bra eller daligt fraga henne. Det var en mysig uppvackning sadar en mandagsmorgon med ett avslappnat samtal om allt och inget.

Baah,  tout a l'heure!
 

Bienvenu printemps!

Jag tycker om varme och solen gor mig pa bra humor!
Det finns nagon forklaring till varfor man blir possitivare och gladare nar det ar sol. Nagonting om endorfiner som loses upp i kroppen. Det har hant med mig, idag ar det mulet och jag kanner att jag direkt kanner mig mindre talmodig och lite sma less. Kanske helt enkelt ar trott med?
Kom hem sent igar kvall efter att sett alice i underlander pa franska i 3D. Aldrig sett 3D innan och jag foll for det direkt, hellt klart nagot jag ska testa igen!

Bjuder pa nagon bild fran vara harliga dagar!



Julie fotograferar och jag posar!



Jag forograferar och Julie posar!

Le weekend dernier..

Vart ska jag borja?
Jo jag vet!! Jag ska borja lyfta upp mig sjalv till skyarna, eller nej det var att ta i, kanske upp till Alperna. Jag har tagit tag i en del av det som har tyngt mig pa sista tiden och en sten har slappts fran mina axlar och klumpen i magen har krymt! har dock lite till saker jag ska reda ut.

Annars kanns det som livet ar valdigt bra for tillfallet, jag kan beskriva dagen med 3 ord : 27 grader, shorts och trevligt sallskap! Tro det eller ej, men ser verkligen fram emot mina kommande manader har.
Dock bara en sak som tynger mig, Alena ska lamna mig, hon aker till Tunisien pa sondag. Hon tronade pa franskan och au pair livet och beslutade sig for att ansluta sig till muslimerna och lara sig arabiska. Suck. Typsikt Tyskar.
Vi, jag och marie louise, forsokte dock ge henne en kvall hon sent kommer att glomma i lordags. Det slutade med page frisyr, en kvall med klanningar, ett discotek i geneve, massa drinkar, VALDIGT bra musik, en valdigt massa dansande ( nacksparr dagen efter pga av "headbang" glomde ordet ), schweisiska killar, en Linn som spelar teater, barrfota vandrande pa geneves gator tidigt pa morgonen och en massa skratt. Usch, saknar henne redan!

Nej som sagt Always look on the bright side of life. Ni ska bara veta vad bra jag ar pa det? Hittade ett brev jag hade skrivit, efter kanske tre manader har, till mig sjalv. Hade en jobbig period mej lyfte upp mig sjalv med att avsluta brevet " Linn ar bra, Linn ar modig och Linn ar bara or bra" Haha, nagot sadant!

Nej nu kor vi bilder som vi tog innan varan utgang. Kameran dog just innan vi gick ut, kanske inte sa konstigt efter dem 100 bilderna vi tog!

   

Alena med sitt langa fina har!



Med sitt korta sexiga har!



Jobbet att fa upp vinflaskan..



Alla tre glada tjejer!



Fraga inte ens! ;)



In action

Nej vet var allt for denna gang! pa aterseende!

Parce que moi je suis moi

Jag ligger och funderar, när jag funderar brukar ofta mina tankar se väldigt roliga och löjlga ut när jag sedan skriver dem svart pa vitt, för det är sådan jag är lite så där små rolig. Mina kloka tankar håller jag oftast för mig själv och ältar fram och tillbaka. Efter ett längre tag känns tankarna helt plötsligt ännu klokare, dessa tankar känner inte jag ett måste av att dela med mig eftersom dem oftast anses vara väldigt personliga.
När jag har dessa kloka tankar cirkulerande i mitt huvud får dem mig att känna mig just klock och en anng allmänbildad. Eftersom tankarna far mig, observera mig, att känna mig klok har jag inget större behov heller att blotta mig för andra människor och visa min "klokhet". Jag tycker att det räcker att jag är tillfredställd av mina tankar och min klokhet och jag behöver inte ha bekräftat från andra att jag är klok.

Jag skulle inte beskriva mig själv som vidare smart, jag menar allmänbildad när det gäller geografi och språk tillexempel, jag är mer en person som är intresserad i hur andra människor tänker och lever. Att ha en konversation med en annan människa och få dela kunnskap och upplevelser tycker jag är så mycket mer intressant och viktigt jämförande med om Gutalope är en stad eller ett land.
Att vissa människor har ett visst beteende mönster och gör samma saker i liknande sitautioner är något att jag föredrar att observera mer jämförande om salt löser sig i vatten eller inte.
Självklart är det alltid bra att ha kunnskap om dessa ting ( geografi och Kemi) också men det jag menar är att man är inte dum i huvuet om man inte vet. 
Som jag, jag har gåvan att vara klok och i att vara klok ingår det så många olika egenskaper. För att vara klok måste du ha förståelse, du måste kunna finna insikt, du måste vara realistisk, du måste kunna se ur någon annans ögon och inte se alla händelser från endast en och samma vinkel. Dessa är bara några av få egenskaper som gör en människa klok. Så där klok som jag är.
Och att vara klok är, enligt mig, också en sorts allmänbildning. För att bli klok krävs det att det cirkulerar väldigt mycket tankar i huvudet och att du ältar tankarna och bearbetar dem.

detta var egntligen inte vad jag skulle börja skriva och jag tror att dem flesta inte förstår vad jag vill ha sagt men åtminstonde gör jag det och att jag kommer gå tillbaka och läsa dethär är ett som är säkert. Och då kommer jag små le för mig själv för när jag kommer läsa detta, säg om några månader, då kommer jag vara så mycket klokare. Jag älskar att jag tillåter mig sjalv att släppa lös tankar och känslor i mitt huvud och bearbeta dem. Många människor håller tankar och känslor tillbaka och det hindrar lite den kloka utvecklingen, kanske handlar det om rädsla, man är rädd för att inse vilken sorts människa man är och inse att man verkligen inte är perfekt på alla håll och kanter. Att inse detta leder till hårt arbete - att ändra sina dålga vanor! 
Det är ju trots allt självupplevda situationer man måste börja med att bearbeta och förstå sig på innan man ger sig på någon annans. För jag tror att om man förstår sig på sig själv, vilket verkligen inte alltid kan vara så lätt, kommer det bli lättare att förstå och få förstålse för andra!

Ska börja på min bok nu. 

Ciao

Sommar hej sommar!

hej hopp alla morgonpigga människor!
Här sitter jag med en kopp te och mina Kellogs flingor kan väl inte bli bättre? Dock känner jag mig hangig och lite.. bakis? Kan det stämma eller inbillar jag mig bara?

Igår hade jag en minst sagt händelserik dag. Alena fick vara med att uppleve den med mig. Hon kom och joinade mitt arbete sådär vid 15 tiden igår, det har verkligen tagit totalvänding här i Anthy sur leman, det är som sommar! Lite sådär lurigt så att man går runt i för tunna kläder, men igår tog jag på mig en kofta utanpå min tunika men det var för varmt. Riktigt skönt är det i allafall!
Hur som helst bestämde vi oss för att fira sommarens, mer våren kanske, ankomst med en god frukt drink inne i Thonon. Det var jag, Alena och en ny norsk tjej! Jqg och Alena tog cyklarna, typiskt sommrigt, och jag bar såklart min skinnjacka, typsikt jag.

Vi hade trevligt och drack våra drinkar och lite till, sedan hittade några äldre killar till oss och drog med oss på en nattklubb. ( Jag kan då förklara att jag inte har några vidare erfarenheter av Thonons nattklubbar, sist besökte jag en som var lika stor somm mitt rum med ett dansgolv i min sängs storlek.)
Jag kan meddela att det var nago liknande. Haha men det blev en del biljardspelande och puttande på killar, äldre män, som kom för nära! Där vid 3 bar det hemåt, efter att stått och argumentera med envisa franmän varför vi INTE ville följ med dem hem på en sista sängfösare och sjunga deras franska sånger med en gitar, cyklarna hemåt i värmen. Eller okej den här tiden var det kanske 5 grader ute men det kändes så varmt.
Nog hemma blev det en glass och sen snabbt sova för jag skulle upp tidigt!
Halv 9 gick jag upp för att börja plocka disk, städa kök, mublera om och lyfa tunga soffor upp för trappen! Tur att man är en typisk Linn.
För det är jag mot världen

Kanske sitter mins söta drinkar kvar i blodet? Jag känner mig lite flumm!

Nej nu ska jag kolla på Bella och Tyra show för att få inspiration till min blogg. Tihi! Sen blir det att cykla till skolan för att hämta barnen!

 

Ciao


Jag forstar inte..

Varfor malin var tvungen att aka hem? Jag kande mig sa hemma nar hon var har. Sa fick jag skratta sa jag somnade med ont i kindbenen varje kvall plus att jag fick somna med henne och vakna med henne ( later lesbiskt, men har trots allt varit pa fotbollstraning ikvall! )
Nej vilken vecka, och vilka minnen! Har bara pa min dator ett par hundra bildbevis och sen har val Malin ett par hundra?! Sen att jag inte tyckte bilderna var sa vackra vid forsta anblick ar en annan sak. Osminkade, ofta valdigt ackliga, solbranda och helt UNDERBARA! Vi bryr oss inte och det ar det som gor oss sa bra!
Skonhet kommer innefran eller vad sager ni?





 

LYCKA!! :)


Recommonce la vrai vie!

Eller back to track kanske man lika enkelt skulle kunna saga!?
Malin, min fina, sota, snalla och valdigt goa van Malin har nu akt tillbaka till Sverige for att lamna mig ensam at odet i detta frammande land. Nej vad dryg jag ar!! Hon har akt hem for att arbeta ihop lite pengar for att ater en gang komma och halsa pa mig!

Jag och Malin har haft en minst effektiv vecka!! Sager jag som vanligvis ar van vid ta det lilla lugna. Men vi har varit uppe i Alperna tre dagar och sen har vi tagit langa och harliga promenader har nere hos mig med. Vi har varit ute i Thonon och Malin har far traffat mina tyska vanninor! Jag har haft en super vecka med misslyckande bullbak, hollandare som har ramlat i skidbacken och jag tror jag ska skratta ihjal mig, trots att Malin trodde han brot ryggen, sen har jag fatt en polisman att formodligen tro att jag flortade med honom och Malin fick ha en valdans massa roligt at mig!

Tack Malin for att du kom och tog del av mitt liv en vecka! :)
Bara sa att du vet korde jag fel nar jag skulle hem fran geneve! Det gick sa bra och sen helt plotsligt blev det fel. Behovde dock inte sta i ko nagon langre tid.

Nej vet ni nu ska jag forberada mig for mitt nya men anda vanliga liv! Valkommen. Fotbolls traning ikv!!

Med mont blanc i ryggen! En harlig snowboard dag for dem blonda svenska tjejorna!



Andra dagen i alperna nar vi bestamt oss for att bara dricka ol och inte aka skidor!



Vi ar solbranda och trotta sa att vi har roligt med lill tjejen!

 

Harlig dag i solen, inte i alperna!

 


Un petite peu Jolie.

Jag anser fakiskt att jag kan ha valdigt sota tankar i mitt vilsna lilla huvud ibland. Nagot som har forekommit valdigt mycket pa sista tiden ar att jag mutar mig sjalv. Inte sa lite heller.
Den senaste veckan har varit en jobbig vecka... jag har har varit lattirreterad, trott, kanslig och allmant deppig. Det ar val inte heller dessa saker som gor det jobbigt, utan att jag inte har nagon anledning till att kanna sa! Men det var inte ens detta jag skulle beratta om. Nu nar jag har kant sahar har jag verkligen inte haft must att gora nagonting. Framforallt inte spela fotboll, aka till traningen och vara aktiv och dessutom anstranga mig for att prata franska, darfor har jag haft en deal med mig sjalv!

I fredags var varst jag ville absolut inte aka, kunde betalat for att ha det gjort utan att behovt gora det. Darfor mutade jag mig sjalv med att om jag for skulle jag fa ata hur mycket choklas, glass, godis och allt som borjar pa onyttigheter. Jag borjade darfor lite smatt innan traningen och fortsatte i samma takt nar jag kom hem pa kvallen. Jag kan aven tillagga att nar jag kom till traningen sa kandes det inte alls lika jobbigt! Dock forsent att ta tillbaka vad jag lovat mig sjalv : ett helvetes frosseri!!

Igar hade jag en lang fotbollscup vi samlades vid 8 och jag kom hem vid 17.30! Lang dag med fotboll och franska! Det gick bra, inte for laget kanske. Vi kom dar i mitten och fick en medalj sa jag kande mig anda nojd. Sen aven igar kvall fick jag lov, fran mig sjalv, att frossa lite.
Haha ar det bara jag som tycker det ar sott att jag bade mutar mig sjalv och ger mig lov att ata godsaker? Jag har for mycket tid for mig sjalv... vilket gillas men jag menar halla? Haller jag pa att bli tokig??



det har ar mitt fotbollslag for er som vill veta! Sota tjejer!

Langue et sprak!

Det dar med sprak. Varfor ska det vara sa svart for? Forsta, prata, articulera och skriva. Jag menar svenskan ar nog svart! Vad har jag gett mig in i? Varfor vill jag lara mig franska for!? Kommer nog aldrig ske, jag menar jag har lart mig dem viktigaste basorden, som jag trodde skulle leda till att man skulle kunna bilda meningar, men anda blir det bara helt fel.
Tacka vet jag engelska. Varfor akte jag inte till England eller Amerika? Varfor vill jag envisas att ta den utmanande stigen med massa gupp och leriga vattenpolar. Kunde valja en lattsam stig utan backar hoga som bergodalbanor, en stig med vackra rosenbuskar. Antar val att jag anda skulle stota pa rosenbuskarnas taggar.

Ibland kanns det sa roligt att kunna "prata" franska. Nar jag pratar med Alena, och vi tar oss fram genom dem krangliga orden och bygger meningar som vi bada forstar utan minsta problem. Inte ens svarigeheter att forsta utalet pa vissa ord. Sen moter man den dar "typiskt" franska manniskan och allt upplevs sa mycket svarare! C'est m'inerve.

For alla er som vill lara er ett nytt sprak. Ni ska bara veta hur mycket ord det ar man verkligen maste lara sig. Och sen som franskan ar ju en annan gren, den latinska grenen, vilket medger att man maste kasta om ordningen av orden i en mening.
Kan inte ens korrekt svenska? Varfor valde jag att lara mig ett nytt sprak!?

Deppo Linn tar fart och har svart att always look on the bright side of life. Just nu kanns allt ganska tuungt! Men a andra sidan efter regn kommer alltid solsken. Jag vet att jag har deppdagar och kommer over dem. Ska komma pa nagot som far mig pa battre tankar! Par example : Ma soeur elle est senté!


Je veux toi! où : je te veux? n'importe qoui..



Inlagget innan skulle ha publicerat igar men det var tidsinstallt, jag menar en storbloggare som jag som bloggar heeela tiden, maste anvanda mig av tidsinstallda inlagg!

Nej jag fick bara en san dar kansla av att jag har nagot att se fram emot och sa...
Ja om precis en vecka kommer jag inte vara har ensam, gudarna vet ej vad jag gor, for da kommer Malin vara har! Ja om en vecka och lite innan de! Tihihi! Jag ar sadar super duper langtansfull! Ska titta ut nagra saker vi ska hitta pa. Alperna och ligga och prata langt in pa natten ar ett MASTE!

Nu ska jag upp till alperna med mamman och de tre yngsta barnen! Have i nice day!

 




Shit assa!

Sitter har med varsta sommarkanslorna. Det ar soligt ute och 12 grader i skuggan och det ar borjan av mars! I solen iigar var det narmare 20 grader och da passade jag och Julie pa att ta en langpromenad. Halsa pa hastarna och leka i lekparen.
Jag har precis rivit fram alla sommarklader, och nej inte for att jag langar sa till sommaren...
Jag ar sjuk, men det vet dock ni som kanner mig. Jag har konstiga tankar och for mycket tid for mig sjalv gor mig bizzar.

Kom hem i sondags fran en vecka i Alperna. Shit. Det anda jag gjorde var typ att ata. At jatte mycket frukost, croisanter, bagutter, flingor och aggrora. Kom sedan hem for en liknande lunch, dock onyttigare eftersom man at allt med lite extra nutella och sylt. Sedan mellan mal alltid en nybakad kaka som morotskaka eller chokladkaka. Sedan invanta midagen som bestod av tre ratter! med andra ord bestod middagen av lika mycket jag ater pa en hel vecka! Japp detta ar varfor jag testade min sommarklader, kommer inte i dem langre.. Men lika glad ar jag for det.
Akte aven en massa skidor i alperna, eller nja inte allt for mycket var inte super vader hela veckan. Tog langa promenader istallet, eller blev inte sa langa eftersom nar jag kommit halv vags bestamde jag mig for att lifta men en fransyska istallet. Men jamnade ut sig eftersom en annan dag nar jag tagit en lang promenad sa tappade jag bort mammans syster skidpass, som kostar tusenlappar, det var bara att ta samma runda igen. Hittade inte skidpasset...
Sovt valdigt daligt eftersom jag sov med lillen hon ville kanna och prata med med mig var 5 minut. Pratade i somnen gorde hon med och sa dem mest underliga saker.
Ja jagg fick ett samanbrott dar mitt i veckan och beskriv for mamman att jag kande mig "exhausted" med tarar i ogonen. Lite somn pa det sa kandes det battre.
Jag skulle inte ha gatt ut och harjat med vara kockar. Tva jatte trevliga engelman\kvinna. Som for ovrigt tyckte att min englska var mer an mycket val godkand.

Nej vad jag flummar, ska vorja med maten sa jag hinner ata innan min traning. Fotboll ikvall for hela slanten.


Julie fosoker ta en bild av mig!



Julie och hasten!


RSS 2.0