Sunny



Tänk att solen lyser lika starkt där, som här i umeå mitt i hösten.

Kväll.

Ligger nu i soffan, det hettar i mitt annsikte, de är inte ens lite kul! Men annars är det skön känner mig bara helt slut. Det tar verkligen på krafterna att leka med barn. Inte för att jag nu lekte så mycket, kanske pga vad jag gjorde kvällen innan. Väntar bara på att min bror ska komma, då ska jag hälsa på Victoria på Ica där hon sliter. Känns bra att hon iaf också ska boka in ett pass på tisdag, jag ber att hon bara inte ska jobba på Ica någon av dem dagarna, det betyder isånnafall slutet för mig.

Jag måste ladda upp för morgondagen när jag har musik, jag har alltså tagit musik som estetiskt val, alla som känner mig vet att jag verkligen är urkass på musik. Det ända instrumentet jag kan spela är tvårflöjt, låtat som björnen sover. Hur som helst ska jag säkert spela bas imorgon, vilket jag fick en blåsa på tummen av sist. Det är illa riktigt illa. Förstår inte hur jag ska klara den här kursen, alla bildare har sovmorgon men själv ska jag upp vid halv 8 !! 

Ne varför håller jag på som jag gör? Always look on the bright side of life!


Online.

Sten har ringt och jag har nu 2 pass inbokade på online. Snälla Victoria om du bokar in på tisdag, jag ber dig!!
Mitt liv är nu officellt slut trode inte att det skulle kännas så jobbigt som de gör, men de häner faktiskt, jag är påväg tillbaka.

Hemkommen.

Jag är nu hemma i lägenheten igen, eller rättare sagt jag har varit hemma sedan 11 ungefär. Det var en givande kväll igår när jag och Victoria skulle vara barnvakt, aa minst sagt givande. Någonting är fel på oss, jag har bott själv nu i 2 år och kan fortfarande inte lyckas med att koka ris, Vi hade lova barnens föräldrar att koka riset tills dem kom hem, eftersom att det var dem som stog för huvudrätten så dem skulle ha 8 gäster på middag. Vi sätter på riset och går in i tv rummet, lite senare när victoria ska hämta något i köket känner hon hur det luktar bränt, vi har altså lyckats att bränna riset.

Vi är inte särskilt allmänbildade heller, när vi ska se på tv så får såklart Victorias kusin, som är 6 år,  välja kanal. Han väljer att se på discovery. Kanske inte är så konstigt vad vet jag. Jag och Victoria uppskattar iaf inte valet av kanal så vi sitter och pratar med varandra istl plötsligt vänder han sig om och blänger på oss sedan säger han " kan ni snälla vara tysta jag försöker faktiskt se hur man gör tandkräm här". Jag vet visst är det sött.

Ne nu sitter jag bara här och försöker återhämta mig, jag och victoria har haft en väldig lung da, suttit och pressat i solen så jag är helt sönderbränd i annsiktet. Tur att  jag inte är ensammen om de, victoria är minst lika röd. Har även sett filmen 21, en hyffsat bra film ändå.

Nu sitter jag bara och väntr på att min bror ska komma så att jag kan få mitt ica kort och gå och handla mat, är väl kanske på tiden eftersådär en 14dagars vistlese här långt uppe i norr.

hade bra..

Barnvakt.

Ja nu har jag laddat batterierna och känner mig lite piggare för studen ( peppar peppar ta i trä ). Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå, så drar jag mig till vännäsby och ska vara barnvakt åt Victorias kusiner. Åååh dem har en liten bebis på typ1 år, jag älskar barn! ;) Eller än så länge iaf. Victoria har mutat med en massa godis och go saker med, det är bara passa på nu innan måndag för då börjar allvaret på riktigt, måste komma in i rutinerna igen.

Sitter här och försöker placera min kväll men det går inte som det ska tror jag, något jag verkligen undrar över de är vart Malin var hela kvällen, haha snällt av dig Isabelle att ta hand om henne ;) Mer än vad Cissi gjorde med mig! Ne Cissi tog hand om mig så mycket jag tillät så jag ska inte klaga. Nej det var kanske inte en hundra procentligt bra kväll, men vänta bara det kommer så många mer kvällar och då ska jag ta igen allt.
Kvällen var trots allt ganska KRISPIG.

Ne nu taggar vi om, på måndag börjar allvaret då ska i köpa gymmkort, eller hur Isabelle och Malin? :) Sen ska jag börja med skolan på allvar, och mitt projektarbete om något.

Nu ska jag packa och den dra mig, hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag kommer få!!

Sliten.

Ny dag med nya möjligheter, ligger i soffan och känner att jag inte orkar göra någonting dem närmaste 2 timmarna.
Men kvällen blev iaf lyckad, eller ja iaf till kl 11 för då slog det om och jag började må dåligt istl.

Kvällen började lungt med att Malin och Isabella kom, jag och cissi hade inte ens gjort oss i ordning. ytterligare någon timme så kommer andra Malin och ja "festen" börjar.  Det gick alldeles för fort och jag hade redan innan jag började dricka bestämt att jag skulle bli lite dragen. Jaja, vi kommer iaf ner till staden, isabelles mamma var snäll och skjutsade oss. Där vid halv 11 kommer vi in på droskan, vi stog inte på någon lista men hassan fixade det ändå, vi betalade inget inträde utan de var bara att gå in.

Väl inne på droskan, ja vad hände? Jag gick ut ganska snabbt, var hemma här till kl 12 igen, vilken kväll. sen fick jag sällskap däe vid 4 när malin anländer, som tydligen inte heller hade en toppen kväll.
Tjejer nästa gång varannan vatten, dethär är ju värdelöst! ;)

Ne nu ska jag tagga om, höra av mig till Victoria och se hur kvällen ser ut.

Sooner our later.

Saknar


Laddar.

Sitter hemma i lägenheten och försöker ladda upp mig, känner mig sjukt trött och sliten men med lite mat i magen och lite alkohol i kroppen kommer jag säkert se på livet ur en helt annan synvinkel. Förstår inte hur jag kan känns mig sliten, haft den slappaste dagen i skolan där vi började kl 11.05 och var i skolan till 12.15 sen lunch och sen var dagen slut. Gick och åt go lunchen på droskan där vi förövrigt såg till att vi står med på en lista på sommardroskan, så inger köande för våran del. ;) Det är rätt nice.

Jag har kommit på att jag måste vara den mest otekniska människa på denn jord, jag kan verkligen ingenting när det gäller datorer och tv aparater m.m. Jag har installerat och avinstallerat vlc media player säkert 20 gånger på 2 dagar, men nu tror jag att det äntligen ska fungera. Kan jag äntligen se Mama Mia och få den härliga känslan i maggropen, det blir toppen. ;)

Ne nu ska jag se till att få lite i magen, smöra för Victoria så hon kan offra sig och ta ett pass på online, så att jag kan börja arbeta på allvar, är i stort behov av pengar. Efter en sommar då jag spelat ekonomiskt oberoende, väldigt härligt men det straffar sig dessvärre nu. Den stora frågan är varför jag inte kan arbeta själv, är kanske inte speciellt självgående, näe men de är bara de att jag mår så bra av att få arbeta med en rolig tjej som victoria.

Skriver om min kväll senare!

Jag mår dåligt.

Jag och Erika har precis suttit och klämt i oss typ en halvliter vaniljglass med 3dl grädde en banan och en massa maränger med nougat sauce, det här är illa riktigt illa. Jag kännder mig spy färdig. Inte nog med de så sitter vi och äter direkt ur bunken och vi klarar att äta upp allt!! Snälla hjälp mig jag håller på att bli beroende. Erika har en omnäsomsättning på ungefär 100 iaf, det är lika bra att gå på toaleten och stoppa fingrarna i halsen. Nej usch de är det sista ma ska göra.

Nej nu ska vi ses på film, harry potter 4an om vi hittar den vill säga, jag tittar gärna på 5an men de är jag ensammen om. Håller dessutom på att ladda hem Mama Mia, de måste vara årets film. Blir verkligen hur glad i maggropen som helst av den filmen, går inte att beskriva. Det har nu gått 65,6 % nu, längtar.

Ne nu ska jag plocka undan den här smörjan så jag slipper sitta och älta hur mycket jag har frossat.

Ha en fortsatt trevlig kväll, för de ska jag!

Mys middag.

Är hos Erika just nu med Cissi, sitter och väntar på att maten ska bli klar, men för att den ska bli klar så måste man kanske göra någonting själv. Ska äta en rikitg dilikatess, pommesfrites och kebab, ojojoj.

Har varit på staden en snabbis innan vi åkte hem, lämnade in min skinnjacka som hade gått sönder på två ställen, ganska dålig kvalite om jag får säga det själv, efter att ha haft den i 2 dagar? MQ vilka stjärnor.
Hade jag inte heller ingen jacka som jag kunde ha på mig när jag cyklade hem så fick låna erikas, som hon för övrigt har tagit av jonas från början tror jag.

Jag har tänkt på en sak, att vi i sverige måste vara oerhört bortskämda, det är vad mitt projektarbete ska handla om. Hur synd det är om Ghananerna och hur bra vi svenskar har de. Eller så är de kanske tvärtom att vi är pråglade till att ha ett väldigt lätt och bortskämt liv, därför uppskattar vi inte saker lika mycket. Jag skulle säga att det finns två olika sider att se det hela på. Hade man varit Ghanan hade det inte varit några problem att gå till kl 4, men eftersom vi är bortskämda är det ett stort problem.

Jajaj nu måste jag göra någonting åt mitt sockerberoende, typ köpa marängsuisse, eller vad det heter, någon som kan förstå varför man har ett sådant beroende? Not me anyway.

Framtiden.

Sitter på skolan och ska skriva om framtiden, skriver om hela 40 år. Hur ska man veta vad ens kall är om 40 år? Min drömm är iaf att ha ett litet vitt hus med blåa knytar på ön kreta i medelhavet. Mina barns ska vara framgångsrika och mina barnbarn söta. Men vad vet jag, ekonomiskt oberoende och även pansionerad.

För övrigt har det varit en väldigt skön dag, började inte försen vid tio när vi bara hade spanska, och ett oförberätt test. stackars våran lärare när hon inser att ingen av hennes elever har lärt sig någonting av henne. Hur som helst efter spanskan var det lunch, vilket inte är särskilt ansträgnade.
Nu har vi bara haft engelska och sutit och skrivit om våran framtid, som för övrigt ser väldigt och då menar jag väldigt lovande ut för min del. Ska hålla på med human rights inom EU.

Nu har vi iaf projektarbete, funderar på att åka hem och fila på min idé, det gör jag lika bra hemma som någon annanstans. Är redan less på att sitta på skolan, det är trista tapetter och bara allmänt mörkt. Nej nu ska jag vara glad, de är torsdag och endast 1 dag till helgen och utgång. Utgång i denna dystra stad, eller vad säger ni det blir som man gör det till.

Ett got

Kreta for life


Less jag blir.

Sitter här nu och Malin har fått färga mina ögonfransar, dem blev svarta! Imorgon är det jag som är vacker utan spackel! ;)
Ibland blir jag så less, ni som känner mig vet att jag är nyfiken, nu sa Erika till mig att hon måste berätta en jätte vikitg sak. Sen bara för att jag inte var vid datorn just det tillfället säger hon : Jag är trött, går och lägger mig.
Altså ibland men men, what ever bitch.

Ne nu ska jag gå och lägga mig tror jag, prata lite i telefon med Johan innan jag somnar. Intressant att veta.

Cya

Kareoke Bar.


Grisbacka.

Sitter är hos erika med Cissi och Malin, väldigt trevligt. Erika och Cissi sitter och pratar minnen om Bulgarien jag och Malin försöker att bara ignorera av många olika anledningar. Jag vill bara tillbaka, om dem bara kunde håll käften rent ut sagt. Nej nu ska jag sluta det här året kommer bli det bästa, om nu agusti började så bra ska jag avsluta det bra med.

Jag hade världens underbaraste tid i Bulgarien, det är helt klart den bästa resan som jag har gjort med mina vänner ( den enda med ) dessvärre känns den oslagbar.

För er som inte har hört dethär 10000 gånger så ska jag göra dethär året till det bästa året någonsin, vad kan bli fel? Jag är 18 år kan köpa både cigaretter och gå på krogen. Nej just det ja man kan inte gå på krogen i umeå eftersom dem har höjt åldersgräsen tll 20år på alla uteställen. Det är verkligen inte som i bulgarien där man kunde gå på alla ställen utan legg och allt.

Nej sluta älta för det är SLUT NU.

Nu ska jag dra med mig Malin här ifrån så hon kan färga mina ögonfransar, kanske känner mig lite bättre till mods!

Första inlägget!

Sitter just nu på skolan, har startat min andra blogg i mitt liv ( om man bortser från lunarstorms blogg ) :)
Hade min förra blogg med hanna berg, vet inte vad som hände men den försvann?

Nu kommer mina närmaste få följa mig i min tråkiga vardag, om skola, joobb och en massa annat!

hoppas ni kommer uppskatta den, och använda det som ett tidsfördriv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0