Shliten.

sitter hemma i soffan som vanligt såhär på eftermidagen på en lördagsdag. Är trött som ja jag vet inte vad, riktigt trött iaf. Somande inte förren vid 6 imorse och vaknade vid 9 så det blev inte mycket sömn. Visserligen sov jag mellan halv11 och halv 12 med. Gick sedan upp.

Sitter här just nu med elena, cissi och Malin. Jag tvingade hit malin för att plugga naturkunskap med mig. Men vad gör jag då, sitter här och bloggar istället. Antar att ni förstår att jag inte tycker de är lika kul att sitta och skriva här längre. För det gör jag inte, eller jo ibland men nu dem senaste veckorna har jag en hel del andra saker att tänka på. Skola och massa jobb och sen ska jag och malin få in träningen där med. Funkar ganska bra. I torsdags gick vi upp 6 sprang till teg och spinnade och åt god frukost tillsammans. Igår drog vi med elena och körde body pump.

Igår var vi ute, som vanligt. Satt hemma hos oss först några kompisar och chillade sedan åkte vi ner på stan.
Och nu ska jag bara återfå mina krafter och tagga för våran extremt stora fest vi ska ha ikv ;)

dagar som denna måste man ju fira, eftersom Isabelle fyller 19.  Grattis, Grattis.  Hon ska få en kväll som hon sent kommer att glömma :)

Nej jag ska faktiskt återgå till hemprovet och se om jag lyckas bättre den här gången.


Ciaaaao


long time no see.

Ja det var ett tag sen sist, har inte haft något riktigt kul att skriva om. Och jag har haft fullt upp, lika med mindre tid att sitta och blogga. Jag har jobbat en massa, haft någon riktigt dålig dag och victoria säger : Men hur var det, always look on the bright side of life.
Jag hade lust att be henne.. Ja inte prata med mig iaf.
Men nu är allt som de ska, ligger i  min älskade schässlong, tittar på tv med victoria liggandes på soffan här bredvid mig och lite smått bakis. Ja precis, allt är som det ska vara en vanlig lördagsdag.

Jag pratade med en kompis för ett tag sen som var ute igår, jag skrattade så jag höll på att, ja jag vet inte. Hur som helst så måste jag berätta de för er med. Tänker dock inte nämna några namn för då kommer jag bli extremt oomtyckt.

Hon hade i varje fall dansat med en kille och "råkat" börja strula med honom men inser ganska snabbt att hon varken vill dansa med honom eller strula med honom därför försöker hon gå därifrån men han följer hela tiden efter och håller fast henne. Därför låser hon in sig på toan ett tag men det är några vakter som vill att hon ska öppna dörren, därför går hon ut till dansgolvet igen och självklart kommer den efterhängsande killen bakifrån och börjar dansa med henne. Dem börjar strula igen, eller snarare han börjar vilt bita på hennes läppar. Som hon fortfarande har ont i.. Utan att säga ett ord, låser hon in sig på toaletten och går till busssen. Hon sa inte ens hejdå till sina vänner.

Låt säga att det är markus och carro som dansar så säger markus.

Markus : Carro och markus.

Carro : Va?

Markus är bara helt tyst.

Dem här personerna har aldrig träffat varandra tidigare. Ja namnen är påhittade, hon skulle verkligen hata mig om jag skrev vem hon var.

Jag hade iaf kul där jag var igår. Jag, Malin och Victoria började här hemma. Vi åt och drack lite, sen drog vi vidare till Petra där det var en massa andra tjejer. Vi åkte ner på stan, victoria försökte komma in på o'learys men det gick inte så då testade inte ens jag och Malin. Vi gick till Isabelle, hon var på någon förfest mittemot x3m. Sen blev de givetvis x3m med goda drinkar och en del kareoke sjungande. Eye of a tiger.

Ne nu ska jag återgå till mitt mys med duntäcka, skön morgonrock och lite fylleångest.
ha en bra dag så länge.

Sjukt dryg,

Ja det är jag som är sjukt dryg. Okej jag tatuerade mig aldrig i lördags jag var för feg för att märka min kropp med Always look on the bright side of life.
Förlåt klittan, nu ska vi inte vara arga för att jag har en humor som går ut på att driva med folk. och vi ska inte heller inte döma ut mig totalt bara för att jag inte vågade märka min kropp.

Igår jobbade jag i stort sett hela dagen. Det gick förvånansvärt bra och tror att med hjälp av lönen jag får på fredag kommer jag nog överleva några dagar till. Tom kunna köpa mitt gymkort den 1/2.
Fick skjuts hem med Petras kille från stan igår, så innan jag gick hem från Petra tittade jag in deras lägenhet. Dem höll på att tapetsera om där inne, och jag blev avundsjuk. Jag skulle också vilja kunna få bestämma vilka färger och tapeter i min lägenhet.
Men nej du. Jag ska bara bo i den ett halvår till. Det är nu jag ska passa på att vara i Umeå så mycket som möjligt.

Dagen började med musik. Och när jag vaknade imorse kände jag inte alls för att gå upp. Mitt täcke var jätte skönt och mjukt och värmen under var alldeles behaglig. Tror jag måste byta påslakan för det jag har nu är alldeles för skönt.

Nej nu ska jag och victoria snart börja gå till lunchen, tänkte vara lite vågade och välja taj mahal istället för balder. Tycker inte om förändringar men tycker inte heller om när saker bli för enformiga, det här kan med andra ord bli en rätt tolig upplevlse.



Victoria kommer hata mig för den här bilden

Heeey,

Sitter just nu och tittar på tv och äter frukost. Ska snart börja röra mig mot stan och online, där jag ska tillbringa hela min eftermidag och kväll, jag kanske inte känner taggen just nu. När jag väl kommer till stan ja då ni.

Igår var nästan en lugnare kväll en fredagskvällen. Jag satt mest vid datron eller låg i min säng och såg en rad olika filmer. Vid halv 11 på kvällen kom erika och skulle vara social, lagom till jag var så trött att jag kunde ha gått och lagt mig. Men det gjorde jag inte jag höll mig vaken 2 timmar, sen gick jag och la mig. Dock utan henne bredvid mig! :)

Ne nu ska jag klä på mig och göra något drastiskt så jag blir piggare, sen ska jag prata i telefon i 8 timmar. Ni vet åtminstonde vart ni har mig idag, under ett headset, bakom en dator och på en stol. Jag kommer få en riktigt rolig dag, det hoppas jag ni också får!

Sessenare

Nyfikna

Förstår att många av er är nyfikna på min tatuering men har ännu inte kunnat tagit något kort. Det tog säkert 3 timmar att tatuera och jag är helt slut. Gud vad dryg jag är..

Sen sist har jag inte gjort så mycket, eller jag följde med tjejerna på stan där vi fönstershoppade eftersom vi tillsamman kanske skulle haft råd till något billigare rea plagg. Nästan så att jag var sugen på att gå och jobba, men det kunde jag ju inte göra. Så som jag har gått idag, fram och tillbaka. Tillbaka och fram. Och sen då? vad mer har jag gjort. Jo ni jag har myst i min säng med ett färskt gossip girl avsnitt, ett relativt gamlat och långtråkigt andra avenyn avsnitt och sist men inte minst The three musketeers. Vilken eftermidag.

Nej jag känner mig inte alls tråkig när jag ligger här kvart över 10 en lördas kväll, skulle absolut inte gjort något annat. Legat och pratat med Malin i 1,5 timme i telefon. Planerat träning, frestat varandra med goda saker att äta men framföraalt börjar planera nästa helg när vi ska gå ut. Ja vi är 18 år och vi får gå ut.  Och sen om jag inte har haft en nykter helg på 3 månader spelar väl ingen roll. Jag har en ny tanke nu, man är bara ung en gång i livet, det är klart man måste passa på att roa sig. Sen om det kostar och inte är bra för kroppen so what?

Nej nu är jag less för halva mitt inlägg försvann så jag ska gå från datron och stoppa huvudet i en skål med iskallt vatteen. Ha nu en bra kväll allihopen.

Lördag dag.

Härligt med en dag då man är helt ledig och helt klar i huvudet. Ska faktiskt försöka göra lite nytta blandat med nöje idag.

Igår var en väldigt lugn men härlig hemmakväll. Satt fast klistrade framför lets dance med en stor annanas framför oss, som vi tre, Malin, jag och Vistoria, lyckades klämma i oss utan större problem. Malin var tydligen trött så hon åkte hem rätt tidigt. Kvar blev jag och victoria, men lika mysigt det. Efter bara ett litet tag kom Erika, Cissi och Carro också efter att ha varit på någon rockkonsert tävlning? tror jag att det var. Vi andra var så tråkiga och ville hellre se kitty, nicke och blondin bella dansa runt. :)

Det blev inte särskitl sent igår eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt. 9 ställde jag väckaren på men snoozade nog till 20 över ändå. Sen gick jag till teg där jag träffade Malin för att träna. Vi skulle köra power strike men till våran sotra besvikelse visade det sig att det var body combat, tror jag att det heter. Det som vi hade lovat varandr att adrig mer köra. Hur som helst så gick det bra och vi gjorde någonting i alla fall.
När jag gick ner mot stan möter jag världens underligaste man, jag går i mina egna tankar. Förmodligen väldigt roliga när han plötsligt tittar på mig.

Mannen: Vad skrattar du åt?

Jag blir helt till mig, rycker till och tittar upp på honom, tänkte inte ens på honom när han gick förbi, så försjunken i mina egna tankar var jag.

Jag: Nej jag tänker bara..

Mannen: Ja men vad tänker du på då?

Jag: Nej jag vet inte lite olika ( ofta jag skulle berätta för honom om i somrar när jag.... Eller vad jag nu tänkte på )

Mannen: Ja för du såg så himla glad ut?

Jag: Hehe, aa men är inte det bra då?

Mannen : Jo


Sen går han bara där ifrån, tror besämt att även han hade ett litet leende på läpparna Första reaktionen var nog att jag trodde att han hade missuppfattat och trodde att jag skrattade åt honom, men det gjorde jag absolut inte. Jag har nog med saker i mitt eget liv att skratta åt.
Konstigt de där att man kan tänka på någonting och skratta för sig själv. Det händer mig rätt ofta!

Nej nu sitter jag och myser i min morgonrock, överväger att följa med ner till stan. Cissi, erika och carro skulle tydligen dit men å andra sidan, jag kan inte shoppa och har en del läxa så vi får se vad som händer.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig lördags dag.

Myskväll,

Är precis vad vi ska ha ikväll. Jag, Malin och Victoria, vi började med att äta tacos med lite levande ljus. Väldigt mysigt och vi fick upp stämningen lite. Vi har nu förflyttat till tv rummet för att se lets dance, det känns skönt att äntligen vara tillbaka i min schässlong.

Idag har jag bara varit på skolan och haft det väldigt lungt. Vi hade bara två lektioner, hur skönt som helst. Sen vare bara lunch och sedan hem.
När jag öppnande dörren imorse var jag helst säker på att jag var i sibiren eller åtminstonde grönland. Det var så sjukt kallt, hörde på bussen att det minst var -20.. Ja och ändå hade jag jeans och den varma jackan.

Igår när jag och Malin gick till skolan igår övningskörde Victoria och hennes körlärare dömde ut mig och Malin när dem körde förbi.
"Herregud titta på dem där flickorna, dem kan aldrig ha gjort lumpen."
Jag tror bestämt att han syftade på mina tunna leggings och min ganska korta skjorta. Okej jag håller med, lite kort var den kanske.

Ne nu börjar lets dance. jag har inte alls ångest att jag har myskväll istl för festar.
Jag håller mig till vad jag säger jag, om man jämnför med klittan. Innerst inne kan han nog bara inte stå emot grupptrycket.! ;)

Haenbrakväll!

Stolta,

är precis vad jag och Malin känner oss nu. Efter att ha gått upp klockan 6 på morgonen, ögonen svider och att stänga av väckarklockan eller ställa fram den 3 timmar lockar som bara den. Men det gör vi inte, vi pallrar oss upp ur sängen och på med träningskläderna. Vi joggar i lungt tempo från haga till teg, med undantag för vissa broar där vi går.
Satsar allt vad vi har på spinningen och joggar tillbaka till haga. ;)
Ja se på fan, jag fick tom jogga med Malin trots att hon varit så anti!

Det är sjukt vad man plågar kroppen när man sitter där på cykeln, ändå känslan man har är - Det här tänker jag då fan aldrig göra om.
Men sen en kvart efter passet är slut, låter det mer som - Du, Malin, Fan vad jag taggar nästa spinning pass. Ja det är helt klart känslan efter passet som är det sköna och inte känslan under passet det kan jag konstatera.
Nej förutom att vi har varit duktiga och träna så har vi fått en längre dag. Hunnit duscha och haft en mysfrukost tillsamman, med Malins färskpressade juice, hur gott som helst.

Ne nu sitter vi dricker te och berömmer varandra, ska snart börja gå till skolan. Vi hörs senare. 
Jag har för övrigt en jätte härlig dag med 2 lektioner.  

Au revoir.

Haga med Malin,

Sitter just nu på Haga med Malin efter ett långt arbetspass på online. Hur kul var det inte att jobba nu då? Två dagar i rad och flickan som sitter bakom skärmen är faktiskt kvällens bästa säljare.. Eller inte? Nej men jag vann 50 kr de är aldrig fy skam. Alltid lika kul att ringa runt till muntra och trevliga människor.

Idag har jag bara varit på skolan. Varit så otroligt trött. Haft franska. Ja sen har jag som sagt bara jobbat. Jag vet inte längre vad jag pratar om, tror bestämt att jag börjat bli tråkig. Det händer inget kul i mitt liv, eller jo men det kan jag inte skriva om här, då skulle ni inte tycka att jag var lika pryd längre..
Ni kan ju få veta att jag och Malin batlar om vem som kan hålla sig längt från goda saker, och då menar jag inte killar och sprit, höhö. 
Nej jag menar - Godis, chips, dricka ( med undantag att blanda drinkar med ), bakelser och äta efter 7 på kvällen på vardagarna. Ja allt som är gott helt enkelt. När jag kom hit föreslog malin oboy med mackor, hur gott hade inte de varit? Men nej nej.

Imorgon har vi sovmorgon till 9.45 men vi har bestämt oss för att gå på spinning kl 7. Det är med andra ord bara stiga upp 06.00. Nej jag är inte så taggad nu men imorgon kommer ni få lyssna på en tjej som kan skryta när hon väl vill.
Sitter och väntat på att Malin ska komma, hon pressar juice som vi ska dricka till frukost imorgon. Jag sitter här och försöker få upp mina läsar siffror.  Men det ända jag gör är att jag svamlar så dem sjunker. Tji fick jag.

Sov gott mina... För det ska jag, med malins trygga arm runt om mig.



Ollle



Olllé



waisted



wiiiiey långt blont hår.. Vad hände?



Galet kul med någon annans bilder, här har ni lite blandade bildet.. Allt från brännbollsyran till O'learys.
  

Äntligen,

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska tatura i n på fredag. Ändå att jag har tänkt på det länge, men nu vet jag iaf.
Men mer tänker jag inte säga nu..

Idag började dagen med att jag är sjukt trött. Jag snoozar flera gånger på mobilen, hör hur cissi duschar, tänker att jag ändå inte kommer komma åt mitt smink. Snoozar någon gång till. ångest när jag inser att det bara är 20 minuter till jag ska vara klar. Men är man snabb så är man. Det spelar ingen roll hur lång tid jag har att göra mig klar på morgonen för jag stressar alltid. Går jag upp tidigt måste jag bara sitta och vänta på att få gå till skolan.

Har haft uppstart på religion B idag, så ännu ett tufft halvår med releigioner. Hur som helst, idag ska jag jobba..
Och ja, det är sant jag är sveriges bästa telefonförsäljare, hmmm, eller inte?
Alltid lika nervös innan man ska jobba, frågor om hur bra det ska gå och allt. Men i veckan ska jag satsa och hoppas på en bra lön nästa fredag, det behövs.

Nej nu ska jag återgå till reseletande, lutar mot kos. Ändå att grekland skulle vara hur mysigt som helst men sällskapet gör mycket och det har jag som redan..

Haenbradag

Damn it.

Varför blir man alltid pigg när man ska sova? Jag som gått och varit trött precis hela dagen, när jag bestämmer mig för att sova kan jag inte göra det. Måste vara psykiskt..
Fick sån längtan till sommar och sol. Tittade på bulgarien bilder och ville bara tillbaka, det ju som så... olikt sverige?



Ne inte alls som Sverige....



Vi skulle knappast duscha tillsammans...

Latast,

Måste ju ändå vara jag idag. är ledig och tänker ändå inte plugga. Jag vet inte men vi har inte hunnit få läxor men de är ju ändå så att man har ett projketarbete som ligger och trycker på mitt samvete. Jag vet att jag borde och ligger lite efter men det känns tungt.

Jag vet precis vad jag hade velat gjort nu, gått ut och sprungit men så slår det mig att min fot värker som bara den, tom när jag går. Hur ska jag kunna springa som då? Nä jag ska ge malin lite försprång så hon vågar springa med mig sen, vilket för stunden ser rätt tveksamt ut. Jag förstår verkligen inte varför, jag måste vara den mest otränande och osunda i sverige just nu. Jag som bara slarvar mig igenom veckorna. Men vadå grundkondition?

Jag har varit super duktig och lagat mat idag. Förstår inte hur mamma klarar att göra laxen så god, jag får den bara att smaka bränd och en aning fisk. Inte tala om riset, jag vet inte om de är för att de är fullkornsris, eller brukar ris alltid vara så hårt att tugga på? ;)

Nej jag svamlar bara en massa, är trött som ett litet barn och vill helst av allt sova. Men jag håller ögonen öppna för att istl somna tidigt inatt. yeees yeeees.

Haenfortsatttrevligkväll.

Skolstart,

Sitter just nu på skolan med Victoria, vi som inte läser historia B. Vilken skolstart med musik på morgonen och låten som spelar är the summer of 69. Taggen för sommaren börjar redan komma, och det är ju inte mer än 5 månader kvar tills vi slutar skolan. Tills jag tar studenten. Vilket är blandat med både lycka och sorg. ;)

Den här terminen ska bli den bästa terminen någonsin ( säger jag varje ny termin ). Jag ska vara väldigt engagerad i skolan, dvs jag ska plugga mycket mer. Jag ska börja träna, och det är inte någonting jag bara säger. Jag ska sluta dricka lika mycket som jag gjort senaste tiden, kanske bara varannan helg. ;) Och jag ska vara så sjukt övertaggad ocg se possitivt på precis allt.

Men det jag ska börja med är att jobba, jobba in pengar. För just nu har jag en känsla av att jag ligger ganska mycket på minus. Jag som ska ha råd att åka till turkiet, utan lånade pengar. Men med rätt inställning kan jag tjäna hur mycket pengar som helst på väldigt kort tid.

Hur som helst, lite pengar har man när man fortfarande tror att man kan vara ekonomiskt oberoende.. Helt klart sommarens fel. Jag ska börja spara massa pengar, och inte göra av med dem på en gång.
Ne nu sitter victoria och tjatar på att vi ska gå och äta. känns lite väl tidigt. Men vad gör man inte för en bra kompis. Jo det mesta..

Ciaaaao

Tillbaka till verkligheten...

Men med något att minnas. Jag har haft en riktigt riktigt rolig helg med helsköna människor.
Klockan 5 på morgonen gick jag upp för att förbereda mig för resan till hemavan. Resan där jag i stort sett sov hela tiden. Men de är ju faktiskt bättre att sova, tiden går som snabbare.

När vi kommer till stugan, efter att jag haft raseriutbrott ett x-antal gånger av att min packning var helt störd tung, var stugan jätte fin och nära backen. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på torsdagen när vi kom fram men antagligen tog vi det bara lungt. Åt pizza, bastade och senare korkade vi upp. En lång kväll, kändes det som men det var de verkligen inte tog nu slut redan vid 2.
Men kul var det..

Hela fredag var vi i backen, från 11 till 18. Jag med min onda fot, men erika lindade foten och då gjorde det inte fullt lika ont. Men det blev inga hoppningar och 180 och raila, inte den här gången ;)
Ne, vad jag tycker de är kul att åka.
På kvällen bastade vi, som vanligt, vi satt hemma och körde lekar och drog ner till stockis. Jag kom hem någon gång, tror jag vilade men sen vare fest.

Lördag var också backen men inte fullt lika länge. När vi åkte hem var det helt svart, jag såg verkligen ingenting och jag ramlade mest hela tiden. särskilt när vi åkte ner för någon uoohittad väg som var nära till stugan. Men inte var jag rädd, det var faktiskt kul de med.

Denna kväll var vi nog alla ganska trötta och less men vi kämpade ändå. Spelade spel och senare gick vi till hotellet. Eller jag och johan gick till stockis men det var tydligen fel så det var bara att virra sig till hotellet. det tog ett tag men det var det värt.

Sjukt roligt var de där, jag hann tom med att vinna en bilmatch. Och nej jag har inte ens körkort, men tro mig det hade killen jag slog. ;)


Ne nu vet ni det viktigaste av vad jag gjort, det riktigt roliga vågar jag inte skriva här. Är trött eftet en lång buss resa. Suttit med en John som har som favorit replik "ska vi hångla". Men tro inte att jag tyckte det var drygt, den drygaste var helt klart jag. Ne nu väntar duschen..


Ni glömmer väl inte Always look on the bright side of life


Hoppet,

om mänskligheten finns fortfarande kvar, fast man kanske inte tror det ibland.
Jag var riktigt less när jag skulle gå från busshållplatsen. Jag hade två gigantiska väskor och en rykksäck. Jag bärde på kanske 40 kilo sammanlag. ( fråga erika om ni inte tror mig, hon fick inte ens upp ena väskan på axeln.)

Jag ställer ner grejerna en kort stund för att vila min stackars rygg. Då kommer en kvinna i 30 års åldern fram. Jag var helst säker på att hon skulle fråga om vägen någonstans.

Kvinnan - Du, ursäkta?

Jag smått irreterad. - Ja?

Kvinnan - Det där ser ohyggligt tungt ut, vill inte du att vi ska hjälpa dig att bära dit du ska?

Jag helt varm inombords - Nej, jag vilar bara lite. Jag är snart framme.. Men tack så jätte mycket ändå.

Kvinnan - Ja okej men annars kan vi hjälpa dig.

Jag - Ne det äe lungt.


Jag trodde inte existerade sånna snälla människor längre, men tydligen finns dem. Här i Umeå finns dem. Tack, tack och åter tack. Det där är sånt jag gillar, nästa gång är de min tur att fråga någon som behöver hjälp. :)



Jaja, dax för att sova.. See you.

Back in town.

för en liten mellan landing och mellan packning skulle man kunna säga! Det var lite tungt när jag skulle åka hemifrån idag, jag erkänner det absolut  inte för mina föräldrar men det känns konstigt att packa ihop alla sina saker och åka.
Men som jag uppskattar det när jag kommer fram, jag har världens mysigaste lägenhet som jag verkligen älskar.

Idag sov jag i stort sett lika länge som vanligt, bad om väckning vid 11 men gick inte upp fören någon timme senare, såg på en film ( det har blivit en vana ) och sen började jag packa. Det gick jätte fort och bra att packa idag, visar sig väl till veckan att jag glömt nästan allt hemma. Hur som helst var det närmast en vanlig dag man kan komma.
Det värsta som hände var när jag gick och taggade upp för att åka bräda, jag skulle gå ner till posten för att se om min kod till mobilen hade kommit. När jag kommer till backen kliver jag snett och blir galen.

Fuck vad  ont det gjorde. Men det var bara bita ihop. Jag gick inte ner till posten utan bra raka vägen upp för att inte skrika åt pappa. Jag var sådär galen som bara jag kan bli, och ingen får komma i min väg för då käller jag på dem.
Foten gör ont nu men jag hoppas det lägger sig över natten, annars får jag titta på när dem andra åker ;)

Som ni alla kanske har förstått åker jag till hemavan imorgon med 6 bussen, på morgonen. Jag kommer med andra ord inte blogga på några dagar, men jag tror ni överlever. När jag kommer hem däremot kommer ja ha massor att berätta, om jag inte överskattar mitt sällskap, vilket jag inte tror att jag gör.
Vi har till och med bastu i stugan och ja, den ligger i hemavan inte 2 mil ifrån. Inte för att det gör varken från eller till ;)

Ne nu ska jag mysa i min säng, kika runt och se om jag har något bra men gammalt gossip girl avsnitt, vill se chuck..
Hoppas nu får en otroligt mysig helg så hörs vi på söndag.



Mina tjejer som ska med, tres ancien .


Hopplös

är det ända rätta ordet för en sån för mig. Jag Har haft en väldigt bra dag, vad jag har haft för mig tänker jag inte berätta. Inte det roliga jag har gjort iaf, däremot det duktiga jag har gjort är att ha skrivit klart min tredje novell helt. Ska fortsätta med den fjärde idag.
Jag har vilar min fot idag men den gör ändå super ont. Jag förstår inte hur jag ska klara åka snowboard. Kanske linda foten hårt som faen. Om man får använda sig av det språket. ;)

Idag måste jag börja packa, mina grejer ligger utspridda över hela huset. Ångest. Jag hatar att packa, särskilt om de inte är något roligt som väntar. Och nej skolan är inte roligt, möjligtvis att Umeå är roligt :)
Satt och snokade på internett och hittade en sida där några 12-13 åriga tjejer skrivit till varandra. Hur kul som helst, lite fjortigt men jag menar vem känner inte igen sig? Jag har verkligen glömt bort hur jag var på den tiden.

Blev precis påmind om när jag var liten kanske 8 år och tänkte tanken, undra hur jag ser ut när jag är 12, eller tom 15 år. Sen tänkte jag när jag var 18, men sa till mig själv att så långt fram kunde jag väl inte tänka. Men hörrni, här sitter jag nu 18 sommrar och vintrar. Och hur ser jag ut? Ja som jag alltid har gjort! ;)
Ne nu ska jag ta hand om min fot så jag kan åka snowboard.

cissooooooooo

Nyår



Feeest ;)



strax innan tolv



Vi väntar in 12 slaget.



Skåål!



Efterfest.



Våra raketer.



Jag och victoria går runt, jag ger kärleksförklaringar.



Folket blir slitna men det här är slutet på våran resa, syns vem som håller igång? ;)



Ett av tusen kort på mig och victoria.

wiiiiey!

Min fot värker och inte har jag försökt att gra någonting för att läka den. Imorse blev jag väkt, men bara för att jag hade bett om det. Klockan halv 11 sa dem till mig första gången men trots det kom jag inte upp ur sängen försen vid halv 12. Elena väkte mig men lika bra var ju det!! ;)
Det var bara äta frukost och klä på sig, väntade längdskider med Elin, Elena, Erika, Karina och jag. Vilken långtur! Eller kanske inte men bättre än ingenting. 7.5 km. Vi tänkte fika men helt plötsligt hade vi åkte hela varvet och var nere igen. det var bara att ta fram matsäcken där nere. Hur mysigt som helst, särskilt när det mörknade till och blev rött på himelen. Världens mysigaste sällskap hade jag med. Dock klev jag snett med foten och det sved till och svällde upp.

Men jag tycker det är så kul att träffa alla kompisar här hemma när man kommer hem, dem är ju som så speciella! Ingen den andra lik. Har alltid saker att berätta för varandra. Jag älskar skvaller, men bara om roliga saker. Jag gillar dock inte att skvallra själv ;)

Kom hem och skrev nästan en hel novell till mitt projektarbete. Eller har några rader kvar som jag ska skriva klart snart. Åkte ner på ishockey plan och spelade hockey match. Vilken stjärna jag är, om det inte hade varit för mig fot. Det är sp skönt när man har någonting att skylla på. Pappa fick linda den innan, annars hade det aldrig funkat. Ne ett tag åkte vi skridskor men jag var hur nöjd som helst och känd mig befriad när jag tog av mig skridskorna.

Nej jag känner mg sliten, ska ta en dusch och bara mysa i soffan ikväll. Skriva på mina noveller, som jag ligger sjukt efter med. Kanske börja packa? Jag åker hem snart, eller ett snabb stopp i Umeå sen drar jag vidare.
Ne nu ska mamma ner och kolla om det har kommit någon post, HOPPAS min PUK kod har kommit.

Hade bra!

Lång dag,

eller blir den så lång när man nästan helt och hållet sover bort den? Men om jag säger såhär. Jag har hunnit med bra mycker mer idag än vad jag gjort på tre dagar sammanlagt. Åkte till Erika så fort jag kunde, vi gick ut och gick i någon timme. Kallt som bara den, massa minusgrader. Gick hem till henne och snackade en massa skit. Satt med hennes familj och myste. Erikas mamma är min favorit, Erikas lillasyster är min  lillasyster ;) Det var verkligen hur mysigt som helst.
När jag kom på att jag skulle hem ville inegn hämta mig, varken syster eller bror. Så min systerss kille fick komma. Vilken kille va?

När jag kom hem kom Elena, jag byter kompisar som jag byter underkläder ! :) Vi såg på film och jag försökte fixa våran hemavan resa.. Och det ser ju ut som den blir av! :) Bara min fot blir bra, jag känner mig handikappad. Något annat som gör att jag känner mig handikappad är min mobil som inte fungerar!! Ibland blir man less men så tänker jag igen, det är rätt skönt då vågar bara dem närmaste vänner ringa hem om det är någon som verkligen vill något vikitgt. Väntat bara på att PUK koden ska komma. Men första prio är att foten ska bli bättre.

Jag kämpar så med att kunna ladda ner bilderna från nyår, så att alla ni också får se hur OTROLIGT kul vi hade det! Ni kommer avundas mig! ;) Jag kan tänka mig att det inte tar mer än en timme eller så!  Men nu ska jag se batman beginns. Såg the dark night igår, blev så otroligt besviken, inte på filmen men på... Ja inte vet jag? Eller rätt nöjd att inte alla slutar lyckligt och att alla inte få sin livskärlek. Lite mer reality!

Ne nu ska jag fixa med korten. God natt på er allihopa!

Söndag,

Men för mig känns det som det skulle kunna vara vilken dag i veckan som helst. Jag vaknade och tänkte att klockan kunde väl inte vara så mycket. Men när jag kom upp var den närmare 1! Ångest. Inte en dag till att jag bara ligger hemma och laddar batterierna. Jag ska åka en sväng till docksta och träffa Erika. Vi ska gå ut och frysa så man blir lite piggare.  Ikväll har jag ingen aning vad som händer, men planering är inte min bästa vän.

Igår vad gjorde jag? Ja bra fråga var med en kompis och   hjälpte   min syster med hennes nya sofa. Tog det som sagt väldigt lungt. Letatde efter min projektbok, som jag inte hittade. Paniken stiger!! Men som jag sa igår always look on the bright side of life. Istället för att deppa ihop här hemma, ber jag till högre makter att jag glömde den i Umeå. Vilket jag inte tror. Ne vet ni nu ska jag klä på mig. Sitter som vanligt i min super mysiga morgonrock och ett pannband ;) Kan tänka mig att jag inte ser full så frisk ut.

Ha en fortsatt trevlig kall januaridag.

Always look on the bright side of life.

Jag kommer fortfarande ihåg när jag sa att jag skulle börja skriva en blogg, och när folk läste den skulle dem få den där känslan av lycka. Att jag var tjejen med inställningen att om det händer något dåligt ska man ändå försäka se på det ljusa i livet. Hur många veckor/ dagar kan jag ha klarat de? Aa inte många. Det är verkligen sjukt svårt att se possitivt på saker när man är demprimerad eller bara allmänt less. I början av höstterminen försökte jag men där i mitten tog min energi slut. Men nu är det nytt år och jag har ett halvår kvar i "grundskolan". Jag ska satsa. Jag kommer ha tid att leva livet sen men nu är det skolan för allt som är värt.

Och den possitva Linn kommer sakta men säkert komma tillbaka. Jag ska hålla mig så långt ifrån problem som bara möjligt. Göra lite som budisterna. Man finner lycka genom att inte fästa sig vad saker. Varken grejer eller känslor. Jag ska uppskatta det jag har, som min familj, mina vänner och min skinnjacka! ;)

Och jag ska för allt i världen inte glömma att Always look on the bright side of life.

När jag gick i tvån fick man leta efter en mer negativ tjej. Jag deppade för allt det ända som gjorde mig glad var min lön som jag fick varje fredag och mitt konto som bara växte och växte. Sommaren kom och jag var ekonomiskt oberoende. Hur mycket pengar hade man kvar sen då? Nej precis den lyckan var ganska bortblåst. Det är bättre att finna lycka i sånt som alltid finns kvar. Personer man vet alltid finns kvar. Det är inte många av dem, men jag vet vilka det är och det är dem jag ska börja uppskatta. :)

Jag låter sjukt deprimerad, men så är det inte. Jag är bara sjukt nöjd att jag har kommit till insiskt om vad som faktiskt har betydelse.

Sällskapsspel & Nintendo wii

Är vad min kväll har bestått av. Och hur mysigt och roligt som helst har jag haft det!! Kvällen började med att victoria åkte hem och lämnade mig ensam kvar i Ullånger, som jag är sjukt less på. Inte ullånger men en del av folket och min omgivning. Hur som helst tänkte jag att, varför inte ägna kvällen åt min syster. Hon klagar alltid på att jag inte umgås med henne. Så Jag ringde henne och blev bjuden på sällskapsspel kväll. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde då, på hur länge som helst. Vi spelade TP, för er som inte vet, ett spel för människor som är allmänbildade ( som mig ;) ). Ne inte ens för sånna som mig, men hej och hå.

Första citatet är två tjejer som får frågan : Vilket land kommer hamburgaren ifrån?

Tjej1. Det måste vara USA... Nej faan vad dum jag är, frågan var ju vilket land. Hon ber om hjälp från tjej 2.

Tjej2. Men det är väl USA?

Tjej1. Men hallå det var ju vilket land!!


Tjej2. Men ååh vad dum jag är, men vilka länder finns det i USA nu då, las vegas och kalifonien.


Tjej1. Ähh va fan vi gissar på hamburg.


Jag skrattade så jag trodde jag skulle svimma. Tre av personerna tyckte att eftersom jag nu var så duktig kunde jag väl berätta hur det verkligen var som. " Jo USA  är ett land med massa statet, 52 stater som jag inte minns fel. Amerika där emot är en kontinent".


Frågan efter fick min kära, älskade och roligaste syster. "I vilken kontinent ligger victoria fallen?"

Syster: Men om nu USA har 52 kontinenter så är det ju jävligt svårt att veta i vilken av dem kontineterna victoriafallen ligger.

Här brast det för mig, jag låg på golvet och skrattade. Hon blev sur som en citron. Men hon vet att jag älskar henne ändå. Vi spelade 2 gånger ena gången var jag ensam medans dem andra var två i varje lag. Andra gången var jag med tobbe. Innan jag åkte hem åkte jag förbi min bror och skulle hämta en film.

Bror: Hur gick det med sällskapsspelet?

Jag: Haha, hur tror du?

Bror: Dem var så dåliga altså?

Nej jag ser inte ner på dem andra. Jag kan bjude på att jag inte ens visste hur många länder som gränsade till finland. Och ja jag trodde Finland gränsade till Danmark. Men det bjuder jag på. Man kan inte vara bäst på allt, hur skulle då världen se ut?

Vid halv 12 skjutsade min syster hem mig efter världens mysigaste kväll. Här hemma var det full gång med nintendo wii och rockring. Det var bara att köra igång igen. Mamma satt och skröt om att när hon var liten var hon så duktig. Men det visade sig att hon var sämst. Henna var näst bäst efter mig. Och pappa höll på att svimma för att han kämpade och tog i så mycket. Sen blev det backhoppning och vi avslutatde med Slalom VM, Slalom OS och hanikaps slalom. Jag fick som bäst silver och det var i OS.

Det här året ska jag börja uppskatta allt så mycket mer. Och börja med en av dem sakerna som står mig närmast. Min familj, som är helt underbara och alltid ställer upp. Som både får mig att skratta och gråta. Som jag både älskar och hatar! ;) Men bäst är dem. 

Ne nu ska jag lägga mig och se filmen som jag hyrde för att ha något att göra ikv. Men det blev för mycket så jag kommer få vara uppe till sena natten. halv 5 -5. Sen har jag filmen jag lånade av min bror med. Tihi.

Sov nu gott alla barn. 


Morgonmänniska?

Idag gick jag upp 13.42.. Victoria fick ligga och lyssna på min ljuva snarkningar innan jag vaknade. Visade sig att hon bara legat och väntat. Jag måste säga att jag sov världelöst. Hur många gånger vaknade jag måntro? tusentals om jag inte minns fel. Drömde obehagliga drömmar, hade ångest och funderade på om jag skulle gå ner och spy! ;) Men nej ångesten gik över när jag började drömma om ett jobb som au pair. Ett halvt år till och sen ska jag bort från Sverige. Bara jag och  mig själv.

Jag kände att jag var tvungen att skriva något. Var ju ett bra tag sedan.

Över nyår var jag i Åre. Det var riktigt kul. En hektisk resa när man var tvungen att hinna med så mycket som möjligt på några få dagar. På tisdagen när vi kom där vid halv 4 var det bara att korka upp. Det straffade sig när vi åkte in till åre när jag trodde att jag tappat legget men det visade sig att det låg i min ficka hela tiden. Jag var sjukt sur, mobilen åkte i golvet ett x- antal gånger. Slog in mammas PIN kod vilket resulterade i att jag måste ha min PUK kod för att kunna låsa upp mobilen. Jag och malin åkte ner för en backe vilket inte var så  bra. Jag trodde jag bröt foten. Malin slog mig över käften för hon blev så less!! ( Bra gjort Malin) Elena ringde och sa att hon skulle komma. Jag och Malin lovade att hämta henne inne i åre halv 9 dagen efter.

Klockan sex på morgonen gick jag och la mig på allvar. Blev väckt av malin strax efter 7 halv 8 vi klädde på oss och åkte in till åre. Hämtade elena, strulade bort oss och jag betalade 400kr för att åka ett, och då menar jag ett åk i åre. Min fot klarade inte mer. Tog mig en halvtimme att åka ner. Det skulle ha tagit mig 5 minuter. Fick svälja gråten. Vilket pucko jag var som trodde jag skulle kunna åka. Vi åt istället lunch på en dyr resturang och vid 3 tiden åkte vi hem.

Vi hämtade dem 21 andra och åkte och badade. Eller Vickan, Erika och Cissi valde att gå på stan. Men vi andra badade och bastade det var myys. Kom hem till stugan, trött som ett litet barn. Fixade sig i ordning och hade en sjukt rolig och konstig kväll. Blev inte årecity men lika glad är jag för det.  En riktigt härlig resa men härliga personer. Men vissa få undantag.  Skålade i champange vi tolv slaget så klart, och såg raketer flyga. Jag och victoria var tapprast vid 5 sov alla men vi var uppe till sextiden. Roade oss med att ta kort på dem som sov.

Ne nu ska jag vara social med victoria, sitter fortfarande i morgonrock. Pinsamt när henke kom för att hämta sin keps ;) Men nu ska jag klä på mig. Kommer med bilder sen!! :)

Ciaaaao

Jag är sliten.

Ligger hemma i soffan med victoria och har kommit hem från åre för några timmar sen..

Jag känner mig alldels för trött för att skriva ngåto långt därför får ni alla nyfikna hålla er till imorgon så ska jag berätta alla roliga skandaler! ;)

RSS 2.0