Uppdatering.

Jag lär ha sveriges dåligaste uppdatering men ändå har det inte gått en dag med 0 läsare! Någon trogen läsare, som förmodligen bara väntar på ett inlägg från mig! :)

Jag är helt off känner jag, men har mycket annat att tänka på för stunden. Sista rycket med projektarbetet just nu och sen har jag fått en ny kompis som kallas träning. Något jag längtat väldigt mycket efter dessa 3 år. När man var hemma var allt sånt så mycket lättare, man spelade fotboll och bodde på landet. Det var inte heller lika mycket läxa. Men med planering så kan man få in allt.

Idag är min första dag sen i lördags som jag inte tränar, alla brättar hur dumt de är utan vilodagar, men det kliar i fingrarna. Ibland tror jag att jag gör ett sånt tajt tidsschema för mig själv bara för att jag ska slippa tänka på andra saker. Som framtid och beskymmer.

Ja det är hur som helst skönt. Imorgon är det fredag, min favorit dag. Börjar inte försen 11 så jag ska träna innan och sen har jag bra 1 lektion som jag ska gå på. Efter den blir det go lunch och hem för att plugga undan en massa skola så jag får en hel ledig dag på lördag. Funderar på att gå runt och titta efter massa vårkläder, inte köpa bara frossa.

ne nu ska jag ut på en promenad. Hare bra!!

Ny vecka.

En ny vecka har jag börjat och 2 dagar har gått och de känns som att jag inte har haft något lov. Veckan kom med fullfart, både med jobb och plugg, känner mig redan utsliten :) Men nu ska jag inte jobba försen på söndag. Veckan har varit bra ändå, har börjat söka au pair jobb och idag hände veckan höjd punkt. Vi har fått våra studentmössor, det innebär att studenten bara är några få månader kvar.  Lycko känslan när jag tittade på mig själv med mössan på mig, obeskrivlig.

Det känns bra att vara tillbaka i Umeå med rutinerna i full gång. Jobbade ikv och det gick hur bra som helst. Har hunnit med att träna med, dock är Malin sjuk men kommer nog kry på sig så jag har med mig min träningskompis.

Ne vad dryg jag känner mig ska vänta på att Elena och Cissi kommer hem, Elena har min mobil eftersom jag glömde den  på mekka. Känner mig så otroligt handikappad. ;)


Exaltererad

det är inte likt mig att verkligen känna " fan vad skönt att komma tillbaka till umeå". Men jag gör verkligen det. Mitt rum, alla mina kläder inte tala om mina vänner. Jag måste nog ärligt säga, det här var ett av dem längre loven hemma. Det har varit jätte skönt men jag känner mig inte lika hemma. Eller så har jag bara börjat känna mig mer hemma i Umeå.

Kommer sakna mamma och pappa dock, elena kommer med oss upp till umeå så det blir ju mys iaf. Nej bussen går om 25 minuter och jag känner ett lyckorus i kroppen.

Hade bra..

Ulllånger,

mitt kära hem. Jag har ine skrivit på evugheter men jag har verkligen inte haft tålamod. Hur som helst här sitter jag nu och läste nyss två kommenarer. Jag saknar dig sofie, kan du komma hem från USA det är ju tomt här utan dig! Och ja, ja snälla ja kom hem till våran student!

Ja en fråga jag ganska lätt för tillfället kan svara på Vad ska jag göra nästa termin?
tyvär är jag nog  inte kvar i Umeå jag funderar på at åka ut och se världen precis som du gjort under det här året. det lutar mot at jag åker till australien eller kanske lite närmare frankrike. Passa på att lära mig ett språk jag slitit med i 6 år. :) Men i sommar ska jag nog inte ens jobba, då ska jag passa på att vara med dig så mycket som möjligt!

Jag har haft ett bra men förvirrande lov för er alla som inte har träffat eller hört ifrån mig! Jag är lite less på at vara hemma och funderar på att åka tillbaka till sköna Umeå. Saknar mina homies och min vardag så sjukt mycket. Trodde inte dem orden skulle komma från mig, men det gör dem. Saknar tom. att gå till jobbet och min kära där. Nej jag åker allt från idag till på lördag. Pappa ville dock att ag skulle med honom och henna och köra skoter ( hur töntigt den än låter ) men det är så kul! En hel dag, men några som inte bangar att köra fort.

Nej nu ska jag slita mig härifrån för jag ska börja packa så jag kan åka när jag  vill. Är lite fundersam vill hinna träffa mina kompisar här hemma innan jag far ändå känner jag. Men saknar ju Isabelle och Victoria så mycket :)
Inte tala om Malin men hon är ju i hemavan! :) Och Emma som är kramfors och jag inte sett på hela lovet? :O

Hade bra.

RSS 2.0