God morgon världen.

Sitter i min säng och har det väldigt mysigt med min nya mysiga svarta morgonrock som jag fick av syster i julklapp. Vaknade för drygt en timme sen. Det är ingen som kan ana hur skönt det var att sova ut. Första gången på väldigt länge. Eller jag har sovit ut men då har jag vaknat 10000 gånger av en rad olika anledningar, oftast för att jag mår illa eftersom jag varit  ute och slarvat dagen innan. Självförvållat. Det ända som saknades i morse var givetvis Malin, men man kan ju inte få allt, eller hur?

Väcktes till en väldigt dålig nyhet iaf. Elena ska till största sannolikhet inte med till åre, vilket känns tråkigt, tråkigt och väldigt tråkigt. Om det inte var för att jag blev frälst i lördasgs i kyrkan hade jag sagt, jävligt tråkigt. Hur som helst skulle hon kolla upp med hennes föräldrar en gång till, bättre lycka den gär gången hoppas jag!!

Det är trevligt att det är nyår och jag inte har köpt någon ny klänning att ha på mig. Jag som alltid brukar köpa nya kläder. det här året har det hänt något jag shopppar inte hälften så mycket. Det är träkigt, har förmodligen hittat något annat att spendera mina pengar på. Fest kallas det, vilket jag för övrigt ska dra ner på nästa termin. Då blir det att börja träna, och shooooopppa igen!

Nej jag vet inte men just nu känner jag mig rastlös, kanske sov för länge! Upp och hoppa och se vad dagen har att bjuda på. Jag måste i varje fall städa och packa. För imorgon ska jag till åre, får inte glömma att ta med världens bästa inställning heller. Det hoppas jag inte att någon av dem andra 21 gör heller!! ;)

P.S. Jag har 2 hela långa veckor kvar att mitt lov. Har inte ens haft halva än. D.S

Ha en fortsatt bra dag..

Lite bilder, från två veckor och framåt.



Innan corona när älsklings vicky fyllde 18!!



Älsklingsvicky i egen hög person med favvo bellan ;).



Innan kramm den 13 december. Vad gör vi?

Värdelös,

Jag har varit på att uppdatera. Jag skyndar mig att skriva nu när klockan är 23.44 så att det bara är en dg där jag inte har uppdaterat något. Isabelle skule hata mig om jag inte uppdaterade på två dagar!! Men jag skulle hata henne om inte hon följer med till åre! ;)

Vad har jag gjort dem sista dagarna? Varit med Malin en massa. Var i k-fors med Malin och Elena och en massa annat folk i fredagskväll. Träffade rasmus, min efterlängtade barndomskompis. Jag träffade även en massa andra gamla klasskompisar m.m. Det är kul att träffa folk efter sån lång tid. Hela kvällen var kul förutom dessa köer. Vi stog längst fram och köade en timme utanför kramm. dem skulle vänta in alla med försköp innan vi kom in. Idioter. ( vi utan förköp eller dem med förköp?) Flera gånger sa jag att jag skulle lämna kön för alkoholen höll på att rinna rakt igenom.
Det var värre än i Ghana. Tänker på hur alla blev irreterade på mig för att jag inte hade något mellan läge, för antingen var det sån kris att vi var tvugna att stanna bussen enkom för mig ( påstog folk, fast alla passade på tt gå på toa ändå ) eller var det inte kris alls.
Men kom igen, ofta man säger till folk att " hörrni bara så ni vet så är inte jag kissnödig". Ne precis.

Hur som helst, en lyckad kväll. Jag tackar för att Malin följde med hem också. ;) Var på ikea innan där jag träffade henne. Var sjukt trött gick bara runt som ett fån. På 30 minuter hade jag gjort hela birsta centrum. Och det är inte bara en affär! Inte likt mig men så trött var jag.

Igår var jag och Malin aktiva. Åkte skoter i minst två timma. Vinterns höjdpunkt. Var i kyrkan i minst två timmar. åkte skridskor i minst 30 minuter. Och nej jag kan fortfarande inte backa med översteg eller vad det heter?

Idag har jag åkte buss, åkte till umeå för att endast fixa EN sak. Åkte tillbaka till övik där jag möttes upp av syster, mamma och pappa. har sett filmen Austriala. Hur bra som helst. Och helt frälst i huvudrollen.

och 7 minuter kvar till tolv. Uppdaterar kanske efter 12. Ha en bra kväll.

Don't forget Always look on the bright side of life.

Ny dag nya möjligheter.

Pigg och fräsch, sitter jag här i h-sand. Ska nsart ner på stan och åka med mamma, syster och syster kompis till s-vall! där jag hoppas att jag får träffa malin med. Satt och läste meddelanden som jag hade skickat till henne igår :) Ett ganska roligt faktiskt.
 
"Snälla malin det här är mitt sms. om du vill smsa säg till! vill helst att du ska vara med men jag är med! Kram linn."

Haha aa frågan är, hade jag kul igår? Japp det hade jag verkligen!

Nej nu kommer cissi med ska vara lite social, tagga för kvällen!  Den ni, två dagars slår aldrig kväll!

Härnta & Fulfritte.

Är just nu i h-sand hos frida. Äntligen ska jag göra det jag varit så avundsjuk  på mina syskon att dem gjort de sista 5 åren. Jag ska gå ut på mellandagarna. Och ja detblir två dagars? vad ska min mage säga om det måntro? Den kommer säker protestera lite, men det är ett beskymmer för morgondagen! 

Idag har jag varit med elena i skule, vi har åkt snowboard.Vad jag har längtat efter att åka snowboard. Det är bra uppvärmning för åre. skämmer man kanske inte ut sig totalt? Fast det var dock inte så roligt, eftersom det bara var halva backen som var öppen. Men lika glad är jag för det!
Efteråt kom cissi och frida och hämtade mig hemma och vi åkte hit. Skönt att jag slapp bestämma vad jag skulle göra idag, frida gjorde deåt mig. Det  ärdärför jag sitter här.

Sitter just nu och väntar på att frida och cissi ska bli klar så vi kan börja röra oss, och ja det är sant. Jag är inte sist ut, vilket jag brukar vara. Men jag fick lite extra tid. När jag stog i duschenåkte dem och handlade mat. kanske förlaringen till varför jag redan är klar.

Ne allihopa. Jag hade en jätte bra jul igår och det hoppas jag ni med hade. Massa fina julklappar fick jag med. Men nu ska jag ha en förjävligt rolig kväll, roligare en på länge. Vi hörs imorgon! 
Om jag inte mår allt för dålig vsg.

Haenunderbarkvällallihopen. 

God Jul!

Måste man väl få önska alla.

Nu sitter jag och väntar på maten vilket verkar ta en himla tid. Eller snarare väntar vi på min syster som jobbar delad tur idag. Hom kommer hem halv 6 och då ska vi äta. Måste nog säga att det här är slappaste julafton jag har haft på länge.

Jag har varit jätte trött så jag har legat och sovit, har fortfarande inte dendär stämningen som man brukar ha. När man knappt kan ligga i sägen mer än till 7 på morgonen, själv blev jag väckt där vid halv 10 av min morbror som ringde och sjöng hej tomtegubbar slår i glasen, han ringde från thailand så det var  bara att vakna till och prata på.

Sen har jag givetvis sett kalle. Jag har spelat tv spel med. Nu hör jag hur pappa sätter på julmusiken på nedervåningen, ska skynda mig ner för snart är det mat! Och vid 10 tiden ska klapparna öppnas. Det ser jag fram emot. ;)
Och jag har inte gråtit än, tror inte jag kommer göra det heller. Jag har blivit en sån stor flicka!

Men som sagt ha en fortsatt trevlig dag och God Jul.

Uppesittar kväll.

Ja det är bingo lotto och jag sitter med 4 lotter framför mig. Ensam. Därför uteslöt jag bingolotto och satte mig med datorn i knät och Mama mia filmen på tvn, hur många gånger har jag sett den nu? är nog 4/5 gånger iaf. Den är ju så otrloligt bra.
Men får så dåligt samvete över att jag inte ser på bingolotto, jag som tjatade till mig lotter och nu spelar jag inte ens, hur bra är de? Mamma och Pappa har besök. Ida jobbar och Kim, ja förmodligen sitter han fastklistrad framför Mafiia Wars.
Har iaf fått min skinkmacka och julmst. En tradition som inte har dött ut. ;)

Idag har jag haft världens slappar dag, sett på tv, sovit och sen städade jag med. det får man inte glömma. Funderar på att göra något med kläderna som ligger helt utsprida över mitt rum, men har ju ingen garedrob här hemma längre. Bara för att pappa ska ha två, jag tyckte han kunde slänga lite kläder han använder ju ändå bara samma. Det höll han givetvis inte med mig om. Så nu ska jag försöka kasta in alla kläder i en och samma garderob så jag får lite rum till mia kläder och julfint på rummet.

Måste även berätta att världens bästa Malin tog körkortet idag!! Jag förstår inte anledningen till att jag blir så glad? Kanske för att jag känner lyckan för dem + att jag kommer att utnyttja det till 1000000..... Ska dra med Malin till övik på fredag, vare sig hon vill eller inte. Då ska vi fira på kvällen att hon har körkortet.

Ne nu återgår jag till Mama Mia, sen ska jag slå på 4an och se om jag kanske hinner spela ett spel iaf!



Uppesittatkväll

Skoter och Nintendo wii.

Igår blev en rolig kväll. Elena kom senare på kvällen men Erika svek, hon tyckte det var skönare att ligga hemma än att komma och vara ned oss. Hur som helst var vi med under julbaket sedan spelade vi nintendo wii, men när pappa sa att han skulle se bond så tänkte  vi att vi ville göra något roligt. Klockan var vd halv 11 på kvällen, jag drog fram alla skoteroveraller, handsaka, skor och mössor. Vi konstaterade att vi såg ut som dem i pistvakt. Sedan gick vi ut för att få igång skotern och det gick bra.

Helt kolsvart ute men mysigt med en stjärn klar himmel.  ;) det är nästan roligast att åka skoter på kvällen. Vi följde ett skidspår hela vägen upp i skogen, men vägen tog slut när det lågett stort träd. Vi skulle försöka backa och vända och vi körde fast. Utan mottagning på mo bilen stog vi där. Jag lovar att vi höll på i 20 minuter, elena fick styra upp det hela till slut, det är ju faktiskt den ända med skoterkörkort. Sen åkte vi tillbaka till någon lägda och... Ja vad mer?

1 1/2 timme senare var vi hemma igen, kalla men glada. Vi försökte komma på något att göra, något wilde and crazy inte km vi på något roligt heller. Det blev nintendo wii igen. Det roade vi oss med till sent på kvällen vid halv 3 gick vi till säng. Jag fick dela säng med Elena, känner mig lyckligt lottad, men de är jag inte den ända som skulle gjort.

Nu sitter jag här, jag och madde med varsin bärbar. Kim spelar tv spel. Vi sitter samlade på ett och samma ställe alla som är hemma. Madde åker kanske hem snart så ska vara lite social, men mer kommer.

Hejdåsålänge.

Reslutatet på första julklappen.

Och jag blev inte särskilt nöjd med min insats, tyvär om man får säga så. Roligt att det fanns fem alternativ och det sämsta blev valt. Vad pratar jag om? ja det kan man fråga sig. Hur som helst blev det förstorade alternativet lite bättre. Huvudsaken mamma och pappa bli nöjda och glada.
Stakars syster jag blev så arg för att hon valt allternativet jag inte gilliade, hon som  ha kämpat så. Men jag bad om ursäkt, typiskt lillasyter rollen som kom fram. Den som jag ska bort med.

Idag har jag varit hos erika och myst en massa. Vi har bara legat och pratat, masserat varandra och lyssat på julmusik. Det var verkligen hur mysigt som helst. Tack för att du är så bra Erika.

Sen kom en annan toppen vän, Madeleiene, på besök ! Sitter just nu med madde, hon äter jag ska också äta lite. Vi har spelar nintendo wii. Ringt både Erika och Elena för att bjuda hit dem, men erika sov och elen svarar inte.

Kanske ska gå ut och köra lite skoter, men sitter just no och njuter av jul musiken, och hela familjen som springer runt och julbakar. Riktigt underhållande. Ne åter till det sociala livet och underhålla madde.

Ciaoooo



Jag & Madde, dock väldigt många år sedan. Sådär en 3 år sen.

Fjärde advent,

och dagen för dagen före dagen före dopparedagen.

Ja lite längatas man ju men de var inte som när man var liten, eller liten? Jag vet inte sista kanske var 1-2 år sedan. Jag växte upp väldigt sent, eller frågan är den växte jag någonsin upp? Tills jag var 12 grät jag alltid dagen innan julafton för att jag trode att jag inte skulle få julklapparna som jag hade önskat mig. Ibland trode jag inte att jag skulle få några alls. Värst var när jag visste vad Ida och Kim skulle få, eftersom deras var dyra trode jag inte att Mamma och Pappa skulel ha råd att köpa någonting till mig.

Men lite äldre har jag blivit och firar 6 år, det var 6 år sedan jag inte grät innan julafton. Lilla syster syndrom eller vad? Inte van vid att annat folk får mer än mig och abslut ska man var mest bortkämd. Sån är jag, men de är jag medveten om och försöker be rith of it.

Elena kom igår och vi spelade massa tv spel.. Körde bil, åkte slalom, spelade tennis, backhoppning och ja en massa annat. Johan kom förbi och vi körde tävlingar, även pappa var med på ett hörn. Måste nog säga att Elena var stjärnan. Det svider men man kan inte var bäst på allt? ;)

Ne nu ska jag kila, ska köra till övik med pappa. Leta efter presenter, sista rycket nu.

Trevlig sista/fjärde advent.


Tröötter.

Jag är äntligen hemma i ullånger, det jag har sett fram emot hela veckan. Ända sen jag åkte upp till umeå förra veckan har jag velat komma hem. Bli ompysslad och har lov.


Dem närmaste dagarna ska jag bara ta det lungt.


Igår blev det ennu en lyckad helg, jag tror dock att jag ska ta det ite lugnt ett tag fram över. Eller väldigt lungt, min kropp börjar bli sliten och min mage håller på att kolapsa. Vi började kvällen hos victoria där vi drack lite vin, jag, victoria och Malin. Vi drog vidare hem till oss där det var en massa folk. Vi var hemma hos oss till halv 11 och då åkte vi till corona där det var fullt drag. Helt klart en trevlig kväll även om den blev tidigt för min del.


Jag Malin och Isabelle åkte hem redan vid1. Ner på stan där vi åt mat och sedan hem till Malin där jag för övrigt sov. Redan vid halv 3 var vi hemma. Låg och drygade oss en massa. Vet inte hur många gånger jag vaknade imorse. Men somnade om gjorde jag med. Vid 11 gick vi upp på allvar, åt korv och sprang till bussen.


Vad händer med vårat sverige, gatorna är hala som isbanor. När vi springer på gatorna som världens mest otränade och bakis flickor man kan vara halkar malin lätt till. Hon ramlar inte och jag skrattaroch säger.


" Gud vad roligt om du hade ramlat. Hahhaha!"


Innan jag har hunnit avsluta meningen ligger hon på marken.. Jag skrattar så jag viker mig, och folket som kommer och går kommer knappt förbi för att hon ligger och brer ut sig. Sedan reser hon sig och vi börjar springa, ennu jobbigare och andas eftersom att man även skrattade så mycket. Sedan när vi satt på bussen var vi helt slut. Satt tysta båda 2.

På 7 minuter packade jag alla saker jag skulle ha med hem. Frågan är hur mycket jag har glömt?


Ne nu ska jag hjälpa barnen att tända lampor, skölja ut färg från håret. Ha en bra kväll. Måste ringa Elena med.. Jag har inte glömt bort dig bäste väånnen! :)


Victoria 18 år

Idag fyller allas våran solstårle myndig. Hon är 18 år och officiellt inbjudnen till alla klubbar i landet ( med 18-års gräns ) men ikväll väljer hon att bara ta något simpelt som corna!

Dagen har varit väldigt kort, vi började på skolan och hade jul avslutning. Jag gjorde mi instats genom att läsa en dikt på franska, eller några rader ur en dikt. Sen satt vi mest bara olch lyssnade på när dem andra läste dikter, sjöng sånger och spelade pjäser. Mycket trevligt, bästa dikten var nog den Emma hade gjort till Victoria den handlade om en  framtid om att victoria var tjock, vilket vi alla vet aldrig kommer inträffa. Nej sen fick hon en tårta av malin.

Jag och Malin gick och åt lunch, trots att det tog emot pga att vi hade ätit mycket fika  på skolan. Men vi ville  mysa lite extra nu när det är ett tag tills vi får gå i skolan tsm igen. Hela tre veckor. Jag har hela tre veckors lov! Hallelulja. ;)

Blev precis attackerad av Isabelle för jag updaterar min blogg så sällan. Skärpning.

Hur som  helst kom hem från  skolan la mig och sov, vaknade vid 4 efter sovit i 2 timmar. Hoppar till oc h kommer på att jag måste städa, duscha och fixa mig i ordning eftersom klockan 6 ska vi vara hos victoria och efter de hem hit och kvällens fest drar igång. Alldels snart kommer Malin och vi gör sällskap till Vicky Vo våran egna gobit.


Nej uppdaterar imorgon om kvällens händelser.

P.S Grattiiiiiiis Johan till körkortet!! ;)


Ciaaaaao


Titut.

Har precis kommit ur en varm dusch som var välbehövlig. Mina skor har varit blöta sen jag kom ut från Malin denhär morgonen, det finns ord för att beskriv hur mycket jag avskyr slask, slask. Nej hur som helst efter skolan gick jag till jobbet där det var en massa strul med listor hit och dit. Två dagar som in har gått så bra. Det innebär att jag måste jobba imorgon!

När jag är påväg till jobbet får jag ett meddelande av Malin.

"jag sprang in i en kändis, men vet inte vem det var. Hon var blond och har varit med i en massa svenska filmer."

Jag, helt upp i varv, och säger att hon måste skynda sig att googla och ta reda på vem det var. Till min stora förvåning var det Helena Bergström, allas våran svenska stolthet, eller min iaf. Malin vet inte ens vem det var. jag säger ju det livet är inte rättvist. Malin har både tagit och pratat med Helena Bergström. Det innebär att om jag talar och rör vi Malin imorgon är jag nästan lika cool.

Ne nu är jag bara dryg, mitt ända uppdrag är att se till att malin tittar på en massa filmer med Helena som ängla gård, black jack, livet är en schlager och heartbreak hotel. You name it. Alla svenska filmer som är värda att se.

Ne nu ska jag nog återgå till sängen och se på en film. Känner mig sliten efter en "lång" dag. ;)


Klassen 3A


Vilket inlägg.

Aa det blev en sen kväll igår, efter att sett titanic klart och låtsas att vi var huvudrollerna satt vi bara och berättade roliga historier för varandra.

Mitt förra inlägg blev omgjort, jag skulle aldrig säga att victoria var konstig och jag skulle absolut inte säga att jag hellre skulle vara jacks hora än hans fru. Snarare hellre jacks hora än den onda mannens fru. Men det förstog ju inte vissa. Nämner inga namn ;)

Jag bestämde mig igår för att ta sovmorgon men både jag och malin  blev väckta ett x-antal gånger av diverse telefoner som ringde. vi sov till ungefär 10 i 11 men då hade vi snozat, eller hur det stavas, ganska många gånger. Ingen vidare dag när det första vi ser är att det öser ner regn. Vi vandrar tillsammans i regnet går till skolan och äter lunch.

Nej nu ska jag ha semenarium på NO så jag kommer bli off ett tag

Grattis JOHAN 18 år. Och grattis till teorin!! ;)

Ciaaaaao


Titanic

Jag är Rose, jonas är ju så klart Jack (behöver ju inte säga varför;)) och Malin är Roses mamma.

Jag sa nyss åt honom att hellre vara jonas  hora än hans fru..

Ne slut på att dryga mig, är trött och mätt efter tacosen, eller tortilan som vissa skulle kalla det. Men gott var det.
Väntar på at filmen ska ta slut. Imorgon börjar födelsedagarn droppa in.

Johan på första plats imorgon.
Ivar på torsdag
Victoria på fredag.(Victoria är inte riktgit som alla andra, tyvär kan man inte göra så mycke åt de, bara å gilla läget.)

Alla kommer bli 18 åringar, så dem ska se fram.

Ne sov gott nu alla glada.


Mys med Malin

Just nu är jag med Malin efter en lång dag, det inte varit någon toppen dag. Har mest hela dagen mått dåligt. Men det är sånt som ni som läser inte vill höra om.

Iallafall efter skolan gick vi på stan och hittade inget speciellt. Kommer aldrig hitta någon klänning till nyår, dock hittade jag någon annan jätte fin klänning liknande sak. Men gav upp, mitt illamående tog över. Har gått mellan att jobba och sjukskriva mig hela dagen. Men jag bestämde mig för att jobba illmåendet gick över. Följde med Malin hem och blev bjuden på tacos. Hur gott som helst, sedan tog jag en powernap i 15 min och drog mig till jobbet.

Hela jobbet satt jag och längtade efter Malin och Titanic. Nu är jag här.. Och vi myser.

Blir precis sågad av en äldre kille, ja jag blir hånad. Tydligen är det töntigt med blogg, det har jag missat? Eller har jag.

Nej jag citerade bara Jonas det lilla aset, kommer han hit och tror han kan säga vad som helst ;) Nej vet ni vad nu ska jag se på titanic och njuta av kvällen.

Läste precis igenom lite fort vad jag skrivit och konstaterade att illamående ordet dominerade.




Byyyyye

"Den som har mest prylar när han dör vinner"

Ja jag  missupfattade våran religon uppgift helt fel så har suttit och skrivit på en fråga som lyder "den som har flest prylar vinner" Less man blir, får fråga Peter imorgon hur fel jag verkligen har gjort.

Är verkligen stolt över mig själv att jag faktiskt har suttit och skrivit allt de här. Nu ska jag börja på min 3 novell på projektarbetet.  Senare ikväll ska jag till Erika, där vi ska bada bubbelbad. Sara kanske också kommer så det blir bara mysigt. Vi skulle gå ut och gå innan hade vi tänkt men verkade bli ändrde planer, lite mer begränsade till att bara rulla oss i snön så att vi är lite kalla innan vi hoppas i badet.

Första gången jag och Erika skulle bada skållades vi pga det var så himla varmt.Jag fick sitta ner i säkert 20 minuter efteråt för att jag var helt säker på att jag skulle svimma. Huvudet bara snurrade och jag mådde ila. Gånegn efter var mysigare, när vi låg och titta på the orphan. I lagom varmt vatten.

På tal om lagom visste ni att det bara är Sverige och ett till land i världen som har ordet lagom? Sverige är landet lagom. Varför är Sverige det?

Nej nu ska jag återgå till lugna favoritet och projekt arbetet.

Ciaaaao

Sommartider.

Sitter på skolan och känner att hoppet sviker. Det är en vecka kvar och det känns som en otroligt lång vecka, jag blir så less. Det är inställning det handlar om och den har jag inte den bästa av, får bli skärpning. Nej idag tog jag sovmorgon skippade musiken, tyckte jag skulle kunna unna mig det, eftersom min gigantiska insats förra fredagen på lucian. Då jag skämde ut mig, fast det var inte bara jag så varför bryr jag mig?

Nej En lugn dag på skolan med 2 lektioner, det ska man väl klara av. Ska rätta min spanska men ska fråga och bolla lite med victoria senare. Min egena spsnak lärare! Nej nu ska vi inte överdriva.

Nej jag har ingen lust att skriva på skolan, jag får bra kämpa med att johan inte ska läsa min blogg.

Klittan: skriv i en egen dagbog om du inte vill att jag ska läsa din blogg.

Kan ju inte riskrera att tappa en läsare, om han läser den nu kanske han inte läser den när han kommer hem efter skolan. Det vill vi inte reskera. Nej nu är det bara 40 min, då ska jag hem och plugga, plugga, plugga och återigen plugga. Det behövs. Ne nu ska jag tänka på annat. Spanska kanske



Bulgarien 30 grader varmt, med 7 stycken helsköna människor. 

Back in town

Efter en lång helg hemma. Vad har jag gjort hela helgen? Ja en hel del har jag nog hunni med ändå. På fredagen var jag på centrum i ullånger, där det var en blandning av massa folk. Innan var jag hos syster dit det kom en massa folk. Gick till centrum med henne och hennes kompisar väl där träffar jag cissi. Och sen ja?
Kvällen i fullgång.
Någonting lite mer komiskt var när vi kom hem där vid 1, vet inte varför vi åkte hem, lägger jag mig i sängen och i nästa sekund är jag hos syster på någon slags efterfest! Det var trevligt. blev en sen kväll och det var inte bra för aktiviteten jag, ida och kim hade dagen efter. Vi skulle fixa julkapp till våra föräldrar, vad tänker ja inte skriva här.

Hur som helst, världens bästa lillasyster, som jag är tar går jag där vid 10-halv 11 och väcker mina kära syskon som ligger och sover. Tog minst en halvtimme för dem att komma upp. Alla kan ju inte vara lika unga och fräscha som mig?

Vi åkte till kramfors senare och sedan hem igen för att äta mat med massa människor. Det  var bara att börja om, och där slog det om för mig. Jag vart super trött och ville bara sova. Därför gick jag och la mig mitt i middagen men blev uppdragen av Kim, det var tydligen inte att tänka på att få vila ögenen någon minut.

Senare åkte vi till Emma där vi tillsammans försökte ladda upp för kvällen. Det var väldigt kul men jag var dock jätte trött, så roligare kunde jag ha haft men med rätt folk brukar det ofta gå ändå! ;)


Ne nu ska jag se på tv och sen ringa och beställa pizza tror jag, en vanlig bakisdag med andra ord. Vad jag inte ska festa nästa termin!!



Några av dem som var med igår ;)


Taggen

Vad jag känner taggen, sitter här hemma nyduchad och har sminkat mig.  Nu väntar jag bara på att min kära syster ska sluta på jobbet så ska vi dra vidare till henne. Här hemma är det en äldre fest, mina föräldrar och deras vänner.

Ne nu ringde min syster, vi får se vad som händer av den här kvällen. Antingen bra eller dålig. Jaf betalar inget så varför inte bara testa och se!! ;)

Hemkomen till ullånger

oavsett hur länge man än har varit borta känner man sig alltid lika hemma när man kommer hem. Konstigt? Ne just det jag kom ju hem. När jag gick när till tvättstugan och tömde torktumlaren tittade jag automatiskt efter mina kläder men kom på att jag inte varit hemma på fler veckor, så där lär jag ju inte hitta något. Vilket jag inte heller gjorde. Däremot satte jag igång en maskin med min kläder, massvis. Eftersom jag bara tog med mig smutstvätt och jag var tvungen att ha på mig någonting ikväll..

Min syster har övertalat mig att följa med ner till centrum, ullånger hetaste ställe. Idrottsanläggningen har fixat pupafton vilket kanske inte går ihop så bra? ;) Nej det är skönt att vara hemma iaf.

Igår kunde jag verkligen inte somna, där vid halv 2 tiden gick jag upp och åt tomtegröt. La mig i sängen och längade efter chuck, tittade på gossip girl innan. Erika trode att mina nerver inte klarade av att veta att jag skulle skäma ut mig idag, inför våran skola. Men vadå vi är bara 100 personer. Och jag var med i luciakören, det var inte frivilligt. Dem ända två som hade hörts var Jag och Klittan, fick jag höra men sen om de är att lita på är en annan sak.
Roligt lucia tåg när alla på scenen står och asgarvar och likaså publiken. Blev en snygg avslutning på tåget när en tjej i tvåan sjunger hallelulja, sista refrängen kommer johan inbärandes med ivar i sin famn. Inte många som förstog men OC och avsnittet när marissa dör kanske säger er mer?

Hade hoppats få med mig Victoria och Malin hem, men dem hade andra saker att fixa innan. Därför kommer dem imorgon och jag hoppas för allt i världen att Isabelle kommer med. Ingen anar hur besviken jag blir annars, eller hur isabelle? ;)

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, kan ju inte gå ner på stor byn med såhär smutsigt hår! ;)

Grattis Malin till körkortet ;)



Big Sis, blir henne jag spenderar min kväll med.

Igår.

Isabelle vill ha lite mer aktuella bilder.
Dem här är ifrån igår.


Haha nej Isabelle dem blev inte sparade, ingen komage och ingen Linn i glasögon.

Sitter på U-landskunsap, ögonen håller på att falla igen och jag vill inte ha lektion. Somnade sent igår, detta tjat med Nyår. Kan man blir mer less. Jag ger snart upp. Hatar att ha för mycket att välja mellan. Det är som när man ska bestämma vad man ska äta? Droskan, balder, katarinas eller taj mahal. 

Nu blev det ju bara jobbigare att halva tjejgänget ska/vill till åre och andra halvan hemavan. Jag vill ju bara vara med dem personerna jag tycker mest om. Och sen om det blir brats fjället eller samefjället spelar inte någon större roll. Om någon annan kunde fatta ens beslut.

Usch vad jag hatar jobbiga beslut. Jag har då inte varit med om mycket eller hur?



Symbol för beslutångest? ;)  haha kommer dem här tråkiga bilderna isabelle.

Disskera en gris

Elller en kalv, jag har faktiskt inte en aning vad det var för djur. Jag har iaf skärt upp lungorna och hjärtat. Började dock må lite illa av allt blod, nej jag ska inte bli läkare. Gick ut och satte mig här istl som halva klassen gjorde. Cissi står kvar där inne själv, alla från våran grupp lämnade henne kvar själv.

Nej dålig på att uppdatera igen, hur som helst så igår jobbade jag. Jag kom bara till folk som var bunda till sina leverantörer. Jag blev helt sjukt less men jag satt och kämpade och så som jag njöt när jag äntligen var klar. Åkte hem och hade återigen ångest för Åre eller Hemavan. Det blir med största sannolikhet Åre men det är många kompisar som ska till hemavan. Isabelle och malin. Jonas och det gänget.  Nej hur gör man ?

Ikväll skulle jag jobba men sen när jag skulle boka in ett pass visar det sig självklart att det är fulbokat. Torsdar som är den bästa dagen, efter fredagar vsg. Nej men det är OK jag gör  det bästa av situationen. Always look on the bright side of life.

Igår innan jag jobbade gick jag hem till Malin och åt Korv med bröd. Sen gick jag och la mig på soffan och sov i 30 min. Hur skönt som helst, malin var ändå dukitg och studerarde! :) Ne nu ska jag återgå till skolarbeten. P.S Fick MVG på Filosofin med!! Kunde gårdagen gå bättre?

Ciaaaaao


 Stackarn som vi har utnyttjat.

Obs


En riktigt bra reklamfilm, är precis så här de är.



Sunshine.

Dagen började hur bra som helst, eftersom att jag fick reda på att jag fick mvg på mitt muntliga religon etik upg. Nu väntar jag bara spänt på filosofin, det var en exenamations upg som satt ihop med varandra. Jag håller tummarna. det skulle göra mig väldigt glad om det visade sig att det gick lika bra där.
Annars har jag bara kommit till skolan haft PA samtal med min handledare. Måste fortsätta jobba lika effektivt som tidigare på mit projektarbete.

Igår var jag helt off. Var i skolan och pluggade, men trött som ett as så fick inte något vettigt gjort! Efter skolan gick jag till östra skolan, andra gången i mitt 18 årig liv som jag klev innanför dem portarna. vilken skola, jag skulle inte hitta till närmaste klassrum från receptionen. Sara fick guida mig via sms till några bänkar där hon satt och väntade. Hur som helst gick vi hem till sara, världens mysigase lägenhet hade hon. Massa ljus och vi ska inte prata om maten jag blev bjuden på, super gott var det.

Sedan bar det av till saras syster, där vi tillbringade hela kvällen med att fixa mina naglar. Även det var väldit trevlig. Och fina naglar har jag med, väldigt väldigt fina!

Nej nu sitter vi och planerar nyår, veliga som fan. Åre hit Hemmavan dit. Hur gör man vad lockar?  Iabelle ska till hemmavan då vill jag med dit. Men det är massa nytt folk som ska till åre då vill jag dit. Jag kommer inte in på något ställe i åre tror jag, i hemmavan kommer jag in. Vi har ett hus mitt i åre med 15 killar 2 tjejer. Vi har en stuga med icke rinnande vatten i hemmavan. The question is!!


Vilken söndag

jag har jobbat i stort sett sen jag gick upp imorse tills nu. Kom nyss innan för dörren, eftersom jag gick hem från jobbet. Jag är så otroligt less på att prata i telefon, det blev inte bättre av att jag pratade i telfon hela vägen hem heller.

Igår hade jag värdlesn slappardag, som vilken lördag som helst i mitt nya liv. Jag måste göra en förändring snart. Sen jag kom hem från Ghana v.44 har jag varit ute/festat varje helg. Det kanske inte är ovanligt men jag tror att min kropp börjar bli sliten, illa för en 18-åring! ;) Ne med tanke på att jag har två liknande helger framför mig ser det inte ljust ut, men man lever bara 1 gång.

Ja jag låg hemma med johan som sällskap igår och såg på film. Malin kom förbi med lussbullar och vi gick och solade och sen när cissi kom hem gick jag, johan och cissi och köpte pizza. Gick hem till soffan igen och la oss och bara åt skräpmat. Vilade upp mig igår, men denhär veckan har jag en del saker jag måste ta tag i, en massa skola. Eller projketarbetet.

Ne jag känner mig omitiverad för att sitta här och skriva, ska duscha och sen sängen. Den efterlängtade sängen. Hoppas allla har haft en bra myssöndag. Jag har missat den bästa tv dagen på hela veckan, massa bra tv program, såpaserie maraton på 5an, damn it. ;) Ne nu blir det andra avenyn istl!

    Djävulens påfund.

Sara, sara den här är till dig.

        ♥





GRATTIS SARA!

Idag fyller sara 18 år. Det började vi fira redan igårkväll med att vi åt middag hemma hos oss. Det blev kycklingsallad med varmahallon, smältvitchoklad och glass till efterfest och sen började festen. Det blev en mycket lyckad kväll. Innan var det bara Erika,Carro, Cissi, Johan, Jag och Sara såklart. Efter kom det en massa folk som droppade in. Bla Karin, det var verkligen jätte kul att få träffa henne. Long time no see.

Vid halv 12-12 åkte vi ner på stan, erika ringde Andreas och bad om skjuts, så jag carro, sara och erika åkte där. Det var skönt att slippa gå som vissa av dem gjorde. Det räckte med att gå hem. Vi var inne på x3m och vi sjöng en massa, jag och malin såklart. Och sen vara sara med och sjöng hon med. Mycket rolig och lyckad kväll. Slutade med ett mål på max och sedan bar det av hemmåt. Gick hela långa vägen men det var nog bara bra, jag hoppas malin kom hem hel hon med. Hon var rädd innan hon skulle gå för haga mannen. Hon har glömt sin mobil men jag hoppas hon kommer hit snart så att jag får prata med henne.

Vaknad ovanligt sent imorse vid ungefär 13.00, det är välidgt ovanlig för att vara mig såhär dagen efter. Men sov det gjorde jag, vaknade av att cissi städade för fullt. Det vara bara att gå upp och  börja diska. Nu ligger jag som en zombie i soffan och har ätit frukost. Hade tänkt att gå och handla men kom opå att jag inte kan lämna lägenheten eftersom cissi är på stan och det innebär att jag har ingen nyckel.

Ne nu ska jag nog dra mig till duschen tror jag, ha en fortsatt trevlig dag. Speciellt du sara om du läser dehär.

Ciaaao 

En bra jullåt.



Och det menar jag.

Hittade massa bilder på malins dator.



O'learys!





Brännbollsyran föra året, ett bevis på att mina känslor för malin inte bara är tillfälliga!



Sofie min saknade, dok fjortis att pussas. Men inte om man tycker om varandra.
Som vi gör.



Min älskling. ;)



Min andra babe.


Tomten jag vill ha en riktig jul.



Jätte fin låt.

Julbakning.

Jag är just nu hemma hos malin och vi ska baka lussebullar, eller julbaket är i fullgång. Det kan inte bli bättre, lyssnar på lite jullåtar. Egentligen spelar det ingen roll om jag får peppaekakor eller glögg bara man får lussebullar.
Lyssnar jut nu på tomten jag vill ha en riktig jul. En riktig klassiker.

Igår uppdaterade jag inte min blogg, det är pest. Jag vet inte vad jag gjorde? Jo jag hade en lång dag i skolan. På franskan började de med att jag skulle förebereda mig för att ha em fransk intervju med min franska lärare när hon ringde mig. Eller jag skulle ringa henne. Dem första 2 fraserna på samtalet gick bra men helt plötsligt frå jag blackout. Jag kommer inte på någonting att säga och det är bara spanska ord i mitt huvud.
Samtalet avslutas med att hon säger merci och jag till svar gracias.

IG igen. Men än ger jag inte upp.

Efter skolan gick jag för att jobba, igår gick det faktiskt bra att jobba för ovanlighetens skull. Jag låg och snittade en timlön på 200kr. Då är det värt att jobba känns det som.
ika roligt var det inte när jag skulle gå hem. Gick i blask, jag hade glömt bort hur mycket jag hatade slask. Men jag tjänade en guld 10 krona. ;)

Ne nu ska jag hjälpa till med baket, eller jag har hjälp till. Blev helt mjölig. Ni ska få en bra låt, som hjälper er att få lite julstämning.

Don't foreget : Always look on the bright side of life.



Jul, jul strålande jul!! ;)

Yeeeah, fredag 28/11



I fredags, innan hos mig. Pratde med Sofie, som vi alla saknar!



Emma med katten, vars namn jag inte kommer ihåg.



tre riktigt fina tjejer.



Hela tjejgänget utom emma.




This i like, when Malins lips is kissing me. ;)


Kvintcirkel



Här ska ni få lära er två ramsor som är bra att kunnna.

Ge dem alla en blöt fisk.

Frosten bestal esstrids astrar dess gestalt.

Den som klurar ut vad dem här ramsorna har med kvintcirkeln att göra får en 5 krona av mig personligen.
Ni andra får bara se kvintcirkeln som ett hjälpmedel om ni vill komponera en låt. ;)

Nyckel.

Jag blev så otroligt less när jag kommer 200 meter från mitt hus idag. Jag hade slutat tidigt och tänkte att det var perfekt att åka hem äta lite och vila lite innan jag började jobba. Allt för att jag skulle vara på topp när jag jobbade. Hur som helst börjar jag tänka efter. Och just det jag har ingen nyckel. Jag hade glömt att låna cissis. Så där stog jag med cykeln. Jag bara stannade upp stog på trotarkanten och hatade mig själv.

Ringer malin, van att hon hjälper mig i sånnahär situationer. Hon tyckte jag skulle åka till våran hyresvärd, men jag är lite rädd för det, efter det som har hänt med cissi. Eller sista festen, eller stora festen, som dem hade här innan ghana när hyresvärderna kom hit och skällde ut cissi. Jag skicka medelande till erika,.

Sms1

ERIKA, RING MIG!

Sms2.

KRISSITUATION,

Jag står kvar på samma ställe och ska ringa mamma och beklaga mig? varför alltid? Hur som helst hinner erika före. Jag åker dit, där hon och sara jobbar på PA. Vi ligger i erikas rum och jag får ingen läxa gjord, däremot blir jag bjuden på mat. Sedan gick jag till jobbet, och fick sällskap tillbak hem från jobbet av en jobbarkompis som bor i närheten, kan det bli bätte.

Och för övrigt är min nyckel återfunnen. Jag som trode att jag hade tappat bort den och skulle behöva krångla med att fixa en ny. Det visade sig att arvid stal den, han trode väl att han behövde den mer än mig.. ;)
Ne nu ska jag höra med MALIN om jag är den enda som vill ta sovmorgon imorgon!

 

En liten sak kan ställa till med så mycket beskymmer. I söndags var jag tvungen att sova hos malin. Eller nu får jag att låta som att det inte vore bra att sova hos malin, det är ju helt underbart. Men hur som helst idag var det inte lika kul.
Haha, ne nu ska jag sluta svamla.

Seg.

Jag har blivit dålig och seg på att uppdatera min blogg, vet inte vad det är med mig? Igår hae jag fullt upp. Jag pluggade på mitt musik prov, som jag för övrigt fick mvg på. Sedan åkte jag och Malin till jonas för att fira honom. han fyllde trots allt 20 år. Vi blev bjudna på tårta och sen satt vi och såg Csi Maimi. Vilken toppen rulle med en massa naken scener. Finns inte många filmer där man kan hitta lika många nakenscener. bortsett från filmer från 18 år såkallade porrfilmer.

Jag och malin var trötta och det märktes på vårat beteende. Vi var sjukt oseriösa och satt och skrattade mest hela tiden, åt verkligen allt och inget. Men det var väldigt kul, vet bara inte om jonas uppskattade den humorn lika mycket. Men tror dock att han hann ifatt när vi åkte till max. När filmen var slut och malin är tillåten att äta godsacker igen, eftersom klockan var efter 00.00, åkte vi till max för att vira med ett mini mål. Hur gott var inte de?

Folker satt och blängde på oss mest hela tiden, där vi satt och skrattade. Jag skulel vilja dra en likhet mellan att känna sig lite smått salongsberusad och skrattött. Man domnar som av i huvudet och skrattar åt precis allting. Det satt världens myskoman och bara kollade åt vårat håll hela tiden. han åt ingen mat bara glodde. Vilken syn. Sen när jag vände mig om för att titta på honom vek han inte undan blicken, han såg bara helt likgiltig ut med ett leende på läpparna.

Ne vid 1 kom vi hem och skulle sova, kunde jag behöva eftersom jag skulle upp vid 7 på morgonen, malin hade sovmorgon till 11-12. Jag kunde inte sova, ville hellre prata skit om massa folk. Malin blev less och jag lämnade henne ifred. Efter att försökt att sova i 5 minuter började jag skratta, jag skakade av skratt? Det fanns ingenting roligt.

Malin: Linn vad skrattar du åt?

Linn: Förlåt, jag vet iinte.

Malin: Jag är rädd?

Linn: ne varför då?

Malin: Ne men den där mannen på max, han var som lite obehaglig.

Linn: hhahahhahahahahah.


Ett okontrollereande skrattande, bara gubbens min inne på max fick mig att börja små le, eller ne asgarva rent ut av!

Ne nu har jag skrivit mycket mina ögon går i kors. Lång dag. Victoria har varit här för att plugga svenska. Vi har med största sannolikhet redovisning om reklam imrogn. Vilker jag inte ser fram emot. Kan inte mina "repliker" särskilt bra. Tack och lov att vi bara har två lektioner imorgon..+ att jag jobbar.

Ne ha en fortsatt skön natt.


RSS 2.0