Såna här dagar,

De är såna dagar man inte ska skriva blogg. Man kommer dra ner alla som läser bloggen och det vill jag för allt i världen inte göra. Men kanske om jag bara nämner ett få tal saker, då kanske ni inte bli nerdragna. Eller kanske blir det motsatsen. Ni  blir glada för ni har det bra.

Dagen började med att jag inte hittade mina jeans som jag skulle ha! Jag hittade dem inte så jag gav upp och letade efter mina chinos. Jag hittade inte dem heller. Tokig som jag var gick jag runt och muttrade och svor efter 20 minuter hittade jag både chinosen och jeansen samtidigt. Men då var jag redan sen. Jag åkte till skolan för att plugga på ett pro som vi hade idag. Jag hade inte läst igenom de vi hade ens. Vilket resulterade i panik och dåligt resultat.

En ångest byggs upp innuti mig när jag har 4 stora upgifter kvar och på alla dem upgifterna gäller de att jag får bra betyg för få ett bra slutbetyg. Jag hatar pressen, den gör att jag inte kan prestera.
På allt dehär har jag haft oföreberdd franska prov, mer säger jag inte. Min röda lampa i franska hade precis slutat lysa....

Och trött är jag hela tiden med, ligger nu utmattad och ser på film. Jag vet att jag verkligen inte borde göra det, men jag gör de ändå. Klumpen i magen blir inte bättre av de.
Nej nu har jag klagat klart, och jag försöker fortfarande look on the bright side of life. 

Partey

Fick några få bilder innan jag hann bli, badwomen i lördags..



När man fortfarande var lite glad...

Dem andra var så äckligt fula, men kanske kommer imorgon. Än så länge är det bara jag och ivar som drar upp stämningen.

Ajja.

Nu tog det lång tid mellan uppdateringen igen, men det beror på att jag har haft helg och jag försöker att inte sitta framför datorn eftersom att den är ångestframkallande. Sitter jag vid datorn borde jag plugga och inte blogga, men de har inte jag förstått.

Har haft en lång och händelserik helg när jag både hunnit med det ena och det andra. Jag hann tom åka hem till ullånger över en natt ( på order från männen i familjen ) tydligen har dem smarta männen tänkt till och börjar på ett nytt projket, bygga ett till hus. Det räcker inte med att vi har ett som är långt ifrån klart. Hur som helst behövde dem mina snickartalanger, tro mig, som inte är så dåliga som man kan vänta sig. Visserligen skruvade jag inte så mycket utan snickare mest.

På lördagen åkte jag upp till Umeå där jag på kvällen tillbringade den största delen av tiden med mina vänner. Eller är dem mina vänner efter den kvällen? Jag var bara otrevlig och odräglig, men det är väl sån jag är. Kan medge att jag gick in med fel inställning på kvällen - jag ska bli full. Otroligt töntigt och omoget från min sida.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Dagen började med det största skämtet någonsin, jag kommer få ett MVG i musik. Min lärare förklarade för mig att jag hat taktkänslan. Ja, jag nickade bara instämmande.
Saken är den att när vi har varit på festivaler och står och hoppa framför scenen är jag på marken när dem andra är i luften när jag slår ihop mina händer för att klappa i takt, då är jag den ända.
Med andra ord - jag har ingen taktkänsla.

Veckans bästa är att jag har beställt min peace and love biljett med Malin, och de andra bästa är att jag har lyckats jobba in två tredjedelar av vad den kostade på mitt 4 timmars pass idag. Jag är med andra ord nöjd. Och med det avslutar jag dagens inlägg, ha en trevlig kväll!

And don't forget: Always look on the bright side of life.


Drömprinsen,

Ja vem  är eran drömprins? Ja valde i varje fall att göra ännu en quiz på facebook för att ta reda på min. ( nej jag vet inte vad det är med mig och facebook quizar?) Det är bara så roligt och se om det passar in på en, och jag tror jag fick den minst trovärdiga av alla den här gången, ja till och med cruella de ville stämde bättre.

Linn gjorde vilken typ av kille gillar du? din quiz och resultatet är Den kärleksfulla!
Du gillar killen som ger dig rikligt med kärlek. Han är omtänksam, kärleksfull och ödmjuk. Han är trogen och lyssnar alltid på dig.

Ja det låter verkligen som en kliche drömkille om inte annat. På bilden visades killen från the notebook. Det är klart att man vill ha honom, men är han inte lite för perfekt? Man vill ju ha något att kämpa för, helst en kille med lite mörkare bakgrund och han ska vara lite små stökig. Sen ska man komma där och vända om honom till en riktigt fin kille.
Fast å andra sidan, när man har lyckats med det kommer man ge upp honom för att då har han  ju blivit dendär omtänksamma och kärleksfulla.

Drömprins, existerar de ens? Och har man en typisk kille som man faller för? Kanske kan man falla för ett typiskt beteende men inte ett utseende. Det är en samtalsämne som kommit upp många gånger. "Vilken typ av kille är din stil?"
Hur lätt är det att sätta fingret på, vilken typ av kille som är min stil. Jag skulle gissa på att de är "typisk snygga killar". Eller utseende mässigt. Killar som är lite som snygg Erik eller allra helst Brad Pit, ni vet ett klockrent val av majoriteten av tjejer som inte har någon killsmak.. Men när du börjar prata med killarna som är "typiskt snygga", saknar dem ofta personlighet eller är så otroligt olik än själv. 

Nej jag faller nog hellre för killar med ett mörkt förflutet och de ska vara lite stökiga och jag ska hjälpa dem att hitta vägen tillbaka. De ska inte vara snälla eller romantiska, men jag kommer ändå bli sur när dem inte köper den där buketten med tio röda rosor. Ja sån är jag. 

    

Fast när jag ser dem på det här sättet undrar jag verkligen om de är min typ av killar? Men de är så behändigt att säga att killar som är "typsikt snygga" är ens stil av kille. För dem är ju snygga...

Oja,

Vem får inte rysningar av den här filmsnutten? Jag vet att jag har spolat tillbaka och sett samma scen minst tretio gånger på en och samma kväll. Ja töntigt, jag  vet. Och döm mig gärna, för sån är jag!




Jag vet att jag har visat klippet förut, men de är någonting med det.

Vickan och Linnsan.

Ligger just nu i sängen men Victoria på min högra sida. Precis som det ska vara! Vi har varit duktiga och tränat på vårat svenska tal, som vi förhoppningsvis ska hålla imorgon. Efter att ha läst igenom de ett x-antal gånger, och båda kan de mesta utantill, valde vi att unna oss lite gossip girl.
Båda är totalt förälskade i Chuck. Hur lätt är det inte att bli de då?

Ni skulle få höra vårat tal imorgon, vissa av er kommer säkerligen att få göra de. Jag börjar rodana eftersom Victoria bara öser med en massa fina komplimager och klichiga fraser. Jag blir inte bara röd om kinderna utan även lite tårögd. Ja ni som inte kommer få höra talet ni missar något.
Nej nu bildar jag flr stora förhopningar och det gör att pressen kommer bli större imorgon.

Ännu en dag har gått på skolan, och min röst är fortfarande hes. Jag struntade därför i jobber ännu en gång. Även fas jag helst skulle velat jobba bort ett av mina sex sista pass.

När vi gick hem från skolan idag, jag och isabelle se vi våran lärare stå med cykelhjälmen på och se lite lätt skärrad ut. Det visade sig att en av de nyblivna mopidisterna hade gått över gränsen. En galen, förmodligen nybliven 15 åring, hade fått tag på en moppe och i fullfart körde han in i våran lärare. De båda ramlar, hennes cykel går sönder, och lika snabbt är han borta från brotsplatsen. Det bevisar bara vilken omogen person de var, fast visst skulle jag också bli rädd när jag vet att jag skadat någon och till råga på allt förstört hennes dyra cykel.

Ne tillbaka till plugget,



Haha Vickan och Linnsan. Cuties!!

Sol, efterlängtade sol.

Har precis kommit in från solandet ute på balkongen. Mitt bröst svider och kliar och det känns som jag ska sjunka under jorden. Är det värt de? Nja jag kanske blir brun men just nu flammar det  bara upp. Ja de är synd om mig och till råga på allt är jag förkyld, dunder förkyld. Jag sjukskrev mig idag. Det är med andra ord inte lätt att vara Linn Backlund en sån här dag men ändå är jag positivt och tänker : Always look on the bright side of life.

Gjorde en snabb mellanlandning innan jag går ut igen, hann göra änne en töntig quiz på facebook. Jag får alltid ett dåligt resultat. Och tar verkligen åt mig av de hårda orden som riktas mot mig....

Cruella De Vil

Du kommer inte bra överens med djur, eller människor heller för den delen. Du lever för pälsar, och kan råka illa ut pga det! Djur är inte så dumma som du tror psykopatjävel. du borde hålla dig borta från hundar för du hamnar bara i knipa!

Och ändå svarade jag att jag var älskvärd, eller mina vänner skulle beskriva mig som det. Men det räckte tydligen inte. Jag kan inte rå för att jag inte tycker om äckliga små djur. Eller tycker om och tycker om. Det är inte som att jag skulle köpa och  binda upp mig vid en hund frivilligt. Jag skulle kunna leka lite med grannarnas. På sin höjd. Ne  vet du, nu äre ut i solen, men med en t-shirt över bröster. Ingen cancer här inte!

        

Lika stygga och elaka...

Sjukling,

Ja jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv. Emma ligger bredvid och henne är det lite synd om med faktiskt. Och Victoria som är på ica och jobbar! Huga. Nej en lugn dag med återhämtning. När jag gick till ica för att handla var det lika jobbigt som ett 55 minuters spinning pass. Min kropp lider idag. Hosta, halsont och sen soleksem på de. Juuue!

Ne varför klaga. Jag och Emma har det mysigt. har suttit ute och solat mest hela dagen. Har även  försökt att plugga, men det gick inge vidare.
Pratade nyss med Karin, fick en klarare bild från kvällen. Hörde att det fanns en hel del andra bilder som jag gärn vill se. Eller vill man?
Nej jag vet inte vad jag flummar om. Bättre att skriva här så alla vet vad jag gjorde igår istället för att prata i telefon. Reaktionen jag har fått från alla som har ringt mig har varit något i stil med " Nej, men ligger du och sover?"
Nej jag är vaken men min röst är inte med mig, den är totalt fuckad med andra ord, att jobba imorgon med den här rösten är inte att leka med. Jag tror jag hoppar på det! Men vem vet kanske är jag piggare.
Vet ni hur mycket jag grinar när jag är sjuk, grina i som att klaga. Eftersom att jag inte bor hemma och mamma och pappa kan badda min panna, så ringer jag hem och får dem att tycka synd om. Lite empati måste man väl få när man är sjuk?
Förneka inte att ni alla tycker om när folk tycker synd om er....

Ne vet ni, nu ska jag gå tillbaka till Eurovision och vara social med Emma. Ha en bra kväll.

       
Linn Och Emma

Pix.



Kvällen började med grillnig, som killarna uppenbarligen inte själva klarade av.



Desto senare, desto varmare och vissa drog sig inåt. Under kortare perioder.



Desto senare, började killarna bjuda på sig själva.



Även tjejerna bjuder på sig.



en del dansande förekom, snyggingarna. Karin och isabelle.



Haha, jao även vi ville ha lite av Thim!



Avslutar med bilden på mig och favorit Bellan.


Oh Yeah,

Har precis vaknat från en välbehövlig powernap. Känner mig fortfarande slut och skulle nästan kunna sova för natten, redan.

Igår vaknade jag av att även jag blivit smittad av förkylningen, trots att Victoria inte ens sovit i samma säng som mig på två nätter. Igår var det ändå lindrigt så jag kunde träna och gå på skolan. När ja kom hem vilade jag och sedan 1 timme senare var det bara upp och hoppa. Ta en ipren och det bar sedan av till Klintan, där var vi ett gäng som grillade och drack lite. Det blev bara senare och senare och slutade med att vi åkte ner på stan några tjejer och tanken var att vi skulle gå till x3m men de blev istället Teater Cafet. Trots att jag gick till x3m några minuter för att träffa Johan. En rolig kväll med en massa dansande. Kvällen var riktigt bra, det var bara synd att jag var förkyld. Och tro inte att jag hade kläder som var varama bara för de. Näe ni.

Vi kom hem sent, eller kom till Isabelle vid strax efter tre. Jag var där ett tag och gick sedan hem. Johan fick komma och möta mig. Grubbe är inte säkert sent på natten / tidigt på morogonen. Jag har inte  heller kunat sova under natten pga diverse olika anledningar. Lite det att jag drack igår men även halsproblem

Ne nu ligger jag och Emma bänkade framför tvn efter lite mat och plugganade. Jag ska snart dyka ner i läxorna igen. Lägger upp lite bilder först!



Busunge,

Idag har varit en dag med fullspeckat schema. Dagen började med skola och föreläsningen. Sedan efter lunch hade vi HBT tema dag. Ett intresant ämne ändå, och det kan verkligen skapa diskutioner. Verkligen. Det var kul och föreläsaren var helt okej, lite partisk men det är väl för att hon brinner för det hon håller på med.

Åkte sedan och tränade med Erika för att inte få lika dåligt samvete när vi gjorde födelsedagsmiddag för Cissi som fyllde 19 idag. Jag och Malin hade fått som uppgift att köra huvudrätt och tänkte göra något avancerat med kyckling.... Det blev som sagt lite för avancerat och vi övervägde familjepizza, det var dock inte populärt från alla håll, det slutade med att vi gorde egen pizza. Enkelt och snabbt. Tacka för färdig gjorda pizzakit. 

När vi alla satt samlade runt matbordet började vi prata barnminnen och det blev nog att konstatera att jag och Malin var de barnen som var mest fräcka.
Som tex när jag och min dåvarande bästis var less på hösten och all lera, vi ville ha snö och kunna åka stjärtlapp. Därför beslöt vi oss för att åka stjärtlapp på deras nya bil, en vindruta har ju en lagom lutning dock lite kort. Vi kletade lera för att det skulle glida bättre. Postgubben kommer förbi och frågar om vi verkligen får åka stjärtlapp på bilen. Jaaaa säger vi i takt med varandra.
Våra föräldrar straffade oss genom att inte låta oss gå på cirkusen som kom till lilla Ullånger, vilket händer vart åtoende år.



Grattis Cissi, roomsmate!!

Mopedister,

Vad lyckliga alla nyblivna femtonåringar ska vara nu när snön har smält och de kan ta fram sina fina EU mopeder och köra runt och slira på Umeås gator.
Jag har varit ute och gått och var jag än vände mig kom  det mopedister, jag och Erika gick ner på strandpromenaden men inte ens där fick vi vara ifrån de skrikande mopederna.
Visserligen vet jag av egena erfarenhetet hur roligt det var när man var femton år och folk man kände köre moped. Man fick hänga med de kolla moppe pojkarna och hade man tyr fick man åka med på en sväng. Någon gång fick ma till och med testa att gasa och växla.

Vet inte hur många mopeder jag lyckades krascha heller, eller det är väl att ta i men nog välte jag med en eller annan moped. Man hade ju ingen egen så det var väl lika bra. Ne det var tider de, när man fick åka moped. Oc trots att jag hatar både läten och mopedernas oljud kan jag inte klandra alla som kör moped. Det är ju så kul.
Jag körde ju själv i somras, och då pratar vi inte varje dag, men en gång körde jag in från dockstast vackra sund, in till docksta by. En gamal push, vilket var väldigt trevligt.

Ne vad jag svamlar. Det var i alla fall väldigt skönt att vra ute och gå. Mycket tack vare sällskapet. Skönt att prata med Erika, vi kan som prata om allt.

Ne nu ska jag titta på slutet av Greys! Ha en  bra kväll.


Ja just de,

Jag sitter hemma, hur skönt som helst att slippa jobba. idag var det istället Victorias tur att åka och slita nu såhär på kvällskvisten. Jag däremot har fått tagit det lungt. Skulle ut och gå med Erika, men när jag ringde och försökte få tag på henne ignorerade hon mina samtal. När jag sedan ser att det ringer upp på min mobil och de är ett 090 nummer svarar jag snäsigt:

Jag: Vad håller du på med?

Jag lät inte alls trevlig och får till svar.

Andra personen: Joooo, vad det här Linn?

Pankien när jag inser att det inte är Erika utan det är våran hyresvärd. Jag gjorde med andra ord bort mig jätte, jätte mycket. Hon infomerar om att någon ska komma och titta på våran lägenhet så jag började städa och fick panik. Vi har tusen saker som är sönder och det ville jag för allt i världen inte att dem skulle se. Cissi är inte hemma så Malin får ta bilen och hälpa mig ur knipan. Tackar vi för, sötmallan som stället upp.

Det gick bra utan några större problem. Nu är jag dock väldigt trött, ska ringa Erika så vi kan gå ut och gå nu.. Kanske får jag mer energi och kan plugga när jag kommer hem.

Ciaaaao 

Quiz

gjorde nyss en quiz om vilken astrid lindgren person jag är, töntigt jag vet, men hur som helst gjorde den. Och det visade sig att jag var Karlsson på taket. Som beskriving var jag :

Du är inte rädd för att göra bort dig, hatad av en del, älskad av få!

Men som jag skulle vilja säga, älska dig själv och andra kommer älska dig. Eller varför inte hellre älskad av få personer än bara omtyckt av många.

Nja vad säger ni? Är jag lik Karlsson?



Nja vi kanske inte är så olika ändå!!

Nej tillbaka till skolan och filmen om gentekninkk.

Kanon bra,

Ne min kväll kanske inte gick kanon bra, men så många gånger som jag har sagt orderna kanon bra har jag nog aldrig tidigare sagt. Ni kan inte tänka er hur drygt det kan vara att sitta och jobba och prata med otrevliga människor. Men lika glad är jag för de, nu är det bara sex pass kvar.

Kommer hem till en trevlig miljö, trots att jag missade nästan hela desperate houswifes! Malin är här och även Victoria, som alltid. Kan bero på att hon bor här.

Ne nu ska jag njuta av min första helg. Får alltid min första helg på tisdagar eftersom jag jobbar söndag, måndag och tisdag. Och det ska jag fira med att sova tidigt så att jag inte försover mikg imorgon, igen.

Har ni sett vad jag och Victoria har lyckats åstakomma med min blogg, mycket slit och en del konflikter. Tror att det var en stark anledning till att det gick så dåligt som det gjorde idag på jobbet, mina ögon och mitt huvud var helt slut av en massa jobbiga och tråkiga koder. Fråga mig själv flera gånger Är det värt det?

Ha en fortsatt bra kväll allihopa.

Chez Mallan,

Är hos Malin på haga, sitter och inväntar mit arbete som jag ska infinna mig på inom två timmar. Känner tyvär inte taggen och inte med tanke på att det är så kort tid tills jag slutar. Räknar ner passen, sju pass kvar..

Idag har det var ännu en dag på skolan. Vaknade imorse av en konstig dröm där Victoria säger åt mig att vi försovit oss. När jag vaknade kände jag att jag borde titta på klockan, och vad visade den? Jo att vi hade försovit hos i en halvtimma. Bra fort på med kläderna och vi kom inte mer än en kvart försent. 
Jag och Victoria satt och mixtrade med min blogg utan vidare reslutat på hålet innan lunchen vilket resultrade i att vi blev sena på lunchen. 

Ne vet ni att sen har jag bara suttit och finslipat på mitt svenskatal(kärlekstal till Victoria. 
Jag märker även att det börjar bli allt mindre skolupgifter och får en lyckokänsla i magen varje gång jag tänker på flak, traktorer och studenten. Inte långt kvar nu!

Näe nu ska jag börja på min sista upg i Religion B " Religionens positiva krafter."



Tihi, flummisar.

Naughty

En helt vanlig konversation med Malin en måndagskväll. Det beskriver mig själv och hur jag är som person, ärlig och uppriktig. 

Malin säger:

snyggiiing


L säger:

you name it

vad göru??

älskling


Malin säger:

inget , har tråkigt o är rastlös fantiserar om dej i lateksdräkt runt en strippstång med smidiga rörelser..

dudå?


L säger:

nej vilket sammanträffande tänkte mig något liknande om dig, fast lite mer åt det hållet att du skulle vara insmetad i ljuschoklad med lite grädde på toppen..

det klär dig, som du var på alla hjärtansdag


Malin säger:

aa vilka minnen de väcker.. shit. vill bara smeta in mej nu. grr!!


L säger:

you doing me naughty baby, come over here! take the bike aand you will be here sooooon...


Ne nu flummar jag bara, sov gott, en sista gång.


Ny vecka, nya möjligheter

Livet leker, en pigg Linn ligger och lyssnar på victoria som läser om en tripp om central amerika. Gissa vem som ska åka och hälsa på dem där nere under hösten. Jo de är jag i egen hög person. Låter som paradiset!
Idag hade vi en av våra sista musiklektioner. Hur skönt som helst, jag har börjat räkna ner. Bara två lektioner till som jag ska spela marackas, hallelulja.

Jag känner mig inte fullt tillbaka här, är fortfarande lite omotiverad att skriva men jag ska lägga upp lite fler bilder sen den roliga helgen. Allt för att ni alla ska ha något roligt att göra eller se på rättare sagt.


En glad och alltid lika villig tjej. Villig på att posa, menar jag då...




Grabbarna grus



Victoria : Linn posen med huvudet på sne.



Det är inte bara jag som kan posa vid trän, malin gör sig väldigt bra vid
umeås vackra björkar.

Nej nu ska jag återgå till att lyssna om costa ricas vita stränder och surfing paradis. SOV GOTT.

Ni glömmer väl inte att : always look on the brigt side of life.


More pictures,

Sista april var även de en händelse full kväll. Hade väldigt trevligt med mina nära och kära från klassen. Började med grillning och Bernt och sedan bar de av till x3m. Vilken hel kväll.



baldejten, victoria får inte ha högklackat.



Victoria och mig.



sommar du kära sommar.



Msn visningsbild? höhö



SKÅL

Har jag bara en tråkig kväll och känner att jag har tid att vara här och skriva eller är det min väg tillbaka. Ja frågan är ju. Nej nu ska jag dra med mig victoria till sängen, slå på en bra film och bara ligga och mysa med min älskade flicka. Är trött och slitene efter en jobbig dag. Fick ett samtal av en otroligt mogen kvinna,

Efter jag berättat om bredband får jag till svar.

Kvinnan : What ever!

Klick.

Det första jag tänkte på då var "so last year " att säga what ever.

Äntligen,

ska ni få något roligt att göra. Jag ska lägga upp bilder sen igår när vi var på pree studentskiva på olles! En lyckad kväll med mina vänner och några till. Kvällen började med att jag, Johan och Kingen handlade och vi gick sedan till malin där malin och emma var. Vi åt god mat och efterätt. Sedan började mer och mer folk droppa in. Vi var sedan hos malin till halv12 ungefär, då gick vi in till stan där vi tillbringade resten av kvällen på olles! Riktigt rolig kväll.

Kom hem sent inatt och gick upp tidigt eftersom att johan och kingen skulle åka hem, och jag skulle ändå jobba. Me la mig och sov efter att de åkt. Det var en super dryg dag på jobbet och räknade mest hela tiden ner tiden till jag skulle sluta. Ne nu ska ni få lite bider att titta på. Se och njut. Det är dock mest posar bilder från min sida :)



Jag och älsklings Sara



Min älskling och nye sängkompis



Snygg Malin och pose Linn



haha, ett äkta kärlekspar. Absolut inte en fyllebild.



Träd posarna



avslutar med en trädkramare.. älskade umeå, björkarnas stad.

RSS 2.0