Pugg.

Vilken jobbig eftermiddag. När jag sitter på jobbet märker jag att jag inte har min nyckel. Jag har tappat bort den. damn it. Eller så ligger den i lägenheten eller hemma. Har inga batterier på min mobil, cissi är kvar i nora. Vad gör man. Erika svarar inte när jag lånar en jobbrkompis mobil. Kan inget annat nummer i huvudet, victorias nummer står inte med på hitta.se och malin skulle bli kvar i övik. Malins nummer står med på hitta. se, hon hade tydligen skippat att åka till sin farmor och farfar. Därför är malin min räddning.  Tack och lov. :)

När jag kommer till main fick jag våfflor, med grädde och sylt. Vilken måltid.

Skulle plugga på mitt musik prov vilket jag inte förstog någonting av. Mitt hopp var att ivar skulle kunna det, vilket han också kunde. Tack för det, en riktigt räddning. Han lärde mig tom två ramsor som gör att jag kan kvincirkeln som ett rinnande vatten.

Ne jag ska fortsätta plugga nu.
Eftersom jag inte kan sujunga eller spela instrument tänkte jag kompletarea med att skriva ett jävligt bra prov.

  En tapper trupp.

Mys lördag.

Sitter hemma med Malin i soffan, vi sitter med varsin dator i knät tittar lite på tv och in brasan där det brinner! Har varit lite off idag men inte mått särskilt dåligt. Bara lite trötta. 

Igår var en väldigt rolig kväll, lite annorluna men rolig. Elena körde oss in, våran egena privat chaufför. Hur gullig kompis får man ha. Hoppas hon hade kul, om hon inte hade kul med oss lär hon ha haft kul åt oss. Det skulle jag ha haft om jag var nykter och såg allt som vi gjorde. Alla som tappade legg och pass. Men vi hittade allt. Både malin och emma tappade sina legg/pass. Vi började på kvarterskrogen och testade komma in på harrys, men där vara det bara förköps biljetter som man kom in med. Vi drog vidare till liquid där vi, ja vad gjorde vi? var inte kvar så länge, gick tillbaka till kvarterskrogen. Blev stamisar enligt vakten. ;) Sedan max och sen bar det av hemmåt. Länge sen jag skrattade som jag gjorde när vi var hemma. Var nästan det roligaste på hela kvällen.

Idag har varit en seg dag. Vi såg på film Emma, Malin, Cissi och Jag. Wanted. Efter filmen bestämde vi oss för att rycka upp oss, gick ut och gick sådär en 15min. sedan åkte Emma och cissi hem och jag och Malin har bara myst.
Somnade framför tvn och när jag vaknar ser jag Malin ligga med våran super söta kattunge på magen. Dem var så söta tillsamman.

Sedan blev det tre rätters, eller vi har bara ätit två än så länge men det är nog bara en tidsfråga tills den tredje blir serverad. Blir nog dock bara jag som äter av den eftersom Malin är duktig = nyttig.  Var hos syster och kollade in lägenheten lånade 4 filmer. Bla höstlegenter trots att jag har sett den 1000 gånger kunde jag inte ha på mitt samvete att malin inte skulle få se den. Det är ju trots allt en kult. :)

Ne tillbaka till myset och lite skola innan vi kan koppla av helt.
Ha en fortsatt trevlig lördag.

Natten.

Har varit helt undrbar. Jag har haft sjukt kul och jag vet att malin har haft det med.. nästa helg blir det lika kul men nu ska jag öta min macka och inte vara bakis imorgon för en gångs skulla! ;)

I morse

Var jag trött som ett as. Och usch vad jag tyckte illa om Malin när hon fick ligga kvar i sängen och jag gå upp. Jag funderade på att vara hemma. Hade det inte varit för att cissi har min mobil hade jag alla gånger gjort det. Vilken tur att hon hade min mobil då! ;)

Var och såg patrik 1.5 igår. Det var en bra film, men dock inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Jag skrattade mest hela tiden. Och lite tårar dessutom, inte ovnaligt för att vara mig, vad har man förväntat sig. Det blev en tapper trupp. Bara Emma, Malin och jag.  Efter bion följde jag med till Malin. Vi pratade med sofie. Hur kul som helst att höra hennes röst, trots att hon inte hörde våran. ;)

Idag åker jag hem klockan 10.05. har lovat att gå till någon läskig man där hemma för att... Ja vad ska jag göra.
Hade min hemliga dejt igår, mysigt. Fick ut det jag ville av den hemliga dejten. Nu är det bara vänta till nästa vecka igen.
Vi planderade fredagskvällen relativt. Men som Malin också sa, vi lever bara en gång. Ta dagen som den kommer. Det löser sig alltid.

Ne  nu har jag engelska så det är bara plugga på. Den sista lektionen för denna veckan. Tack och lov.

Hadébra.

TORSDAG.

och dagen innan fredagen, som är den bästa dagen på veckan. Som vi alla vet vid det här laget.
Jag slutar skolan bara på några minuter, och efter skolan ska jag på en hemlig dejt på stan. Vilket jag faktiskt ser fram emot väldigt mycket. Ska gå och titta i affärer och se om vi kan hitta några fina saker.

Sen ska jag hem och plugga för fullt. Ända fram till kvällen tills halv 9 bion börjar. Ska jag möta upp Malin, Victoria och Emma. Får se om det blir någon annan som följer med. Vi ska se patrik 1.5. Det ska ju vara en toppen film så det är klart att man måste se den. Visst är den lite gamal, men det är alltid mysigt med bio med fins tjejer.

Ikväll måste jag/vi planera morgondagen, som för övrigt är den bästa dagen på veckan, eftersom det är fredag. Jag och framförhållning är inte riktigt A och O. Det är snarare katastrof. Alla kompisar föräldrar inklusive mina egna hatar att vi har en sån dålig framförhållning. Som när vi planerat i 5 månader att vi skulle på yran och vi velar hit och dit.. Dagen innan yran kommer vi på att vi verkligen ska fara. Hektisk dag med att skaffa boende och resa. Det slutade i en städskrubb. ;) Sånt man får ta med dålig framförhållning.
Livet blir så mycket roligare när man inte behöver planera utan ta dagen som den kommer.

Jag har hela livet på mig at vara ansvarsfull och ha framförhållning men nu ska jag fan passa på att ta dagen som den kommer.

Ne nu ska ag börja rulla, till stan. DVS om min hemliga dejt är redo.





Glöm inte för allt i världen: Always look on the bright side of life.

KÖRKORTET

Grattis till min kära sambo Cecilia Jonsson Lundgren som idag sitt körkort, efter hårt slit !! Nu jävlar blir det åka av... Ordagrant. ;)








JAG HAR SJÄLV INTE BÖRJAT PÅ MITT KÖRKORT, FÖRUTOM ATT ÖVNINGSKÖRA. jAG LEVER DÄRFÖR PÅ NÄR MINA VÄNNER TAR SINA KÖRKORT. NÄSTE MAN PÅ TUR. MALIN.

Trötter.

Sitter hemma hos erika och är hur trött som helst. Pluggar med ögonen halvöppna på spanska. Jag måste eftersom jag har spanska prov imorgo, det känns jobbigt men jag måste faktiskt göra det. Har jobbat hela kvällen och det gick inte ens bra. Vad less man blir. Bara ta nya tag till söndag.
 
Efter skolan gick jag till NK där erika, carro och sara satt. Gjorde dem sällskap tills jag gick och köpte mig middag och gick till online. Där tillbringade jag min kväll med en massa dryga människor som jag pratade i telefon med. Hur som helst gick jag hela vägen hem till erika sen. Ficka med tända ljus stod på bordet och välkomnade mig. Mysfick med pluggande blev det.

Nu sitter jag här och ska sova, men dator dör nu men ha en bra natt med mycket sömn.

Godnatt

Bilder från Ghana, Yeaaah.



Full dans. Jag var sjukt....



Vi tillsammans med massa hövdingar.



Sista kvällen, hade svårt att slita mig från snabba cassh men, allt för att vara med på bild.



1000-tals hövdingar.

Blodsocker halten.

är bara på 3,7. Der är eftersom jag är super hungrig. Men trots att jag är jätte hungrig så kommer jag inte få lunch försen om 1 1/2 timme. Vi får se om jag lever den tiden. Nej nu ska jag inte vara negativ vi som har det så roligt. Vi gör ett litet expriment. I min grupp har dem ätit olika frukostar, därför ska vi se vilken frukost som gör att man har så högt blodvärde som möjligt. Eller högt blodsocker halt.
 
Dålig uppdatering på slutet, beror på att jag har ett liv fullt med saker som händer och sker. Igår hade jag fullt upp. Jag sov hos Malin på måndagen, vi såg på film åt en god middag och myste. Sov med Victoria utan snarkningar tror jag faktiskt. Det var sjukt härligt när jag fick sova ut på morgonen när dem andra gick upp. Var på skolan under bara två lektioner, jätte härligt.

Gick hem med erika, var hos henne och pluggade och sov sedan vid halv 5 började jag gå mot online, där jag jobbade hela långa kvällen.  Gick i kylan, mmm vad kallt det är ute nu för tiden ;)
Satt och tänkte på ett samtal jag tog för några pass sedan, en dryg men ändå smått rolig man.

Jag : Jaha du har valt att köra på 8 mbit, då antar jag att du tycker om när det går lite snabbare.
Han: Precis så där säger frugan med.
Jag: Jaha hon tycker också om en snabbare hastighet.
Han: Nej, hon tycker om snabba förspel, det är ett jävla tjat om snabba förspel hir och snabba förspel dit.
Jag: äääh jaha.
Han: Ja varför ska ni tjejer alltid ha det så snabbt?
Jag: Nej jag vet inte, men du jag får tacka så mycket. Tack och hej,


Ska man skratta eller vad?

Idag ska jag jobba och det känns bra, men innan ska jag äta lunch, är sjukt hungrig. Ne åter till grupparbetet.

Ciaaaao

 Min lunch, 1 timme bort.

Tragiskt,

Men sant. Jag tittade på senaste avsninntet av gossip girl, och jag grät. Okej, jag gråter lätt när jag ser på sorgliga/lyckliga filmer, men de är ju bara för att jag är an av få som verkligen kan leva mig in i filmerna och serierna. Tss tycker ni att jag är töntig för att jag gråter när jag ser ett gossip girl avsnitt, du skulle ni bara veta vad jag är kapabell att gråta till.. Inget sagt. ingen som kan döma.

Har varit en lugn dag på skolan, eftersom jag skippade spanskan. Pga jag inte tränat på läxa, fy linn. + huvudvärk. Måste skärpa mig. Ska plugga idag är tanken.. Har cyklat fram och tillbaka till skolan, trots att det är storm och kallt. Snön piskar i mitt annsikte när jag cyklar på gatorna. dessutom när jag cyklade hem idag hade jag inget luft i mitt framdäck, jag var tvungen att leda cykeln upp för backen, den enda backen som finns på vägen hem. Jag skämms, glad att ingen såg mig! ;)

Ne har suttit hemma och jobbar lite på min novell, snart klar bara en halv sida kvar.
Ska till Malin om bara ett litet tag, äta god mat. Fajita kyckling med pasta. Och sen ska jag plugga och såklart duscha där, tillsammans med Malin hoppas jag. Och tro mig det där var inget skämt!! ;) Bara en lhemlighet, som jag för allt i världen hoppas stannar mellan oss.

Ne alla glada, jag är glad för att det är en ny vecka och bara 4 skoldagar till helgen. Och då...

;)

Ha en fortsatt trevlig kväll nu.

 

That't the girl i'm gonna spend the night with. jealous aren't yaa?


Vilken resa.

Jag kom precis hem efter en lång dag på jobbet, väldigt lång dag. Och inte nog med det hade jag en sjukt skumm hemresa. Eftersom jag är så hurtig så cyklar jag till stan varje dag och då även jobbet. Men jag har inget lyse på min cykel, vilket det är en lag på inom sverige. Varje kväll vid 9 när det är mörkt ute är jag rädd att jag ska stöta på polisen..

Idag när jag cyklade hem cyklar jag på vänster sida vägen och efter ett tag kör det upp en silvrig volvo på andra sidan vägen, på hans högra sida. Han kör sakta och jag undrar varför han inte kör fortare, nej han fortsätter att köra i min fart. Ser hur mannen i bilen kollar på mig hela tiden och sedan ökar han farten. Efter det är som dubbel sidigt ser  jag hur han börjar blinka för att byta sida och köra mot mig istl. Han vänder ca 50m ifrån mig. Ser sedan hur en polisbil kommer ut från en annan sida och förstår att den silvriga volvon är en civilbil, därför väljer jag och cykla in på en stig och det finns ingen väg så jag cyklar där istl. Jätte rädd att någon av bilarna ska dyka upp på någon av vägarna som jag sedan möter. Träffar Erika och hon följer med mig hem när jag leder cykeln. Skakis att fortfarande bli tagen. ;)

1000 kr är det jag har tjänat när jag har jobbat. Inte något jag skulle vilja lägga ut på böter.

Imorgon är de jag som går till claes ohlson och köpa cykellyse. Kan inte vara dyrare än några hundra.. ;)

Vilken kväll,  hoppas folket där ute har haft det bättre.

Och Madeleine jag saknar dig med!

...

Jag saknar dig Linn Backlund

kärlek

/

ljuva 80tal

Diin Madde

Lördag kväll.

Och just nu sitter jag hemma hos wilmer, har inte hunnit vara här mer en 1 minut och jag sätter mig vid datorn. Har varit helt off idag eftersom att jag varit trött och lite sliten.. Men det har varit en skön dag förflyttade mig från sängen till soffan och återigen till sängen. Insåg att jag inte kunde vara i lägenheten eftersom det var sjukt stökigt! Därför tar jag mig till erika efter att ha duschat. Där har jag varit hela dagen. Tacka för att erika bor nära frasses där vi köpte våran lunch..

Hade en väldigt trevlig kväll igår, men förstår inte hur det lan vara så stökigt hemma hos oss. Jag klarar mig knappt att ta mig tillbaka. Hur som helst. Ska jobba hela dagen imorgon därför måste jag ta det lungt idag.. Nej nu blir folket less på mig för att jag sitter här! Ha en bra kväll!

Ciaaao

OKEJ

Lalllaallaal










Kom igen, nu laddat vi!



Behöver lite hjälp att komma igång, men vill ha bättre mysik tips. Give it to me.

Fredag YEAAH.

Ännu en fredag och livet leker, efter en del dåliga saker.

Igårkväll kom jag på superidén om att ha en filmkväll, jag bjöd hit en massa flickkompisar och vi tittade på film och åt gosaker. Usch vad mysigt vi hade. Riktigt november mys..
Malin skulle sova här, ja de är sant. Vi som hade pratat om så länge att sova tillsammans i min säng och se på film. Vi såg P.S I love you och malin och victoria somnade. När Malin sedan vaknade sprang hon in på toaletten och spydde. Tråkigt för mig, fick sova själn ännu en natt.. Vid 2 tiden igår åkte hon hem, jag som skulle upp tidigt och åka till IKSU för att spela volleyboll.

Det var kul på våran kamratstödjar dag. Trots att jag var trött. Tycker om våran klass, och man lär verkligen känna alla andra mycket bättre när man inte är på skolan. Hur som helst så var det trevligt trots att inte hela klassen följde med. Vårat lag vann för övrigt nästan alla matcher. Fast det är klart, de är inte det som räknat. Det som är viktigt är att vi hade roligt att vi vann är bara ett + i kanten.

När jag kom hem vid 12 var jag jätte trött. Jag såg på film och sov.. och sedan övertalade jag mig själv med att ladda mitt kontant kort med 200 kr och vad händer, det blev något fel och mitt kort blev inte laddat. Jag blev förtvivlad och ringde mamma men hon svarade inte, sen ringde jag till johan och beklagade mig. Hur less som helst. Men efter en timme kom ett sms där det stog att mitt kort var laddat. Tackade dem övre makterna.

Ne nu ska jag ladda för kvällen. Blir någon lättare tillställning hemma hos oss får se vart vindarna för oss senare. Ha en bra och mysig fredagskväll allihopa.

Ciaaaaao


Hej allihopen.

Ny dag med nya möjligheter. Den sista dagen innan fredagen. Fredagen är det bästa dagen på hela veckan, är då tordag den näst bästa? Nja, det är nog lördag som är det. Hur som helst är det sista skoldagen eftersom imorgon har vi trivsel dag med klasse, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Säkert bara jag som ser fram emot de, eftersom det är jag som har bestämt vad vi ska göra. Okej då kanske johan också tycker det ska bli kul eftersom han var med och bestämde.
Nej usch vad jag svamlar.

Tänker bara säga en sak, att dem som inte är med imorgon blir jag jätte besvikna på. Dem enda jag har hört ska skippa de är Victoria och Isabelle, vilket är dem som jag måste se till att dem ska komma. Om ni inte kommer, kommer jag att känna mig maktlös. Det är bara att pallra er dit om ni vill fortsätta vara min vän, och tro mig det vill ni.
Volleyboll och ångbastu det vill man bara inte missa. Tänk på hur bra ångbastun är för huden!

Jag har ett stort problem, min blogg är alldels opersonlig och ful, jag måste genast göra någonting åt det. ;) ( annars kanske folk uppfattar mig som opersonlig och ful.) Men eftersom inte jag är så bra på att hålla på att designa saker kanske jag måste ta till med lite hjälp. Efter helgen ska den vara fixad, det gör att vi alla har någonting roligt att se fram emot!! :)

Ne nu ska jag avsluta de här och återgå till franskan, eller vi har ingen lärare men kanske kommer hon snart.

Ha en fortsatt bra skoldag.


En ångbastu, den på IKSU är dock lite större och lite mysigare.

Tjolahopp.

Idag är en underbar dag och prick en månad till Victoria fyller år. 18 år! Vad jag längtar. Då kommer jag inte längre känna mig som världens hemskaste vän när ja går ut på helgerna, eftersom då har hon ett val, antingen följer hon med eller stannar hemma. Stannar hon hemma är det hon som har bestämt det och inte lagen som tvingat henne.

Jag måste säga att jag tycker att det är väldigt dåligt det där med att man måste vara 18, helt allvarligt borde det vara från det året man fyller. Kanske inte ta körkortet men iaf att få börja gå ut. Jag tror att annars kan det leda till att man gör dumma saker, som kanske lånar någon syster eller tom kompis legitimation. Och om man blir fast då åker man på urkundsförfaslkning och kanske tom böter. Fast kanske ännu värre en prick i registret. Det vill man ju inte för då får man inte åka till USA och vara Au pair. Inte för att jag borde veta det, men det visste jag tydligen.

Ne idag är en tung dag, den tyngsta av alla dagar på veckan. Eftersom vi har 5 lektioner som är 70 minuter långa och jag har två franska lektioner. Jag kan inte franska! Men jag ska lära mig, det är det som är meningen. Har naturkunnskap nu och min lärare, Niclas, kommer inte ens ihåg mitt namn. Ska jag ta det som en vadå? Jag ska iaf leta upp information om diabetes. Frida, du kan räkna med att jag ringer dig ikv! Kanske imorgon.

Jag är trött trots att jag skulle sova tidigt igår. Låg och vred och vände på mig säkert 1 timme. Jag somnade iaf och vaknade desto tröttare. Alltid tröttare på morgonen än på kvällen. Why?
Ne Diabetes here I come.

cya


En dag närmare helgen.

Det fungerar verkligen som en nedräckning hela veckan, man bara väntar på att helgen ska komma. Det är bara tisdag och jag börjar redan ladda för helgen. Det var ganska roligt för när malin ringde mig i söndags och berättade om sin helg var det första jag sa. "Ja men nästa helg då måste vi...." Började redan planera fastän helgen inte ens var slut, måste börja ta vara på vardagarna mer. Fast det är sant, då är det bara skola och jobb.

Det var en liten annorlunda dag på jobbet, vi fick besök av dem stora killarna. Huvuderna bakom bredbandsbolaget och telenor. Häftigt va? Eliten skulle man kunna kalla det. Vi har börjat sälja in en ny kampanj på bredbandsbolaget. Vilken hit det kommer bli. Och vilka julklappspengar jag kommer dra in. Ni skulle bara veta! ;) Ne nu känner jag faktiskt lite mer för att jobba. det känns kul helt enkelt, eller nu tog jag i, roligare iaf.

Åkte hem från jobbet och stannade till hos erika, där jag tittade på hennes glasögon. Beslutade för två par hon själv kunde välja emellan. Sedan såg jag slutet av desperate. Eller jag försökte, erika hon bara pratade på så jag kunde helt enkelt inte konsentrera mig. Men nu är jag hemma och har lagt mig i min säng. Är faktiskt, tro det eller ej, trött ikv trots allt cafe som jag har drukit. Hoppas på en tidig ikväll utan att jag ligger och vrider och vänder på mig.

Ne nu ska jag ladda för en ny dag imorgon..

Sov gott allihopen.

 Vill bara ger er ett bra tips på en bra leverantör. Vilken säljare jag är! ;)

The day is half done.

Sitter på skolan och har ganska precis slutat. Har inte en aning om hur jag ska fördriva tiden till klockan 16.20 då jag ska brörja dra mig till online där jag för övrigt ska tillbringa min kväll. Vilken härlig dag, först skola i ett X antal timmar och sen jobb ( prata i telefon ) i ett X antal timmar. + Att jag kommer till största sannolikhet ringa erika när jag är på väg, eller är på online för att slippa sitta och äta min fin middag i ensamhet.

Igår var jag med victoria hela kvällen. Det började med att jag fick ett fins sms av online.

"Hej Linn. Drygt halva månaden gjort och du har bara jobbat 12 timmar av de 48 som du ska göra på en månad. ring torbjörn omgående! mvh Online."

Ångesten öste över mig, det innebär att jag skulle jobba 36 timmar på 2 veckor och jag som har en massa skola. Men det var inte så farligt som det lät, visserligen ska jag jobba 16 timmar bara denhär veckan. ett dubbel pass på söndag. Det kommer med största sannolikhet att gå, men undra hur BRA det kommer gå. Men jag gör som jag brukar göra. Always look on the bright side of life. 

Hur som helst, som jag sa, var jag med victoria igår, och vi var verkligen hur dryga som helst. Hon hackade sig in på min dator och skrev till en massa folk. Ingen aning om vad men kan bara anta att det var dryga saker. Det är straffet av att vara trött. Man blir helt flummig. Vi gjorde ingenting vettigt alls. Men jag ska göra vettiga saker idag. Jobba och kanske plugga lite.
Eller en vettig sak vi gjorde var att kolla upp nyår. Hittade paket pris i hemmavan med hellikopter skidåkning eller vad man vill kalla de. Eller hittade vi det?

Ne nu ska jag börja på mitt franska CV eller kanske fortsätta på min novell, det blir till att se. Innan jag börjar jobba känns det bra att ha gjort någonting vettigt.

Hejsålänge.

Gamla tider.

Sitter och har kollat på kort med victortia, hittade en del gamla bilder som var rätt roliga.



Två år sedan på våren.



En häftig bild.



Jag och victoria hade tråkigt. En av HUNDRA bilder vi tog. Två snygga tjejer.
Bara så ni vet våran fulaste bild, dem andra 99 är skit snygga.



En liten mer aktuell bild, bara knappt 1 år gammal. Passar ihop med våran
nyårs planering med hellikoptrs skidåkning i hemmavan.

Tönt.



Ja det är sant. Hur gamal film som helst. Men jag har laddat ner den för att bara se den här scenen om och om igen. Ne inte så illa, men det är en bra scen ! ;)

Alla har vi väl en favorit scen från någon film? Min är bara lite töntigare än alla andras.

Bättre tankar.

Idag har jag suttit inne hela dagen, ja det är sant jag har inte ens varit utanför dörren för att ta lite luft. Klockan är 22.00 och jag funderar allvarligt på att gå ut för att ta mig lite luft. Bara för att inte känna dåligt smavete. Men vem har jag skyldighet att känna dåligt samvete för egentligen? Alla gör väl som dem vill.. Och jag ville sitta inne och vila upp mig för veckan - Därför inget dåligt samvete.

Har haft ett väldigt givande samtal idag för övrigt med en efterlängtad person. Sofie i egen hög person, som tillbringar sina dagar i förenta staterna. Och här sitter jag och tycker synd om mig själv för att jag inte gör någonting. Men hon sa till mig som det var - jag borde uppskatta det jag har här hemma. Och det ska jag från och med nu börja göra.
Efter jag hade varit i Ghana hade jag ju lovat mig själv att börja göra det men på två dagar hade jag glömt bort de. Varför uppskattar man alltid det men har, när man inte har det? Och varför vill man alltid ha det man inte kan få? Någon vettig männsika, svara mig på detta.

Jag ska uppskatta mina tv spels kvällar med malin, mina pluggkvällar med cissi, malin och victoria och mina data hackers kvällar med Erika.

Damn i miss Sofie. Bara hon som fattas på min väldigt vanliga och oupskattade kvällar. Kom hem sofie!! ;)

Nej nu ska jag sluta älta, jag har gjort lite skolarbete idag. Stolt över mig själv. Och nu ska jag återgå till tvn, kanske tom förflytta mig till sängen, inte illa va?

   Som om det var igår.


Easy going.

Ja vilken lugn dag det har vati. Vad lugnt jag har tagit det, förflyttat mig mellan rummen i lägenheten som en zombie... Men en dag som jag helt klart kommer att uppskatta, en dag som jag tror att jag helt enkelt behövde för att få lite energi och verkligen ta tag i mig själv.

Hur som helst gårdagen, vad gjorde vi. Vi började med att äta pizza och bara se på tv. Efter det blev det lite kort och sedan bara det av till stan, kul att det finns många alternativ på lördagar för oss 18 åringar. Ennu roligare att krogägarna till 18 åriga ställen stänger tidigare för att själva gå och festa :) Men hur som helst det blev en trevlig kväll. Inte bara ligga hemma och se på tv, det gör jag bara på söndagar.

Idag är jag stolt över mig själv jag har gjort lite spanska och börjat på min andra novell, jag har inte kommit så långt men det är alltid en början.  Skulle ha jobbat, eller jag tänkte tanken igår. Min tanke var att sova ut och om jag inte vaknade för sent skulle jag jobba. Jag vaknade första gången halv 10 och somnade om, vaknade 10 över 12 andra gången och ja det var alldeles för sent. Det blev inget jobb = inga pengar.
Men lika glad är jag för det.

Ne sitter och försöker fördriva tiden med massa olika saker som att tvätta och så, och det verkar gå ganska bra.  Ne åter till tvn och världens slappar dag. Men sånna ska vi väl också ha?

Ciaaaao.

Kinky night!



Längtar tillbaka till vissa dagar. Kinky night då gäller det att inte vara så kinky :)

Härligt väder.

Ja vilket härligt väder och vilken härlig dag. Det snöar ute och jag får en lten känsla av jul.
Idag har jag verkligen inte fått mycket gjort. Har mest bara legat och tyckt synd om mig själv. Inte mått helt hundra vilket ör självförvållat.

Igår vad hände? Ja vi började kvällen här, ganska sent. Vi var ett gäng tjejer som bara drack vin och pratade och sedan bar det ut. Jag hade inte varit ute på eftermiddan och så fort jag kommer ut halkar jag och idag känns det som om mina armbågar är helt sönder. Sedan skjutsar isabelles pappa oss till rött där vi också träffar Johan och Wilmer. Där sitter vi resten av kvällen. Jag orkar inte för allt i världen gå hem så jag och erika sover hos johan som bor alldels vid rött ;)
Det var trevligt, vi kommer dit och väcker hans stackars syster som sover och ska upp och jobba. Vi blir iaf serverade mackor med ägg. Tydligen dem godaste äggen jag någonsin har ätit. ;)

Sen slocknar jag i soffan och håller tydligen både Erika och Johan vakna hela natten med min snarkning. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Det samma hände förra veckan. Jag känner mig inte så uppskattad när nått sånt här händer, förstår inte varför?

Roligast på kvällen är när jag inser att jag har tagit mina slittna och superfula sommarskor och har ett par vita sockar där det står med stor röd text lacost. Aa det är ett minne värt att minnas. Sjukt fult och så var jag ute och gick.

Ne nu ska jag fixa mig i ordning och se vad som händer ikväll. Förmodligen.

Ha en bra kväll nu,

Fredagen är här.

Och jag är precis lika seg som vanligt, gick på stan en snabbis efter skolan och sedan bar det bara av hemmåt. Det första jag gjorde vara att lägga mig i sängen och titta på gossip girl och one tree hill. Vad händer med mig? Jag måste verkligen ta och rycka upp mig. Jag trodde det skulle hjälpa med att vara helt off några eftermidagar men det visar sig att jag bara blir mer fast. Om det hjälper börjar jag faktiskt lessna lite på dessa såper, skandaler och massa annat crape.

Skön dag på skolan med bara EN lärar ledd lektion. Sen var det bara lunchen som väntade. Sedan var dagen slut och tydligen jag med. Ne nu ska jag ladda om och tagga för kvällen. Oavsett vad som händer, verkar vara lite oklart för stunden. Men kul ska jag ha vare sig på bio eller på någon fest, vem vet kanske bådadera.

Vilken fredagsmys jag har haft, om jag hade varit hemma hade jag ALDRIG tillåtit min mamma att servera eller laga mig makaroner och korv. Men det är precis vad jag har ätit idag, framför gossip girl. Hur många är förvånade? Imorgon ska jag slå på stort och laga en riktig gourme middag. Idag bara ta de lungt eller nu ska jag ta det lungt men snart börjar allvaret.

Vill ni också ha hjälp med att ladda för kvällen.



XoXo

Vad tänker ni alla på med den här rubriken, förmodligen på samma sak som jag. Gossip girl. Som för övrigt är det ända jag tänker på hela tiden.

Ibland blir man less på sig själv man blir arg på sig själv. Just nu är jag bara väldigt besviken på mig själv. jag vet inte vad jag håller på med. Bestämt mig stenhårt för att plugga idag, men bara ennu en dag där jag somnar framför ett såpa program, ställer väckarklockan och snoozar ytterliggare en timme. Malin kommer och vi ska hjälpas åt att plugga, kanske i 40 minuter max håller vi på sedan taggar jag ner oss.
Istället för att leta upp svar på naturfrågorna laddar jag ner one tree hill avsnitt.

Malin: Jag är inte heller så taggad på att plugga längre.
Jag: Oj förlåt jag ska också hjälpa till och leta efter svaren, ska jag vara ärlig skulle jag hellre ha gossip girl än one tree hill.
Malin: Vet du en sak?
Jag: Ne vadå?
Malin: Jag har en del gossip girl avsniit på min dator?
Jag: Ne är det sant?


Och på den vägen vart de. Ett avsnitt lovade vi varnadra, bara för att tänka på annat. Efter ett avsnitt var det bara ett till. Då var inte pluggning andra prioretiring utan det hade börjat blivit sent och malin skulle hem. Jag fick hålla henne kvar för att få se det tredje avsnittet med. Jag står inte ut med mig själv. Det finns bara ett ord för sånna som mig och de är LATA.

Hjälper de om jag lovar att plugga imorgon? Förmodligen inte, kommer säkert komma på en undanflykt. Ne 3 min till och jar har ett nytt och fräscht gossip avsnitt. Ennu en sen kväll för Linn. Skyll sig själv.

Det finns en morgondag med. Med massa tid för övrigt. ;)               Ciaaaao


En KRAM,

Det är inte många som tänker på hur mycket en kram kan göra. En dag när man är som mest nere och känner att livet inte alls är en dans på rosor. Vissa dagar kan faktiskt vara jobbiga och det är bara erkönna för sig själv att man inte är stålkvinnan eller stålmannen. Tänk att få en kram från någon man bryr sig om. En kram med uppmuntran och kärlek. En Kram kan förmedla så mycket. 

Läser och hör om många som är less, och själv har man väl varit less ett X antal gånger denhär hösten. Varför då inte kramas lite extra? Visa varandra att det finns possitiva saker med även denhär årstiden. 

Tänk en varm kram full med glädje, kärlek, hopp, tillit och vännskap. 

Testa får ni se det är inte så dumt att kramas, om inte annat kanske ni glädjer någon annan med en kram. Vad är inte bättre än att uppmuntra en god vän när han eller hon känner sig nere.


Så gott folk låt oss kramas i höst/vinter mörkret. ;)

Jag menar de, vilken poet jag skulle bli.

   Se och lär, vad hösten blir vackrare med kärlek och kramar! ;)

Ny dag Nya möjligheter.

Vilken kväll igår. Jag jobbade och tog ut segerna i förskott. Före rast hade jag sålt 2 och tänkte att jag bara skulle ta det lungt. Vilket jag gjorde och sålde inte något mer. Däremot började nedräkningen. Redan vid 3h45min uppföljt av 40min 20 min 17 min 16 min 14 min... Ja ni förstår nog vad jag menar. Erika skrev att det bara var att titta förbi henne så att jag kunde få en kram innan jag åkte hem.  Vilket hon trodde skulle göra min dag bättre.

Cyklade till Erika och fick min kram. Vi satt vi datorn och lekte datahackers. Det var ingen vidare erfarenhet. ;) Men kul var det. Satt och pratade och bara myste. Efter 1 timme eller så bestämde jag mig för att åka hem och träna på spanskan. Istället för att träna på spanska pratade jag i telefon. Ett väldigt långt samtal som inte slutade förren vid 1.  Och Ja det var mitt fel. Vad är det för fel på mig, kan inte somna på kvällarna. Jag har inte somnat före halv 1 en enda natt denhär veckan.
Roligare blir det när jag tror att min väckarklocka rinder, men det är inte min väckkarklocka. Någon som har tråkigt och ringer runt och terrar folk. ;)

Idag är en sjukt härlig dag på skolan. Jag har spanska nu och sen har jag bara U-landskunnskap men eftersom den inte börjar förren 1 åker jag nog hem efter lunch och pluggar hemma iställer, det ger mig så mycket mer. Kan jag vila en stund innan med!
Idag ska jag och Malin köra en ensemble. Ska skriva en massa Naturkunnskaps frågor. Jag ska göra spanska och annat skolarbete.

Back in track. Här är jag igen till 110 %.

Ciaaaaao.



En gammal och lika fin bild på mig och erika.

En till sak som gör mig glad.



Tjejer som alltid är lika glada!




Kompisar som finns och ställer upp.

Ghana.



Jag mår lite bättre när jag tittar på dem här bilderna, vilken stjärna jag är i volley boll.

Ennu en dag.

Sitter på skolan, kunde knappt sova inatt. När jag somnade tänkte jag på en sak under natten drömde jag om en sak och när jag vaknade tänkte jag på en sak. En sak som får mig att må illa, jag blir äcklad. Varför? Jag har ingen anledning men så är det iaf. 

Igår pratade jag med Erika och allt kändes så bra. Både medans och ett tag efter, men sen kommer tankarna och ångest. Allt kommer på en gång framtiden, det som händer nu, skolan och jobbet. Ryck upp mig, vad hände med always look on the bright side of life. Jag behöver helg, jag behöver någonting roligt och i helgen ska jag glömma och bara ha roligt. 

Pratade iaf med erika 1.25 minuter igår. Tjejen kan lyssna, hennes framtida yrke måste bara bli psykolog. Jag fick panik över vad jag var bra på. Att jag varken var bra eller bäst på någonting. hör hur Erika tänker på andra sidan luren: du är bra på ääähh?.

Jag : Säg inte super mario för det räknas inte.

Jag fick mitt svar och jag är nöjd med de svaret. Och det var inte super mario. Kommer ihåg när jag gick på lågstadiet och vi var indelade i grupper, två från varje klass. Jag var med en kille från klassen och läraren säger att klasskamraterna ska säga en possitiv och en negativ ska om varandra. killen säger:
Ne linn hon är inte bra på någonting.
Läraren: Jo någonting är hon bra på! Det är alla.
Han: Jo det är sant hon är bra på att vara dålig / på att inte vara bra på någonting.

Vilka minnen jag har, vilket självförtroende mina älskade klasskamrater har gett mig genom åren. 7-9 har jag också minnen av. Ne varför ska jag tänka på allt det här nu? Tänk istället på allt possitivt folk har sagt. Kan inte komma på någonting, något måste det finnas. 

Ingen mening att jag skriver nu för livet är kaos... Jag drar bara ner en massa andra människor. Tro mig det är en engångföreteelse. Ska inte skriva försen jag har någonting bra att skriva nästa gång.

Tack för allt igår Erika, jag får lön på fredag. Du kan skicka ut fakturan tills dess :)  

Även fast inte jag kan så försök ni. Always look on the bright side of life.

Slitz

Jag har kommit hem från jobbet och hann se desperate housewifes. Iaf en liten stund. Glad är jag för det, Nu har jag tråkigt och är pigg av allt caffe och allt vilande under dagen. Jag trode Erika skulle ringa, men se hur fel man kan ha. Just det, hon har sin mobil hos mig än.  Hur som helst gick det strålande att jobba, dock inte fram till rasten. Efter rasten kunde jag släppa alla andra tankar. Fördrev tiden men att leta efter personer på hitta. se. Vilket liv. 

Hur som helst resten av kvällen ska jag läsa slitz och se Svensson Svensson. Ja jag kanske inte har världens bästa fantasi. Sån är jag :) Ne nu ska ni få ett tips.

Recept på sperma

Slutpumpad mitt under tagning?
Här är recept på ny sperma:

vatten - 100 ml
majsmjöl - 25 gram
en klick majonnäs

Koka vattnet och mjölet under omröring till det blir en gelé. Kläm i en klick majonnäs för färgens skull.

Ne ny börjar brothers and sisters och erika skulle ta hemtelfonen och ringa mig, lika bra att jag drar mig tillbaka. Nu har ni ett recept iaf. Hade förväntat mig på tips som att smörja in sina muskler med baby olja men icke. Kan någon erfaren berätta för mig varför alla killar i åldern 17-22 köper baby olja, har lite inside information.

Ha en fortsatt trevlig kväll.





Bara omslaget är lockande, dock lite förnedrande att vi tjejer inte har liknande tidnigar. Eller har vi? ;)
Nej jag tycker det är kvinnoförnedrande.

Tssss.

Sitter här och laddar, ska nsart iväg och jobba. Prata i telefon väldigt länge! Ne vadå det kommer bli kul.
Hade en rolig svenska lektion, jag och victoria gick till stan och köpte tre tidningar, jag tog med mig favoriten hem. SLITZ.
Jobbigt att vi vr tvungen att låna ut den hela tiden bara! ;) Isabelle.

Ne har nyss ätit nudlar med advocado, dålig fantasi om jag får säga det själv.
Hur som heslt 7 minuter tills jag ska cykla! Lika bra att göra saker och ting i ordning nu. Började må illa efter min mat.

ha en bra kväll. Gotta er i desperate houswifes och ugly betty. Vilker jag inte kommer kunna göra.

Ciaaao

Paradis eller Helvete.

Ja frågan är ju, skulle jag följa en religon skulle jag defenitvit inte komma till paradiset. Hur är det detdär ord grejset lyder. Fina flickor kommer till himmelen, vi andra kan komma hur långt som helst. 

Life is a bitch and then you die.
Det är sant, livet är vädligt tjatigt i mellan åt men skulle inte livet vara svårt ibland skulle man inte uppskatta det som är bra lika mycket. Man glömmer att det faktiskt följer med någonting gott i allt on som händer. Jag skulle nog hellre  vilja säga.
Lifie is a bitch and amazing and then you die.
Vilken poet jag är.

Sitter på svenskan och lyssnar på när klassen pratar om reklam.
Det är roligt hur man på måndagen redan börjar planera för helgen, till helgen ska jag ha en riktigt rolig helg. Gkömma allt tråkigt och deppigt. Jag är otroligt skol less för tillfället och allt som händer runt omkring mig är inte possitivt.

Nej jag ska göra som jag är bra på att alltid se possitivt på allt i livet. Och göra ett tal med Victoria.

Always look on the bright side of life.


Paradiset eller helvetet.

Oroligt.

Inatt har det inte varit någon bra natt, för det första kunde jag inte somna igår. Bara låg och vred på mig, förmodligen sovit för mycket i helgen. När jg väl somnade låg jag bara och drömde om en massa hemskheter och inget roligt alls. Ne helt enkelt ingen bra natt. Igår bestämde jag mig för att skippa musiken, vilket jag också gjorde.
Vi hade säkert ensemble och jag kan ju ändå inte spela något instrument eller sjunga så det var lika bra att hoppa över musiken.

Kom till skolan och känner mig otaggad. Har en klump i magen som bildar ångest. Ska göra mig av med den snarast möjligt.
Har spanska prov idag vilket jag kom på imorse, perfekt att jag har hål nu så att jag kan plugga.

När jag sitter här lyssnar jag på några utläningar som läser svenska på våran skola, dem pratar om man säger lika sak eller samma sak. Svenska är nog inte så lätt som man tror. Nu pratar dem om "slags" väldigt intressesant att lyssna på medans dem spelar pingis.

Ne nu ska jag plugga istl för att sitta här.

Byyye

Ändrade planer.

Precis efter jag har laddat upp för att se på alla repriser slutar min tv att fungera. Eller 3an och 5an i varje fall. Det innebär att hela min kväll är förstörd. Tror jag men glömmer mitt eget motto här i livet. Always look on the bright side of life.
Pratade med malin och hon fick mig på andra tankar.


Backlund säger:

mitt liv är hopplöst

Malin säger:

haha nej sluta linn!! livet är underbart

Backlund säger:

nej men vet du nu funkar inte 5an

Backlund säger:

hela min kväll blir förstörd

Malin säger:

men varför gör den inte de?

Backlund säger:

har ingen aning

Backlund säger:

måste vara boxern

Backlund säger:

ååååhhh

Malin säger:

byt om såå plockar vi upp den om en timme så far vi på step up!

Backlund säger:

haha ska ni åka och träna?

Malin säger:

yes !

Backlund säger:

ja låter lockande

Malin säger:

fundera på de

Jag har funderat klart och det blir step up! Kan se gossip girl imorgon efter skolan! :)
Ne nu ska jag tagga om och klä om mig, kan inte träna i det jag har på mig för tillfället.




Lång helg.

Har inte skrivit på flera dagar eller åtminstonde 2 dagar. Har haft en del för mig. Ennu en efterlängtad fredag kom och inte en fullt lika lång vanlig dag i skola. Efter skolan gick jag på stan och mötte upp erika, åkte hem till henne för att hjälpa till med hennes hår, eller färga hennes hår. Erika blev desto vackrare efter det med, hur de nu är mljligt. :) Jag fick hjälp av henne med, hon lockade håret och lånade ut en tröja.

På kvällen åkte vi hem till Malin för att förfesta. Vi satt och drack åt chips och popcorn. Väldigt mysigt att bara vara tjejer. Det blir nästa roligare är det är en impuls. Vi bestämde oss inte försen på fredag eftermiddag att vi skulle gå ut. Och rätt lyckat blev det med. Victoria fick panik ont i ryggen så hon och Malin följde inte med. Det blev bara jag, isabelle, isabells malin, cissi och emma. Men kul blev det.
Jag och Emma sjöng kareoke, hur det nu kan ha låtit. Linda bengtsing låt " jag ljuger så bra". Det kan inte ha låtit vackert om jag får säga det själv. ;)

Åkte sedan bara hem, eller jag gick hem till malin eftersom det är närmare stan. Jag gick vilse och fick klättra över grindar för att ta mig framåt. Blir så när man är lat och inte orkar gå tillbaka den långa vägen. Men hem kom jag utan batterier på mobilen så det var bara att klättra upp för stegen till malins ballkong och stå och banka på ballkong dörren. Vilker äventyr.

På lördagen blev det en super lugn dag med pizza och tv tittande, slumrade till sådär varannan timme och sov i 20 minuter. Vid 7 på kvällen klädde jag på mig och jag och malin åkte in till stan för att fika med sara, carro, erika och cissi. Vi gjorde iaf någonting.  Sedan åkte jag hem och hade egen myskväll i min säng är det någon som vet med vad? :) vad jag åt och vad jag såg? ;)

Idag har det varit en lika lugn dag. Nej nu ska jag se en massa bra repriser på 5an :)


Super Mario.

Hur tötnigt det än låter så tycker jag fortfarande super mario är det roligaste tv spelet. super nintendo, super mario hur super kan inte det bli. Jag fick mitt spel som jag tjatade om i sista inlägget, jag drog med mig malin in på mitt rumm och vi helt enkel ägde. Hur bra får man inte vara? Jag som trode att jag var en stjärna men måste säga att jag nog har hittat en som är på nästan samma, ne faktisk samma nivå som mig.

Lite väl överdrivet blir det dock när vi ligger och spelar och båda är som mest insatta.

Jag: Maaaaaliiiin, hoppa, hoppa, hoppa, hooooooppaaaaa

Malin: Ja Liiiiiiiinn Jaaaag hooooooppaaaar.

Jag: Okej malin bra nu har du klarat de här, kom igen bara bossen...

Malin: Men de är massa bollar vad ska jag göra, fan fan fan Liiiiiiinn.

Jag: Ta det lungt nu Malin koncentrera dig, HOOOOOPPAAA
 NUUUUUUU!

Antingen skriker vi och är glada eller är det knytnäven i väggen. Och NEJ man blir aldrig för gamal för att spela Super Mario. Se på mig, jag är 18 och spelar fortfarande. Men jag är väl inget levande exempel, väldigt omogen för min ålder.

Ne för att byta samtalsämne. Nu ska jag se A walk to remember. Det är en riktigt bra film, ett säkert kort om man vill gråta till sömns! ;)

      ♥      

Som jag brukar säga.
Always look on the bright side of life!

Myser.

Jag ligger fortfarande kvar i min schäslong, de är verkligen hur mysigt som helst. På min vänstra sida sitter victroia, malin och cissi. Här ligger jag med duntäcke och det bränner i mina ben eftersom datron ligger ovanpå och är riktigt varm för tillfället. Funderar på att hitta på någonting men vet inte vad. Har ingen kortlek och inga spel?
Vad gör man?
Vill ha en massa förslag på vad man gör när man är urless på att plugga och bara vill koppla bort allt tråkigt för en liten stund.

Jag försöker fokusera på skolan men är riktigt less, det går in men lika fort ut. Jag förstår inte konstiga ord på landguiden. Vad händer med mig?
Ne nu ska jag mysa med min kompis. Inte mina kompisar. Dem tränar bara på teorin, här nedanför kan ni se en kompis man alltid kan lita på.
Detta är en av mina bästa kompisar. ♥

Torsdag lika med Ledig.

Är det inte uderbart att bara kunna åka hem efter skolan och lägga sig i schäslongen under sitt duntäcke med datron i knät och fantasin som flödar! Jag har skrivit på en av novellerna från Ghana och är redan klar med en. Eller så gott som klar iaf. Ska börja på den andra snart hade jag tänkt, men funderar på att göra lite på min U-lands upg snart. Valt att jag ska fördjupa mig i Negeria. Blev inte Kongo och jag är stolt över mig själv.

Hur som helst det jag ville ha sagt är att jag älskar dagar när jag inte jobbar.  ♥

Idag har det varit en skön dag på skolan, hade spanska prov första timmen och det gick väl inte så vidare bra. Tränade aldrig mer än 10 minuter så de är självförvållat som allt annat som jag inte prioriterar i skolan. Jag ska skärpa mig och bli en diciplineras tjej. Hur som helst slutade spanskan med ett spel som var inte fullt så kul, ka bero på att mitt lag verkligen söög. Ändå var vi 4 treor så vi borde ha varit rätt bra kan man tycka.
Efter spanskan blev det lunch. En macka på Katarinas med kyckling och gräslöks aioli, en den nyttigaste mackan men så sjukt god. Kör mitt rejs den här veckan sen får man dra in på det roliga.

Hade hål en timme så gick till stars där Erika och Sara satt, jätte kul att träffa Sara igen, var verkligen jätte länge sen. Alltid lika kul att träffa Erika. Ne nu ska jag skriva upp ett schema på saker jag ska göra här framöver som

• Maskerad,
erika och jag måste få tillfälle att använda våra kostymer igen.

Pokerkväll,
är alltid kul att leka poker tokiga killar med sina tjejkompisar.

Glöggkväll, Snart är det advent och då måste man börja fira.

Pyjamas party, vilket står närmast på listan kanske redan i helgen? ;)

Det är bara att köra hårt och se hur det går. Tror att inte mycket av det kanske kommer att bli av men det är bara göra det bästa av situationen.


                                       En dag man saknar !                                                


Jobbarn.

Idag tvingade jag mig till jobbet trots att jag verkligen hade ångst, nästan panik ångest. Vet inte vad som är med mig mn var verkligen ite taggad på att jobba. Kan bero på min lilla flrkylning, som för övrigt håller på att släppa. Eller min motivation kanske helt enkelt håller på att dö ut.

Ennu en dag med sovmorgon, hela veckan består av en massa sovmorgnar. <3 Det 'är verkligen hur skönt som helst. Imorgon har jag bara 2 lektioner med, det kan inte bli bättre. Dess värre har jag ett spanska prov som jag inte har tränat på särskilt mycket, men vet inte riktigt vad jag ska träna på. Me gusta/gustan. Visst är det spanska språket underbart?
Det är roligt att man kan vara bra i ett språk och väldigt dålig i tre språk. Mina svagheter i skolan är Franska och Svenska och lite engelska. Men tror att ett av mina bästa ämnen, eller har åtminstonde varit, är spanska. ;)
Intressant fakta.

Hur har dagen nu sett ut?
Sovmorgon och första lektionen var det U-landskunnskap, ska välja ett afrikanskt land som varit koloniserat. Vet inte vilket land jag ska ta. Tänkte först vara jätte lat och välja Kongo, eftersom jag har haft ett arbete om kongo tidigare skulle det göra att mitt arbete underlättades jätte mycket, men ändrade mig. Vill få ut så mycket som möjligt av min skolgång därför väljer jag ett helt nytt land att fördjupa mig i kanske Nigeria? Skulle inte de vara intressant?

Senare på dagen hade vi NK och Filosfi, filosofi är ämnet utan facit vilket verkligen gör mig frustrerad. Har människan en helt fri vilja? Sarte kiss my .... Klart människan har en fri vilja, eller? Ne precis sånt här som man bara blir förrvirad att tänka över.

Victoria gjorde mig sällskap på sandys där vi åt middag, ceasar sallad, vilken middag. Kändes som gamla goda tider. Vi åt ute nästan två gånger varje vecka förra året, det var innan vi skulle jobba. Vad mysigt vi hade det tillsammans hon och jag. Saknar den gamla goda tiden.

Ne nu ska jag sova

.

homies.

Sjukling.

Sitter här hemma i lägenheten trots att jag egentligen skulle ha jobbat idag. Men kände att jag inte skulle klara av att sitta och prata i telefon i 4 timmar så jag bestämde mig för att ringa och sjukskriva mig. Det gjorde jag med och åkte hem efter skolan, la mig i sängen och såg på one tree hill och sen sov jag. Sov och sen åt jag och tittade på lite mer one tree hill, fick tråkigt tvingade hit malin.

Nu sitter jag framför tvn väntar på att desperate houswifes ska börja eller först har vi uggly betty att se fram emot. Vilken kväll, lika bra att jag inte jobbar. Men imorgon är det nya tag, då ska jag jobba och göra min coacher stolta.

Vi sitter även och väntar på valvakan som hålls inatt med filif och fredrik, vilka tycker vi ska vinna valet nu då? Obama håller jag på. Inte för att jag är det minsta insatt, tänker bara på att han är mörkhyad och det innebär att det kommer bli USAS första mörhyade president, det skulle innebära lite av ett framsteg. Men som sagt jag är inte insatt, tänker bara på utsidan jag :)

Idag har det varit en lugn dag på skolan, de händer verkligen ingenting. Känner mig bara allmänt tråkig och trött hela tiden. I helgen blir det till att vila ut på allvar och sen kommer den nya possitiva linn komma tillbaka. Men den här veckan ska jag unna mig att vara lite trött och nere. Det är inte alltid lätt att komma tillbaka till ett kallt höstigt sverige när man har varit i ett tropiskt härligt Ghana :) måste ha rätt att längta tillbaka.


Ne nu ska jag luta mig tillbaka och bara mysa med mina vänner. Snart kommer victoria med, ska joina oss framför vakan, Ha en trevlig kväll och må bäste man vinna valet i USA!


Always look on the bright side of life.


Uppackat.

Jga har precis packat upp mina kläder och hängt in dem i garederoben. Medans satt Malin och läste igenom min sveska uppstas. Vilken kompis va? Har inte vågat fråga någon om dem har tid och lust att läsa igenom de eftersom den är 7 sidor lång, men hon tom erbjöd sig. Det uppskattar jag eftersom jag är ingen stjärna på svenska.

Idag slutade vi tidigt redan halv 3, åkte hem och skrev loggbok och åkte och handlade av victoria på ica puls. storhandlade mat och har gjort mat för hela veckan nu. spagetti och köttförsås, jag är en riktig kock om jag bara vill. Annars har jag bara tagit et lungt idag. Jag har varit på skolan, första dagen på 3 veckor. Men det kändes som det var igår jag var där sist. Det är sjukt hur fort man kommer in i rutinerna.

Ne nu ska jag skärpa migoch börja skriva på min novell, trän lite på spanska med kanske. Har prov på torsdag, hinner inte ens komma tillbaka in man blir helt neröst med en massa läxa och prov. Nu har jag gjort snart 1/4 del av tredje och sista året på gymnasiet. Är helt sjukt när jag tänker på de.

Ne nu ska jag vara social med tjejerna här. Sura på Erika som inte ställde upp med att följa mig och handla ;)

Gjort en bra sak idag, pumpat mitt däck. Gick inte att ta sig fram knappt. Kändes som jag cyklade på moln efteråt.



Hos frida innan utgång i fredags, sitter bredvid puff ;)

Sjuk.

Sitter framför tv med datorn i knät. Försöker skriva på en av mina noveller från ghana. Det går inte så bra för jag är både trött och förkyld. Det är drygt att vara förkyld, täppt i näsan och har hosta men det beror nog på att jag har alldeles för lite kläder på mig, måste börja använda varma vinter kläder.

Igår började jag dagen med att åka hem från h-sand, blev en tidig morgon. redan vaid 10 var jag hemma, pigg och glad var jag. Senare åkte jag till övik med syster, gick på stan en snbbis, gjorde stan på 1 timme det var nästan rekord ;) Ne det var kul att göra någonting iaf. Senare kom jag hem och tvingade i mig mat och bara var social med familjen, gud vad social jag var igår. Förvånad över mig själv. Försökte vila lite så jag skulle orka med ennu en kväll. Gick inte att sova för att telefonen ringde hela tiden. Hade 10000 tals frågor om kvällen.

Det blev en mycket bättre kväll än väntat. Var jätte trött och mådde inte bra så trode att det skulle bli en jätte dålig kväll. Men nej då. Började med att bara sitta hemma med familje, drog vidare till festen där min syster höll till. Var inte där så länge. Drog vidare till daniel där det var en del folk. sedan blev det kramm i k-fors.

det var en riktigt rolig kväll, men vet inte vad jag ska skriva är för trött och illamående, måste packa snart. Åker till umeå idag till min efterlägtade lägenhet, min efterlängtade säng och mitt rum. Saknar mina vänner med. Åh saknar victoria och malin som jag inte har träffat på??? jätte länge. Ne nu ska jag kila.

always look on the bright side of life.

Doris och Dolores.



Fredagen tillbringade jag med massa sköna människor i h-sand. Erika och jag valde att klä ut sig till Doris och Dolores. Vet väl alla vilka de är?

RSS 2.0