Hej världen.....

Här är jag, sitter på skolan som vilken vanlig onsdag som helst. Idag är de lilllördag och hur ska jag på bästa möjliga sätt utnyttja den dagen tro? Klintan fyller år imorgon så kanske att vi går till pipes för att fira honom nu redan dagen innan :) Inte för att han förtjänar att bli firad av mig...

I veckan, vad har jag hunni med? En massa jobb lite träning och inget plugg. Det är väl hur mina kommande två dagar kommer se ut, en massa plugg tänkte jag!! Har prov i Religon på fredag och imorgon måste jag göra någon engelska.

På tal om jobb satt jag och tittade igenom mina lönebesked där jag uppfattade att jag har jäna ett 5 siffrit belopp sen nya året och har ingen aning vart med än 3000 har tagit vägen, jag måste verkligen styra upp min ekonomi. Det här är inte bra!!

Till helgen åker jag hem, har inte vari hemma sen jul. Känslan att åka hem för illfället är blandad med lite ångest och visst en liten känsla av hemlängtan. Men jag har verkligen allt i Umeå, min lägenhet som jag älskar, isabelle med hennes humor och promenader, Malin att dela säng med och träna. Emma som lagar den bästa thailänska maten, Vickan som hjälper mig så mycket i skolan och sen har jag Erika som jag aldrig har tid att träffa, tror att det är ömsesidigt.

Men till helgen följer iaf Isabelle och Malin och kanske Victoria med hem. Ska ta ut dem på en skoterutflykt och hoppas Emma kommer med. Sen ska vi hem till emma och basta och mysa, och antar att det blir utgång i min härliga hemastad kramfors på kramm. Herregud, vad ger jag mig in på.
ska kila nu..

Byyyyeye

Vilken dag,

Ja verkligen. Malin sov hos mig igår eftersom vi kom hem ganska sen från vännäs. Vilken kväll igår, jag var nykter på en vännäs fest men de var Malin med. Det är verkligenroligt att se allt fullt folk som springer omkring och tycker att dem själva är jätte roliga! Jag och Malin hade då rolig. Träffade på en del rolig folk, blev rädda ett tag att vi skulle bli kvar i vännäs men vi fixade så att david skjutasde hem oss till sist, efter en massa pianospelande,  nintendo wii, badande pojkar och en massa drivande från min och Malins sida.

Igår vilade vi våra kroppar från gymmet. Men eftersom vi var nyktra igår tänke vå att vi kunde träna idag. Vi hann med lite innan pappa kom och hämtade upp mig. Den resan börjae bra, med pappa bredvid mig. Jag hade fått en mobil ( pappas gammel nya ) inte splitter ny men inte gamal. Den funkade inte som den skulle, därför bryter han av luckan.

Jag - Men pappa, vad skulle det där vara bra för?

Pappa - men den funkar ju inte.

Jag - Näe men den är bättre än ingenting.

Pappa - Ja, men jag fick sån jävla lust.


Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att han var ekonomiskt oberoende, vilket det ibland verkar som. Så kul ska vi tyvär inte ha. Han köpte iaf en ny mobil, ingen speciell men en walkman med kamera. Vad mer begär man, jag kommer säker ändå tappa bort den. :) Ne klart jag inte gör.
Vi hann med att handla med, verkligen storhandla. 7 påsar med mer mat tror jag det slutade med. Frysen och kylen är full så nu blir det till att bjuda hem tjejerna på mat i veckan.

Jag gjorde det stora misstaget att ta med pappa för att prova ut träningskläder med.

Pappa - Ne men va fan, 300 kr för en sporttopp. Köp det här linnet det kostar bara 400kr.

Ja vilket stöd, men vi lyckades ganska bra tillslut om jag har gjort det rätta valet är en annan fråga. Ja sen fick jag köra bil inne i stan, kände mig som vilsen småbybo. Vi hämtade mamma som kom med bussen vid 6 åkte hem hit och pratade ( eller jag satt mest med min nya mobil ). Åkte och åt, nu är jag trött och ska sova eftersom en väligt lång dag väntar mig imorgon. Gå upp tidigt för att hinna innan jag äter hotell frukost innan jag börjar jobba, som jag för övrigt gör hela dagen och kvällen. Så nu ska jag köra cissi från soffan, lånade ut min säng till mamma och pappa snäll som jag är.

Sov gott!!

Ja den tar jag på mig,

Att jag har världens sämsta uppdaterare. Är bara ett litet problem i mitt liv just nu och det problemet kallas tid. Tid, tid och terigen tid. Var tar all tid vägen? den bara rinnger iväg och det finns inte tillräckligt av denna tid. På slutet har jag prioriterat tre, för mig, väldigt viktiga saker. Skola, jobba och träna. Bloggandet har väl hamnat där på 15 plats eller något. Vet inte hur många uppgifter jag sitter och skriver på inom skolan och sen ska jag sitta och skriva här. Ni kommer bara få höra saker som, att den här veckan tex. Jobbade jag och gick i skolan i måndas, på kvällen kom isabelle förbi för att göra mig sällskap.

I tisdags gick jag bara i skolan, efter skolan gick för att träna men kom inte in eftersom det var låst och vi hade ite fixat kort så vi kunde komma in. Men det fixade vi på onsdagen innan body pump. På tisdagen kom världens bästa utlärare, victoria, hem till mig och lärde mig att om empirism och rationalism och lite därtill. På onsdagen tränade vi och sedan åkte jag hem för att städa, skulle plugga men det är konstig att allt är så mycket roligare än att plugga. Därför storstädade jag. Tror bestämt att jag har blivit lite pedantisk, hatar när de är stökigt runt omkring mig.

Igår tränade jag och Malin, fastän våran träningsverk. sen åke jag hem för att äta och gick sedan till Malin där jag pluggade engelska för provet idag. Vi myste och skulle egentligen upp på spinnging 7 i morse, men vid halv6 vaknade vi av oss själva och började prata. Ingen av oss kunde sova pga all träningsverk, därför sköt vi upp spinningen till lördag morgon!! Hur hurtig får man vara? det innebär att det blir en nykter helg.. :)

Pappa kommer upp imorgon så vi ska ha en dotter och far dag, väldigt mysig. Eller kanske inte mysigt, det hade det varit om mamma kom. Lite mer kul..

Nej nu ska jag och Malin ha spa dag. Funderar på vad som händer till kvällen

cya.

vilken kväll,

Av det jag minns så att säga. Efter jag hade sovit igår var jag som en helt ny människa. Malin kom till mig och vi åt tillsammans och drack vin. Riktigt mysigt. Jag släckte ner hela lägenheten och tände en massa ljus, malin tyckte det var porrgit men det tycker jag om.

Vi åkte iväg till Klintan där fest väntade. Vi spelade en del spel och satt och drack och jag drack inte mycket alls. Men någontng händer med mig. Något helt sjukt. Från det att jag kommer in på corona tills jag vaknar halv 4 kommer jag inte håg någonting. Jag tror att någon la något  min drink, alla gånger. Jag och Malin blev utslänga eller gick ut inte vet jag. Men kul hade jag när jag var där inne, inte för att ag kommer ihåg något men de folk har berättat låter kul iaf ! :)
Tro inte att det här är någon vana, det var en engångsföreteelse. och inte mitt eget fel.

När jag kommer hem, eller när isabelle och malin kommer vid halv4 inser jag att jag tappat min mobil och mitt pass. så sjukt drygt. Visserligen var det nog kvinnan som hade hittat mitt pass 1 km från lägenheten. Vilket gör att jag blir ett frågetecken? Gick jag och Malin hem altså? Eller hur tog vi oss hem. det måste vara 5km från corona. Ne faen.. Mobilen är borta det är bara att konstatera.

Ne idag har varit en riktigt lugn dag. Jag har städat och baddat malins panna som har mått väldigt dåligt idag.  Varit och handlat och gjort pizza. Vilket mys. Nu sitter vi, Jag, malin ioch isabelle, och ser på melodifestivalen. Eller isabelle gör kladdkaka hon verkar ha problem jag ska nog hjälpa henne, hon verkar ha problem. :)

Ha en bra kväll! :) 

Fredagen,

Blev verkligen inte som förväntat. Den brukar ju vara helt otroligt bra men inte idag. Har mest bara haft panikångest över min skola, arbetet både iskolan och utanför. Att jag är helt hopplöst inkompitent. Ne nu ska jag lägga av, always look on the bright side of lite. En sen om man inte får hägsta betyg i alla ämnen ibland kanske man borde nöja sig med s'mre resultat. Det känns bara så fel

Igår var vi i byggsiljum med skolan, en liten slalombacke 8 mil från umeå. Det var en sjukt rolig dag, och mycket att tacka Malin för. Vi var helt klar coolast i backen där vi åkte snowboard och ner för stupet 2 gånger. ingen anna kom ner, eller vågade åka där. + att vi hoppade och försökte lära oss en massa coola trix. Jag lärde mig ett som jag inte kan namnet på. Malin hn lärde sig, hmm. Att ramla innan man ens har hoppat. I ett av hoppen stannar jag för att se när hon hoppas och det roliga är att när jag ser henne står hon inte upp utan hon glider över kanten på hoppet. Sån söt tjej dedär.

Nej vet ni vad, jag ska göra något jag ät riktigt bra på. TYCKA SYND OM MIG SJÄLV. om två timmar är jag tillbaka, den gamla vanliga och oftast glada Linn.

Jag har tänkt på att jag verkligen är en humör människa, när jag är glad då är jag verkligen glad men när jag inte är glad utan mer arg eller ledsen så är jag det helt ut. Idag fick Malin stå ut med en hel del svordomar och knytslag in i betongväggen. Ja så arg var jag? kan man inte tro om mig va? :)

Ciaaaaao

GYMKORT

I done it, i done it, i realy done it.

Ja de som jag prata om så länge, jag har nu köpt mitt gymkort. Det känns bra. Ännu en stressig dag för Linn. Slutade skolan vid halv6 gick hem hann vara hemm 15 minuter innan jag gick ner på stan igen för att träna med Malin. Vi tränade och jag gick hem. Hann prata med elena en hel del på hemvägen, alltid lika kul att prata av sig med henne.

Ne jag ville helt enkelt bara säga att jag har gjort de. Altså inte det utan köpt gymkortet.

ska läsa La racisme expliqé à ma fille nu.. När jag väl har det franska språket inpräntat i huvudet. Sen en tidig kväll. För imorgon ska jag upp tidigt för jag ska få åka snowboard!! :)

Godnatt

Tisdag,

Det är verkligen dagen mitt i veckan. Ne nu låter det dumt, jag vet lika väl som er att det inte är dagen mitt i veckan men det är så det känns. Det är helt klart den drygaste dagen i veckan. Jag ska ge en kort förklaring.
Måndag, det är första dagen på veckan, man är rätt sliten sen helgen och hinner inte riktigt uppfatta att de är en ny vecka utan man bara tar dagen som den kommer.
Tisdag, tillbaka till verkligeheten. Man har i stort sett hela veckan kvar, det är bra dryga lektioner och ingenting alls händer.
Ondsdag, lill lördag. Det säger sig väl självt + att då har halva veckan gått.
Torsdag, det är dagen innan fredag. Man känner att helgen verkligen närmar sig och det är sovmorgon och allmänt bra.
Fredag, behöver jag ens berätta. Det är helt klart den bästa dagen på veckan. Man går i skolan, när man slutar vet man att man har hela helgen framför sig och man har ändå gjort något bra (skolan 3 lektioner).
Lördag, Det är helg = sovmorgon och inte skola, dock en massa plugg om man inte gör det man ska i skolan under veckorna.
Söndag, veckan slöaste dag. Väldigt tråkig många gånger. Det gäller att ta vara på denna dag för att få ett sånt bra avslut på veckan som möjligt. och då menar jag inte ligga inne och kolla på veckans repris av såpoperor hela dagen

Ja det är bara att konstatera Tisdag är den drygaste dagen. Det är dagen utan mening eller händelse. Ingenting händer, ingenting possitivt går att förknippa med den dagen. Förutom skola och dessutom jobb. Precis hur min dag ser ut..

Igår jobbade jag och det gick super bra. Vann en tävling och gick hem mycket mycket rikare. På kvällen var det ungdomsgård hemma hos oss. Fick sov med Madde igen, somnade ifrån henne. Blev väckt vid halv4 för att några skåningar tydligen hade tråkigt och hade lov. Straffet för att man vaknar till fort är att jag besvarar deras samtal, och jag bangar aldrig på att prata i telefon. Kunde dock inte somna om när dem hade lagt på.

Ne åter till svenska rapporten.

Vilken härlig dag, helt vitt ute och solen skiner. Passa på att njut mina vänner!

But don't forgot.

Vad less jag verkar, läste mitt inlägg och kom på mig själv att låta lite nere! Det är jag verkligen inte, känns som att livet leker. ;) men börjar man vara negativ så fortsätter  man i den stilen.. Därför ska man, det första när man vaknar, ställa sig framför spegeln med världens leende på lapparna och säga : Den här dagen kommer att blir bra, jag är bra.

Den kan funka, jag säger inte att den gör det för alla, men för vissa.
Och även om man har en dålig dag så kommer förmodligen den nästa bli bättre. Man får ett nytt försök varje ny dag att få en bättre dag än den förra. På ett år ger det än runt 364 chanser.
Vad jag svamlar, nu ska jag lyssna på min syo och ta del av alla bra tips om när jag ska läsa vidare på univeristet. Små kurser eller en linje? vilket ät bäst? Hon säljer helt klart in småkurser, den ni.

Glöm inte : Always look on the bright side of life.

Och nej jag har fortfarande inte tatuerat mig.

Verkligheten,

Nu är jag tillbaks, och Malin måste komma tillbaka och hjälpa mig att ta tag i mitt liv. Jag klarar inte grupp trycket utan henne, jag gör saker jag inte skulle göra utan henne. Undra om det kan vara för att hon ger mig bekräftelse, men när hon inte är här måste jag få det av andra personer?
Ja jag vet inte men någonting är de med mig och göra dumma saker utan Malin vid min sida.

Hur som helst försov mig imorse men vad gör de, för när jag kommer till skolan inser jag att våran jävla musik lektion är inställd. Jag kunde ha fått sovmorgon, men fick jag det? Nej jag gjorde dem på bilden sällskap.
Somnade hur bra som helst med Madde på min högra sida, vad länge sen jag fick dela säng med henne. Innan vi somnade låg vi och pratade minnen. Oj vad vi har gått igenom saker tillsammans, mest bara roliga men en del mindre roliga med.

Nej nu ska jag lyssna på våran syo som ger mig sjuk ångest. Och sen har vi engelska vilket nästan är ännu värre, ge mig lunch eller va fan ge mig helg. Orkar inte en till vecka, det känns tungt. + att jag har basket lektion idag och har inte gjort något schema, vad händer med mig? själv disciplinen är på 0!!!

Haenbradag

mys,

ligger just nu och myser med madde efter en lång dag.. Jag har hunnit gjort en hel del, jag har jobbat bla. Jag och isabelle tänkte gå från mig till stan men när bi givk förbi henne för att hämta varma kläder ringde vi hennes föräldrar samtidigt, vädret var super dåligt och vi kände att vi inte skulle hinna tills jag började.

Igår var vi hemma här och myste, vi spelade tv spel. Vilker börjar bli en vana. Och sen såg vi på film. Mycket trevligt, Somnade tidigt gjorde vi med.

Ne ville bara säga hej ocg gå tillbaka till myset med madde i min schässlong. har en hel soffa som är tom men ändå ligger vi och trängs. Super myyyyys!

She moves in her own way



Glömde på det tidigare inlägget att gratta världen bästa Elena!! Hoppas du får en super 19 års dag!

2 times,

2 gånger är en tillfällighet. Har nu varit här hos Bellan 2 dagar i rad och ätit mat, hur mysigt är det inte att vara hemma i ett riktigt hem på helgen? Och här som det är så hemtrevligt. Ligger som vanligt i hennes säng medans hon står i duschen. Jag är trött som jag vet inte vad, lite sömn som vilken annan fredags natt som helst. Somnade vid 6 imorse och gick upp vid 9.

Jag och Isabelle hade myskväll med gosaker, och då menar jag inte killar och sprit, spelade tv spel och såg på film. Fast innan det åkte vi till berghem där Karin, Ivar och Johan höll till i Karins mysiga källarvåning. Var där ett tag och var social, eller dem var nog personerna mest socialkompitens, vi som bara hängde på. ;) Sen åkte vi som sagt hem, kom väl hem vid 11-12.. Blev väckta på natten av att det kom en massa folk, vi hade dock bara sovit i någon timme eller några minuter..

Idag har vi mest bara ätit känns det som, en massa mat. Vet inte vad som har hänt med mig men det känns som jag inte har några begränsningar.blir skärpning på måndag, när malin kommer tillbaka. Malin får inte lämna mig själv jag bara fuskar på jue. Ska även köpa mitt gymkort nästa vecka.

Ne känner hur ögonen går ihop, ska blunda innan isabelle har duschat klart. Jag känner mig som värsta lodisen men mjukisbyxor, pappas tröja och blött hår upsatt i en knut. Och givetvis osminkad.. Kan det bli värre?
Ne ska ge er en bra låt innan jag går,  Klintan har gjort så jag har blivit besatt av den här låten/gruppen. Ja jag vet, den är inte ny men jag gillar mer second hand låtar.

Haenbrakväll.

Bellan,

Är just nu hos Isabelle, har ätit gomidag och drukit vin. Kan man få en mysigare kväll? Njae, tror inte det va. Just nu har hon hoppat in i duschen och jag sitter, som vanligt, och lyssnar på the kooks.

Idag har jag nog varit den duktigaste i Umeå stad. Jag ocg Cissi har varit och slängt alla kartonger, som rymde en hel plastsäck, vi slängde dessutom en massa gladflaskor. Vi gick vidare till ica för att panta vi kom upp i 90kr jag var optimistisk nog att tro att det skulle bli minst 180. Men nej. Sen städade vi, vi tvättade och verkligen fick fint i våran lägenhet. Förutom alla kläder som hänger runt om i lägenheten.

Nej kom och tänka på att jag glömde bort att berätta om min roliga morgon. Jag står och fryser som satan, och väntar på bussen när en äldre man åker förbi i sin bil och glider sakta förbi och verkligen glor på mig. Det var obehagligt. 1 minut senare kommer han tillbaka fast på andra sidan vägen, han öppnar rutan och börjar prata med mig.

Mannen : Det var dig jag skjutsade för någon dag sen va?

Jag : Hehe, nej jag tror inte det.

Mannen: Du var då ruskigt lik den tjejen.

Han åker sedan vidare och vänder bilen och stannar återigen framför mig där jag står.


Mannen : Vart ska du?

Jag: Till stan.

Mannen: Men hoppa in så får du åka.


Jag tänker på risken och chansen. Åker jag sparar jag ett pling och slipper frysa. Åker jag är risken att han rövar bort mig och i värsta fall våldtar mig och dödar mig. Jag åker med honom.
Vissa skulle kalla mig dum, andra inte.
Hur som helst var han jätte trevlig, idag fattade jag rätt beslut hur som helst.

Nej nu ska jag åtegå till the kooks och leta fram några bilder på Bellans dator medans hon duschar. Själv fick man duscha i en iskalla dusch. Jag ljuger inte när jag säger att vattnet var 10 grader. Faan vad jag frös.
Obesrvera mina svordomar i detta inlägg.

Ha en bra kväll, det ska jag.





Ingen logisk tanke bakom denna bild, är iaf från  Ghana..

Vilken kväll.

Ja igår var inte vilken kväll som helst, den var fylld med både glädje och ångest! Visserligen mest glädje eftersom jag var bjuden hem till Emma på thai mat som verkligen smakade hur bra som helst. Även victoria och cissi intog varsihn plats vid middagsbordet. Jag kan har varit den lataste människan i världen igår, tyckte så synd om mig själv eftersom jag inte ska vara onyttig, och hungrig som jag är kan jag inte äta något. Eller jo en morot. Tittar på när dem klämmer i sig en massa godis.
Men hur som helst ligger jag bara och tittar på när dem gör mat, och efter maten ligger jag med emmas super sköna tjocksockar och duntäcke och vilar i soffan när dem andra diskar. Och emma är och köper chip, det innebär att de ännu mer synd om mig. När jag vaknar efter min skönhetssmöm känner jag ett så sjukt starkt sug efter choklad..
Mer tänker jag inte säga än ÅNGEST!!! 3 veckor och 4 dagar.

Hur sugen jag än vad på att sova hos Emma, kände jag ändå att jag var tvungen att åak hem inte minst för att gå förbi erika och ge henne den mest kärlesksfulla kramen. efter att ha bråkat sen i söndags, visserligen inte det seriösaste bråket men ändå. Vänner som henne ska man inte dissa för många gånger, eftersom hon betyder för mycket. Så ett tips, säg inte att någon ska vänta i telefonen medans ni tar ett annat samtal samtidigt och fastnar i det nya samtalet istället. Det har jag utsatt henne för ett onämnbart antal gånger.

När jag skulle ta bussen fick jag vänta i 50 minuter, bitande kyla och en otroligt less Linn. Bussen kommer men går bara till vasaplan, därför gick jag till erika där ifrån. Okej det är inte långt men det var kallt. Tur att jag hade Isabelle att prata med i telefonen hela tiden, hon som stått och väntat utanför min lägenhet i 40 minuter.

Nu har jag skrivit det längsta inlägget på flera veckor, så nu har ni alla något riktigt roligt att gotta er. Eller alla ni som har orkat tagit er ner hit. Jag borde ägna mig åt upg jag egentligen ska göra på religonen men roligare att sitta här och lyssna på the kooks.

Kvällen ser ut som följande: Middag hos isabelle, och sen vad som väntar oss efter det är det ingen som vet men känner jag henne rätt blir det alltid något. Vi brukar inte ha problem att syselsätta oss. Det ända jag vet är att det verkligen inte blir X3M för tredje helgen på rad.  

Ne nu ska jag svara till Erika, som jag måste klämma in i min planering eftersom hon åker till ryssland på söndag och jag har inte sovit med henne på flera veckor. Även igår dissade jag henne, jag måste jobba på att blie en LITE bättre kompis.

Och glömm inte. Always look on the bright side of life.

vad hände?

Vad hände med mig och min blogg glädje? Jag låg precis och läste igenom min inlägg sen två veckor tillbaka och dem är verkligen sjukt tråkiga, flummiga och helt ärligt onödiga. Jag har inte en aning om vad jag pratar om, skrivet inte meningar som är framatiskt korrekta ( fast det har jag viserligen aldrig gjort ). Menings uppbyggnaderna är värdelösa, Kangas vore besviken.

Har kanske helt enkelt tappar motivationen, kan bero på att jag har betydligt viktigare saker för mig än att bara prata om ingenting. Vet att mina hundratals läsara kommer att bli besvikna över den allt för dåliga uppdateringen, men gör som jag Always look on the bright side of life. Som jag för övrigt inte har tänkt att tauera in på kropp, någonsin. Bara så att Klintan inte låter sig luras igen.

Kan kort berätta om min dag som sett ut på följande, klev upp och skulle duscha.. Inget vatten kom ur varken duschen eller kranen. Dålig start på dagen. Jätte trött, eftersom kojbygget dagen innan drog ut på tiden och det blev ännu en sen kväll.
Hur som helst, efter att ha svurit åt duschen åkte jag till skolan och hade en allmänt dryg dag med massa lektioner. Efter skolan jobbade jag, fick skjuts hem av Emil. Snäll som han är, kanske tack vare Petra?
Skulle se på film där, men en tidig kväll var mer lockande.

Ne trött som jag är, tänker jag för första natten på länge sova tidigt. Ha en bra natt.

Frihet.

Ja jag tog mig friheten att ta en sov morgon idag. Jag hade musik, men hade nog inte klarat av att höra dess ljuva klang idag så jag bestämde mig igr för att ta sovmorgon och inte börja försen tolv idag. Men vaknade rätt tidigt och tänkte att jag kunde gå på KV (typ filosofi) iaf. Så jag kom lite sent men vad gör de. Nu sitter jag här och har nästa gjort klart en upg, så jag har tom hunnit med något bra.

Igår kväll, försökte jag göra NOn och jag tror faktiskt att jag klarade att göra en del men inte alls så mycket som jag hade behövt att göra. Sen kom Isabelle och då hade jag varken lust eller ork att plugga, därför åkte vi ner på stan mötte upp Malin och tillbaka till oss. Så vi kom hem vid halv 11 satt och spelade tv spel och vid 12 åkte dem hem. Jag satte på en film och låg och mös ensam i min säng. Saknade dock Elena lite när jag låg där.

Ne nu ska vi ta lunch! Ha en bra dag.

Går med ryggen rakt.

Vilken kväll, och ja det var både possitivt och negativt. våra grannar såg det nog som negativt för som vi levde om.. Det var verkligen inte nådigt.. Och det fick jag höra idag med ett telefonsamtal från våran hyresvärd, där hon går från att skrika på mig till 20 minuter senare gråta. Ja jag och cissi är inga bra människor alltid.  Hur som helst kände vi otroliga skuldkänslor, särskilt cissi eftersom det var andra gången. Vi tänkte på olika sätt hur vi skulle lyckas bli förlåtna.. Vi visste att vi var tvugna att be om ursäkt men det tyckte vi inte räckte. Vi tog oss därför till ica där vi köpte 2 blommor.

Påvägen till ica, tänkte vi faktiskt hur jobbigt det var att vi är så väluppfostrade. Ibland kanske inte det märks, men det är vi faktiskt.
Men det gick bra, dem var inte så sura som man vanligtvis skulle vara. Tack för det.

Hur som helst var det en lyckad dag igår. Det blev rätt mycket folk, var nog mer än 20 pers iaf. Lite spridda skurar.  Och Elena som hade kommit hela vägen från ullånger. Vill ni ha en bra gäst då ska ni bjuda hem henne. Det är sjukt, nästan som en själv känner sig som en gäst i sitt eget hus. Hon fixar och donar.

Nej men hur som helst har jag en hel del plugg att ta igen, så det är bara bita ihop och börja plugga. Fast de är klart det har jag sagt ett x-antal gånger men gör de ändå.

hade bra!

RSS 2.0