Tu crois je suis ton chien?

Haha, jag door! Varje gang jag tanker pa frasen sa borjar jag fnittra tysy for mig sjalv. Nar jag stod i koket och diskade undan borjade jag skratta for mig sjalv! Och Sabine (mamman) fragade vad jag skrattade at, vilker var at henne! Nar pojken bad om nagot liknande strossel sa han bara namnet och avslutade inte med mama eller s'il te plait! och hennes respons ar da : Tror du jag ar din hund!!
Varfor sitter jag och skrattar for mig sjalv, jag har skrattat mig igenom an sa lange.. Sa kul ar det val inte. Ja ikvall har Sabine kort pa sitt hund utryck medans jag kor pa att vi ska tanka pa barnen i afrika nar vi slangde port 5 portioner pommes frites och 2 hamburgare! Det urartade och hon tryckte upp hamburgarna i mitt annsikte?
Vilken slags mamma gor de?

Aaaah, jag maste ga kan inte sluta skratta Tu crois je suis ton chien?


beacoup de photo



En harlig sondag da jag agnat mig at stada mitt rum, reslutatet blev bara bra! :) tout propre!



Haha, ville visa mina pjaxor! Tog chansen att aven jag far vara med pa bild! Tog kanske 20 bilder och alla blev jatte daliga! bara jag som syns, inga pjaxor!



Nagra av dem harliga tyska tjejerna!



Forfesten! Det roliga var att nar vi kom hem satte vi igang med exakt samma sak som nar vi lamnade lagenheten = MANGER! (ata) Jag at konstant !Igar nar jag kom hem ville jag bara ata ( inte for att jag var sugen utan for att det var svart att slappa vanan! Inte stoppa nagot i munnen var 20 sekund!



Haha en annan misslyckad bild att visa hur mina pjaxor ser ut!!! Gosh, finns det nagon annan som kan erkanna att dem ar kamerakata? Det ar ju verkligen inte sa att jag anser att jag sjalv gor mig bra pa bild, men nar jag har trakigt ar det som ett bra tidsfordriv!


Quelle houreur, je déteste chose comme si!

Vilken vecka jag har haft! Jag menar den har varit allt annat an icke handelserik. Jag har hunnit med bade det ena och det andra. Veckans daliga har kompenserats med helgen bra saker, sa det ar nagot som kanns valdigt skont! Den senaste veckan har jag:

Spelat foboll med aldre man.
Fatt hora ett antagande att i sverige pratar man engelska som modersmal (beror detta pa min alltid sa korrekta engelska eller fransmannens extremt okunnande geografikunnskaper!)
Utsatt mitt och andras liv i fara
Insett att jag formodligen inte kunnat hittat en battre familj!
Fatt mina valdigt proffsiga pjaxor sa nu kan jag aka slalom, wiiie!
Cyklat istl for att ta bilen.
Varit ledsen i telefonen med min syster och bett henne se till att jag kan jobba hela min vistelse i sverige! pga att jag ar alldeles for absent minded
Haft en franska kurs som bara gar ut pa att lara sig boja verb ( kan jag lika bra gora hemma sjalv)
Varit i geneve et j'ai fat une fete avec mes copines allemanes! Vilket var helgen hojd punkt! Vi var ute till 7 pa lordag morgon, vilket var lite for tidigt for sista staller vi besokte var oppet till 9. Shame on us!

Detta ar nu bara en del av mina aventyr jag har haft denna vecka! Och jag tanker nu bara ga in djupare pa saker som har varit roligt! I genve hade jag valdigt roligt, kandes som en lang vistelse trots att jag bara var dar uder 24 timmar men jag hann lura i manniksor att jag var 16 ar och kom fran USA och precis hade haft min sweet sixteen fest! Om man vet hur folket i geneve ar forstar man skamtet. Har aven agerat dorr at en quinna som ville ga pa en toalett utan att bli sedd! Atit pizza, choklad tarta och chips konstant under 24 timmar.

Det ar roligt vilken mix av sprak det kan bli nar man traffar vissa manniksor har och nu! Som i helgen nar jag var med mina tyska vanner sa var givetvis det ledande spraken englska och franska, franska mest tror jag! Men vi forsoker aven prata tyska och engelska? forsoker lara varandra annu mer!

Nej nu ska jag satta mig och se en svensk serie innan jag hoppar in i min bok Les hommes qui n'aiment pas les femmes! ( mannen som hatar kvinnor ) som ni svenskar skulle kalla den! Laser den namligen pa franska, tanken ar att jag ska lasa hela serien pa franska, kan dock ta ett tag! Kvinnan i bokaffaren gjorde lite narr av mig, men jag forsakrade att jag skulle komma tillbaka for den andra boken inom nasta arsskift! Vilket ar snart...



vara alltid lika sota pose bilder, Julie med sin pompot i handen, vilker ar ett maste nar vi aker till parken!


ma fille est trés jolie!

Vilken aha upplevelse, sitter med Julie i mitt kna hon sover tungt och lutar sitt huvud mot min vanstra axel vilket gor att jag bara skriver med en hand! inte konstigt att hon ar sa trott hon har ju inte sovit knappt nagot inatt.
Jag som bestamt mig for att inte skaffa barn efter min, inte sa langa, vistelse har! Men nu blir det svart att motsta, en rost som sager je veux toi Linn nar hon ar trott eller ledsen.  Eller nar man gor illa sager och sager julie ca fait mal och far till svar je te donne de bisous, sen en massa pussar. Eller som nu nar hon sover tungt och man hor andetagen som ar sa djupa, hennes blonda har som flanger at alla hall!
kanske inte inom dem 10 kommande aren, men efter ska jag kanske adoptera eller nagot liknande! tank er en krulltott fran afrika!

Nu har hon ryktningar och vill inte vacka henne sa à tout!




Lucia - svensk kansla!

Har precis kommit hem fran geneve dar vi trande lucia tag! Det har kommer bli sa mycket mer spannande an vad jag trodde, om allt kommer ga som det ska. Liten julkansla att sta dar och sjunga, lite sverige kansla eftersom lucia ar typiskt svenskt! Ska fa min familj att komma och titta pa ett upptradande, dem maste ju agna sog at annat an sinta klaas, eller hur det stavas.

Hamtade upp pappan pa flygplatsen efterat och eftersom han var sa trott fick han sitta bredvid nar jag korde. Jag som har fobi att kora med manniskor i bilen, sarskilt nar personen i fraga ager bilen. Jag ar verkligen en urkass chauffor, det har bade hant det ena och det andra under min vistelse har nar jag har kort bil.
Btw sa skjutsade jag aven pappan och han foraldrar till flyget i mandagsmorse, gick upp halv 6 for att gora den goda garning, jag maste verkligen vara frankrikes basta Au Pair, eller sa kande jag bara att det var min tur att stalla upp for Frankrikes basta Au pair familj! Japp, det ar en san dag.
Hur som hellst hann jag beratta for pappan om min, Malins och Ivars resa till borlange och allt! ( vilket, nu nar man tanker efter, var en helt sjuk resa) Men bil problem och diverse andra problem.

Nu ligger jag hur som helst i sangen och ska kolla igenom lucoa sangerna innan jag sluter ogorna! Idag var en bra dag. Jag hittade tom presque tout de suite (nastan direkt) till au pair motet et tout de suite till flygplatsen! Jag vill hylla mig sjalv med att saga : JAG AR BRA! JAG AR STOLT OVER MIG SJALV!

Sov gott nu alla, och Bellsan min babe, kom att tanka pa dig for saknar sa vara meningslosa samtal och att du aldrig svarar i telefon. ( kan de ha en koppling) Hur vi ringer om varandra i timmar, och jag far alltid var den som svarar i telefonen tillsist. Misses you baby! En lang romenad med dig ar vad som saknas!!!!  

Qui qoui moi!

Long time no seen som jag brukar saga! Har ar det bra, jag ar pa battringsvagen efter forkylningen som jag akte pa inte langt efter min magsjuka! Det ar mycket bakterier har runt om mig med alla sma barn! Sen ar val allt en omstallning med och den kan ju i sin tur vara en anledning till alla mina olycksfall! Nu ar jag less pa att vara en Phenix (otursfageln) sa jag ska ta tag i det har snabbare an kvickt! Ska ta mig till traningen forsta gangen pa nagra veckor, trots hosta och snuva.

I helgen har jag inte klatt ut mig till haxa som manga av er, for ni ska veta att det ar allahelgona helgen och da ska man till kyrkan, och dar var jag. Jag tittade och lyssnade pa prasten nar han dopte Julie, det var nagonting.
Jamnfor jag mitt liv med manga hemmas ser du valdigt olika ut. Eller jamnfor med mitt liv for ett ar sedan.
Som i lordags da borjade vi ata middag vid 9 pa kvallen och vi at tre ratters och vara klara vid halv 1. Jag hade tankt skicka ett sms till erika och saga att hon skulle festa lungt och att jag nyss atit middag!
Fredagen sag ganska lik ut. Visst ar det mysigt att ata fin middag dricka fint vin med trevligt sallskap men medelaldern ligger trotsallt runt 40 och jag har fortfarande unga nittion ar! Ja jag vet att det ar svart att tro.

Nej nu ska jag rycka upp mig min filosofi always look on the bright side of life har inte legat pa topp pa sista turen! Men hur latt ar det da? Hur som helst detta ska de bli andring pa fran och med nu! Ni ska fa lite  hostbilder med!

Min strand som var sa gron bara for ett tag sedan!

detta ar mitt framtidshus, jag menar efter jag gift in mig i putins (diktatorn i ryssland) slakt! Tydligen vet alla att hans dotter bor dar men ingen pratar om det! Jag forstar ingenting av det?



Vi avsluta val med en av mina posar bilder! ar det bara jag eller borjar det kanske bli lite val manga av dessa nu?


RSS 2.0