J'ai plureé!

Bilden hor som inte ihop med inlagget, men valdigt harliga tofflor som mamman kopt at mig!



Jag borjar trottna pa det dar med att komma pa rubriker som ska vara franska, formodligen inte manga som forstar anda...
Den dar rubriken vill saga att jag har gratit. Det ar precis vad jag har suttit och fjort dem sista 20 minutrarna, utan uppbehall. Tittat pa one tree hill och gratit. Jag borjade se avsnitter nagon gang forra veckan och kommer ihag att det blev ett hack och jag kunde inte fortsatta att se mitt i den mest sentimentala scenen. Borjade grata da och nu fortsatte bara dar jag slutatde, nu nar jag slog pa avsnittet.
Shit, ar det verkligt dalda kanslor som slar till? Jag forsoker verkligen kanna om det ar nagot jag borde grata till och nej.. Jag ar nog bara valdigt kanslig nar det galler kansliga scener pa filmer och serier. Sen nar jag ser andra grata borjar jag latt grata sjalv, och dem grat i one tree hill.

Jag sitter och halvfirar att det ar fredag och i och med fredag innebar det sista dagen jag ar sjalv med barnen. Dem har namligen haft lov vilket gor att alla 4 ar hemma. Foraldrarna ar ocksa hemma men det ar ju for att dem har deras jobb hemma. Jag har kant mig splittrad och vet inte riktigt vad jag ska gora och vad som forvantas av mig. 
Barnen har tva veckor lov men pa sondag aker vi ivag en vecka for att bo i en Charlais med hela familjen pa mammans sida. Det kanns skont att gora nagot som bryter det vardagliga monstret men aven da vet jag inte riktigt vad som forvantas av mig. Det jag vet ar att vi har en kock som lagar varan mat och en jacuzzi, ingen aning om hur det stavas, utmhus ar den iaf. 
Jag ska aka mer skidor an vanligt och vara ute i solen, for det ska vara bra vader!!

Att det har varit lov har fort med sig mer an att det har varit mycket jobb. Nar jag och Alena skulle ute och rida igar i det harliga varvadret visade det sig att hasten hon har lov att anvanda var upptagen for dem hade etage ( vad det heter pa svenska vet jag inte). Det blev en langpromenad och en guidad tur av Alena i Yvoire istallet.
Yvoire ar en wellknown village som manga sager att man ska besoka om man ar i den har regionen i frankrike. Det var en valdigt charmerande by ocksa!
Nej ska ordna goute for barnen och vacka minstingen som ligger bredvid mig och sover..

Ciao   

Je peux aller à la dusch avec toi!

Julie kom nyss och krop upp i mitt kna, spritt sprangande nacken, och fragar : Kan jag fa ga in i duschen med dig!
Later kanske mer perverst an vad det ar, men anda sedan jag duschade och hon fick sitta utanfor och leka med sina playmobiler har hon velat ta en dusch med mig.. Varfor?
Det ar nagonting med duschar och den har familjen. I fredags nar jag skulle duscha var Marie och Martijn i badet men jag tankte det spelar val ingen roll dem ser mig ju anda inte! Jag kliver in i duschen med underkladerna pa och borjar ta av mig dem och tittar i spegeln och ser fyra ogon som stirrar farcinerat pa min spegelbild. Jag ber dem sluta men det forvarrar bara sitationen. Jag hanger for handuken men Marie springer for att kolla pa mig i duschen. Nar jag sedan bestammer att det inte ar vart att duscha med publik, man njuter ju inte direkt, sa borjar dem forsoka dra av mig kladerna nar jag klatt pa mig min pyjamas.
Jag springer ner. Vilken hemsk upplevelse, jag menar det ar val inte forsta gangen dem ser en naken tjej? Jag vill ju inte ta i och kalla mig kvinna.. Hoho!

I sondags hade jag en valdigt trevlig alla hjartansdag utan alla hjartansdag tema for jag var med tjejerna i mitt fotbollslag i Nyon. Det var valdigt intressant att besoka UEFA:s huvudkontor, eller vad de heter. Matchen forlorade vi dock.
Det blev en lang dag, var borta under tolv timmar hellt hjarnbultad nar jag kom hem. Utalas sanguin som det ar skrivet eller sangin.
Ska ova pa utalet sa jag inte blir mobbad pa traningen, blev det namligen hela bussresan hem, haha jag ar som den dar turken som inte pratar korrektsvenska.

Nej nu ska jag hjalpa mamman med maten sa jag har atit nagot innan traningen! Ciao



Mitt emot duschen ar en spegel och pa vanster siada ar badkaret! Spegeln ar jatte stor.. Forestall er resten sjalva...

Tele siege, tapi!

Idag har jag varit i Alperna med Alena och familjen. Det var forsta gangen nagonsin Alena akte skidor och jag "larde" henne. Nar jag satt i bilen hem hade jag ont i mina kindben, behover jag saga mer.
Jag ar trott och imorgon ska jag upp tidigt for att aka med min fotboll till Nyon for att besoka UEFA och sedan ska jag spela match wiieho!

Malin gjorde mig glad igar. Ville bara saga det. 3 veckor to go!



sa galet sot!



hon ramlade och tappade skidan



Jag ar avslappnad!



Haha kineserna, otroligt snygga! Haha, med solen i ogenonen och vinden i ditt har! vet att det ar fel, men vi hade solen i ogonen och inte ryggen!

sangen vantar! PUSSSS


Tjolala!

Tanker inte skriva sa mycket forutom att livet flyter pa och allt ar bra. Har inget att klaga pa, jag har vad jag gor och for ovrigt tar det bra lugnt! Tanker bara lagga upp lite bilder sa detta inlagg far tala for sig sjalvt!



Uppe i alperna sjalva jag oich Julie, Julie ar den lilla roda.



Bara en allmanbild pa backen! :)

 

Jag forstod inte att vi skulle gora grimarser sa jag posar

 



Jag hittade dock snabbt rytmen!



Varan lilla resurang, med solstolar och mat.. Kan de bli battre?


Parce que je suis content de être ici!

Idag tanker jag bara lyfta upp varfor jag ar sa glad for att vara har! Halla, jag menar klart man saknar vissa saker och manniskor i Sverige men ibland sa andas jag bara in luften och kanner - jag ar tillfredstalld.

Aldrig i mitt ungdomliga liv har jag kant att jag haft sa mycket tid for att bara vara. Alla som kanner mig vet att det inte riktigt ar min stil att bara ta det lungt och inte gora nagonting speciellt. Jag ar den dar personen som ska ha ett fulltsatt schema fran det hon vaknar tills elva pa kvallen nar hon lagger sig for att sova (ja jag vet, valdigt tidigt, men sa behover jag mycket somn med).
Hur som helst har dar jag bor nu, vad gor jag? Ja inte mycket alls, eller a andra sidan jag har ju det jag gor men jag kanner mig inte stressad.

Jag kan tex utova hur mycket sport jag vill, utan att fa daligt samveta for att jag egentligen hade behovt plugga pa laxorna eller skriva en uppsats. Jag kan ta en impuls promenad utan att vara radd for att komma forsent till jobbet. Nar jag jobbar, passar Julie, kan jag ta bilen for att aka upp till alperna och aka skidor.
Vill jag lasa en bok kan jag lasa vilken bok som helst och inte anpassa den efter svenkhistroisk literatur. Vill jag plugga kan jag plugga men for att jag VILL lara mig det jag pluggar till. Vill jag ta vindsurfing lektioner kan jag gora det utan att aka tva timmar bil for att leta upp ett stalla dar man kan gora det.

Nej nu borjar jag skriva om framtiden, tar inte vindsurflektioner annu. Vad jag vill saga ar att jag har tid. Men bara for att jag har tid maste jag anpassa den pa ett bra satt. Jag skulle ocksa kunna sitta och mysa, kolla pa serier och ata godsaker varje kvall for det ar nagot jag har saknat med. Men jag menar, vad satter man mast varde pa?
Nej dem har sista manaderna ska jag verkligen vareiera allt, jag ska plugga franska samtidigt som jag ska ha massa tid over for att gora saker jag verkligen tycker om att gora. Saker som jag aldrig forut kanske har haft tillgang till.
Att jag kanner mig rastlos ibland ar val ingen nyhet, men det ar nog ganska bra det med. for efter dethar aret kommer jag ha valdigt mycket energi till att gora andra saker. Saker som kanske kraver lite mer planering, tid och struktur.

Hade varldens harligaste bilder pa min mobil fran nar jag och Julie var i Alperna igar. Det var underbart vader, helt bla himmel och i solen var det for varmt att ha jacka. Fick tom lite farg i annsiktet. Tihi. Skulle lara Julie att aka skider, inte det lattaste. Haha, trodde inte att jag skulle vara slut i kroppen eftern en dag i backen med henne. men tji fick jag. Dock akte jag skidor for oss bada tva vissa ganger, eftersom jag valde fel och alldeles for svara pister. Det var bara ta henne mellan armarna. Vad jag ville saga var att jag dock inte fick in bilderna pa datorn, ingen sladd, ska ordna det! Nej nu ska jag faktiskt plugga franska!

Grosse Bisous!!  

En gamal men anda harlig bild!



Tar en bild som gor mig glad! Far val symbolisera att jag ska vara med henne i helgen med! :)


Comment tu es sur tu avoir faim!

Nar jag gick till soptunnan for att slanga nagot, da slogs jag plotsligt av en odeur, och det luktade sa matigt sa jag vill bara borja grava och ata!
Da visste jag - nu ar jag hungrig!
Jag ligger nu efter mitt efterlangtade mellanmal och bara invantar fotbollstraning. Idag ar det styrka, om jag har forstatt ratt. Blir fortfarande en missuppfattningar mellan mig och coachen. Men vi har en bra relation anda. Kindpussar och sa...

Jag kanner mig trott och skulle bara vilja vara hemma och ata pannkakor hela kvallen. I Frankrike ater alla pannkakor idag, ar val som varan vaffel dag.. Ar det nagon som vet nar vi har vaffeldagen i Sverige? Kanske ar det idag?
Gud vad gott! Bara vraka pa nutella och glass pa pannkakorna - Mums!
Har har dem dock en vana att gora den\dem forsta pannkakorna med ost eller skinka. Vilket iofs ar valdigt gott men inget jag ar det minsta van vid!

Idag ar det tisdag och en ny vecka har tagit sin start. Jag hade en harlig helg med skidakning, trevligt sallskap och en massa frisk luft.
Pa fredagen var jag pa fotbollsmiddag med mina lagkompisar, valdigt roligt och inte minst sagt trevligt. Pa lordagen upp i tid for att aka till Alperna och nar jag kom hem madde jag sa daligt av den kurviga vagen sa skulle ut for frisk luft. Blir da stoppas av polisen. Han ar snall och sager " Il faut que te protoger mieux quand c'est fait noir comme ca. Le prochain fois tu doigt de utiliser le reflex." 
Nasta gang jag gar ut pa kvallen ska jag altsa inte glomma reflex...
Pa kvallen kom Alena och vi hade ett langt givande samtal. Vid 3 lamnade hon mig for att sova. Jag pigg som en notkarna upp vid halv 9 pa sondag och det fick mitt humor straffas av. Vilken otrevlig tjej jag var. For att halla mig borta fran allmanheten tog jag mig en promenad i 3 timmar. Kanske inte gick hela tiden?

Nej nu ska jag lasa en fransk bok, ni ska veta att de forstor mitt flyt nar jag laser, skriver eller prata pa svenska. Tar ett tag att komma in i franskan igen. Ska forsoka ta en fransk vecka dar jag endast pratar franska och ingen dator eller inte ens engelska!!! det kan bli svart! What a mission!

 



Alla mina bombom som ligger nere i en stor kasse pa mitt rum? Varfor har jag kvar dem och inte ater upp dem. Ibland ar jag bra korkad!


RSS 2.0