quatre nuit, et pas plus!



4 nights to go som man ocksa valdigt fint skulle kalla det! Om nu, ganska precis faktiskt, 4 dagar kommer min sotnos Victoria hit for att halsa pa mig och jag ar over thrilled
Jag saknar victorias hetsattande, prat om att choklad ar nyttigare an frukt, att traningen ar plageri och hennes underbara utstralning. Jag kanner verkligen att det ska bli harligt och avkopplande med lite victoria energi!
Men bara sa du vet Victoria ska vi ha en possitiv vecka ( vilket innebar att man INTE far klaga ).
Det ar precis vad jag har bestamt att ha fram till Juli, possitiva veckor, always look on the bright side of life. Nar livet ser ut som det gor nu ar det inte sa svart. Solen skiner, jag har arliga manniksor runt omkring mig och dessutom nagot att se fram emot - victoria!

Nej idag har jag minst sagt en lugnare dag an igar. Jag ar ensam i huster och vantar pa att klockan ska bli runt 20 over 11 da jag ska hamta barnen for lunch och sedan drar jag vidare for franska kurs, kommer sedan hem for att jobba en timme och sen ska jag ta mig till utomhusbassangen i thonon for att simma. Jag hoppas jag tar mig dit. Maste gor nagot nu nar jag inte har fotboll pa hela helgen.

Nu ska jag surfa vidare pa internet. Vi hors homies..


Travaux..

Det ar inte manga ganger jag kan saga att jag har jobbat mycket! Idag har jag "jobbat" mycket. Jag har stadat hus, handlat mat, strykit, varit pa ridning och stadat undan mat. Haha, vissa skulle kalla det mamma sysslor men for mig ar det jobb for jag har inga egna barn, tralallala!

Det blev aldrig nagot holland och paris for mig. Nagon sa att det rorde sig om en vulkan och massa aska? Tror det bara var en dalig bortforklaring for att halla mig kvar i frankrike.
Nej men helt allvarligt tror jag bara att det var ett daligt pahitt - hur manga motgangar kan Linn utstas for innan hon bryter ihop? Nej men efter att inte ha akt till holland, paris och sedan fatt magsjuka var jag less. Dock har jag manniskor som always make me look on the bright side of life..
Vet att det tillfredstallde vissa att jag blev kvar iaf. Och jag kan inte saga att jag har lidit allt for mycket for jag har varit pa stranden pa kalas. Och givetvis massa mer.
Jag har aven brakat med familjen har. Skiit - action!

Idag ar jag trott. Haha har verkligen inte latit er fa lasa mycket. Hur lite jag an vill saga detta sa uppdaterade jag eftersom jag var lite ,observera lite, less pa att se malins titta skelogt. Hihi. Far se vad jag kan fa upp for bilder nu da..



Jag och marie gor det basta av situationen nar vi inte kan aka till holland. Vad ar battre an aqua parc och sedan en glass i solen?



Jag och Yvonne far for oss att man kan blanda allt man tycker ar gott! ( pannkakor, skinka, ost, tonfisk, nutella, annanas och vin med kiir i ) jag har ju atit godare mat! :)



Pa bodega efter manga glas vin, hett sonder min mormors cykel och kvallen avslutades hos nagra franska fotbollskilar som bjod pa mer att dricka?

 

Vi minst sagt ramlade hem...

 



En dag pa stranden, pavag till varan stammis resturang..

 

Mig med resturangen i bakgruden..

 



Kvallen som endast skulle bjuda pa ol och bio slutade hos sebs van som gav mig 5 dollar och beromde min franska..



Yvonne med broderna och den kuliga killen.. En av manga tokiga kvallar!


Bisous



Jag tanker vara sa dar extraordinair och ge dagens Bisous ( puss ) till nagon. Och idag ar det sjalvasta Malin. Om jag skulle beratta om Malin skulle det nog latt kunna lata som jag har en foralskelse i henne men jag tycker bara om hennes satt att se pa livet. Tycker om hennes valdigt naturliga look. Jag har sagt det forut och sager det igen - Malin ar min forebild nar det kommer till utseende. Kanske ar det for att vi ar lika langa?
Nej allvarligt, hon ser sa dar ackligt, snuskigt naturlig ut. Hon gar som runt i fett har trasiga klader och smuts i annsiktet som en riktig kvinna ska gora.
haha, vad konstig jag ar! Helt arligt Malin ar fiiin!
Sen sa ar hon sa glad hela tiden med och snall - enligt mig for snall!

Nog pratat om min crush. Jag haller pa att bli utrbrand i skona frankrike. Jag kanns hela tiden som jag bara vill putta och sla barnen. Dock ar Julie ursot som bara hoppar upp i min famn och storkyser mig pa munnen. Sen tar hon totalvandning och blir en liten skitunge.
Innan jag akte hem till jul hade jag varit har ungefar lika lange som jag har varit har nu. Jag tror helt enkelt man behover en paus, skulle inte kalla det semester, fran livet har. Det ar ett liv jag lever det ar inte ett jobb jag har. Folk kan tro att det verkar sa enkelt men snalla ni testa sa kan vi ta den diskusioonen sen..
Dock alskar jag min familj och gruvar for att lamna dem, jag har absolut inte i tankarna att vara kvar langre, men dem har kommit mig sa nara.

Jag ska nu avsluta mitt sokande pa hogskolor. det blev spanska i barcelona pa forsta plats, ( vet att jag ikke kommer in) och sen socionom i Lund pa andra plats ( for att se om jag kommer in ).
Till hosten ska jag dra med Mallan, undra om hon kommer vaga efter last mitt inlagg, vi ska till asien och gora wild and crazy stuff. Men bara lugn mamma kommer inte beratta i detalj vad innan vi far for da kommer du inte slappa ivag mig.

Ne nu gar jag! Ha en bra dag!



Vous me faisez plaisir!

Jag tycker om att jag har nagra enstaka som gar in och tittar i min blogg varje dag ( antar att det ar samma personer, och det anar mig vilka.)

Jag har varit en urusel uppdaterare pa sista tiden och det star jag for. Dock har jag haft for mig mycket saker, eller mycket ar att ta i, men jag har varit sysselsatt och mesta tiden jag har suttit vid datorn har det varit for att titta flygresor till Paris. De senaste tva veckorna. Nu nar jag har bestallt kan jag sitta mer och blogga.
Vi har haft pask har i Frankrike. Vet inte om sverigen hade turen i ar att jesus uppstod. Hade ni?
Valdigt mysig pask med sma underverk fran ovan och lite misarer fran ovan med.
Pa sjalvaste paskafton fick jag besok av en skrovlande rost under min sang ( pappan hade jamt en walkitalki under min sang i hopp om att skramma mig och aven ett kors med jesus lag i fotandan. ) Jag blev inte radd, ingen skrammer mig.

I helgen har Yvonne ( min norska vannina ) underhallit mig. Jag tror det ar bra att ha nagon tokig scandinavisk flicka som vet hur man gor roliga saker. Vi har varit ute under langa natter, varit i alperna och dansat pa discotek, akt bil utan tak fran suisse till frankrike, varit i geneve pa museum, tagit langa promenader och bara snakke norsk. En aktiv helg dar jag aven har hunnit klamt in en del fotboll. Men sover man bara 5 timmar pa en helg hinner man med ganska mycket. 
Igar nar jag kom hem och tankte, tankte jag pa norsk och kunde inte fa bort den norska dialekten fran mitt huvud.

Barnen har lov och jag ska underhalla dem. Dock blir det bara 3 dagar for sedan ska vi till Holland, eller jag aker inte forren pa fredag med aldsta tjejen. Sedan kommer vi hem pa onsdag och jag packat om till paris som jag aker till pa torsdag. Mycket kosliga saker att se fram emot. Livet ar kjempe bra nu.




Pa muset, yvonne skaffar en van


 




Hatten som jag ville ha..

det var pask



Mitt agg!



Paskfrukost!


RSS 2.0