Lång helg.

Har inte skrivit på flera dagar eller åtminstonde 2 dagar. Har haft en del för mig. Ennu en efterlängtad fredag kom och inte en fullt lika lång vanlig dag i skola. Efter skolan gick jag på stan och mötte upp erika, åkte hem till henne för att hjälpa till med hennes hår, eller färga hennes hår. Erika blev desto vackrare efter det med, hur de nu är mljligt. :) Jag fick hjälp av henne med, hon lockade håret och lånade ut en tröja.

På kvällen åkte vi hem till Malin för att förfesta. Vi satt och drack åt chips och popcorn. Väldigt mysigt att bara vara tjejer. Det blir nästa roligare är det är en impuls. Vi bestämde oss inte försen på fredag eftermiddag att vi skulle gå ut. Och rätt lyckat blev det med. Victoria fick panik ont i ryggen så hon och Malin följde inte med. Det blev bara jag, isabelle, isabells malin, cissi och emma. Men kul blev det.
Jag och Emma sjöng kareoke, hur det nu kan ha låtit. Linda bengtsing låt " jag ljuger så bra". Det kan inte ha låtit vackert om jag får säga det själv. ;)

Åkte sedan bara hem, eller jag gick hem till malin eftersom det är närmare stan. Jag gick vilse och fick klättra över grindar för att ta mig framåt. Blir så när man är lat och inte orkar gå tillbaka den långa vägen. Men hem kom jag utan batterier på mobilen så det var bara att klättra upp för stegen till malins ballkong och stå och banka på ballkong dörren. Vilker äventyr.

På lördagen blev det en super lugn dag med pizza och tv tittande, slumrade till sådär varannan timme och sov i 20 minuter. Vid 7 på kvällen klädde jag på mig och jag och malin åkte in till stan för att fika med sara, carro, erika och cissi. Vi gjorde iaf någonting.  Sedan åkte jag hem och hade egen myskväll i min säng är det någon som vet med vad? :) vad jag åt och vad jag såg? ;)

Idag har det varit en lika lugn dag. Nej nu ska jag se en massa bra repriser på 5an :)


Kommentarer
Postat av: Ivo

händelserik helg :D

2008-11-09 @ 16:21:37
URL: http://mrki.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du hört om den nya gratissidan?

glöm gratisbio och alla andra krångliga hemsidor som tar alldeles för långt tid att samla ihop poäng. Gratismode är en alldeles nya gratissida som låter dig samla ihop poäng superenkelt och superfort. Bli medlem NU och gör din plånbok en tjänst http://www.gratismode.se/?c=1486

2008-11-09 @ 16:21:53
Postat av: jenny

söt blogg:)

2008-11-09 @ 16:24:29
URL: khttp://jnyyy.blogg.se
Postat av: malin

Heej, du har inga tips på parfymer? =) Jag har problem med att hitta någon som passar!! Tipsa gärna!

2008-11-09 @ 16:25:16
URL: http://mermalin.blogg.se/
Postat av: Alina

Ha en fin kväll! :)

2008-11-09 @ 16:30:03
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Juliaa

kika gärna in på mina skönhetstips!

2008-11-09 @ 16:34:21
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Om jag inte minns helt fel så var det sourcream chips, popcorn, iskall cola till en harryP-film? ;) men det var bara en gissning från min sida :D

2008-11-09 @ 16:51:23
URL: http://liine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0