Busunge,

Idag har varit en dag med fullspeckat schema. Dagen började med skola och föreläsningen. Sedan efter lunch hade vi HBT tema dag. Ett intresant ämne ändå, och det kan verkligen skapa diskutioner. Verkligen. Det var kul och föreläsaren var helt okej, lite partisk men det är väl för att hon brinner för det hon håller på med.

Åkte sedan och tränade med Erika för att inte få lika dåligt samvete när vi gjorde födelsedagsmiddag för Cissi som fyllde 19 idag. Jag och Malin hade fått som uppgift att köra huvudrätt och tänkte göra något avancerat med kyckling.... Det blev som sagt lite för avancerat och vi övervägde familjepizza, det var dock inte populärt från alla håll, det slutade med att vi gorde egen pizza. Enkelt och snabbt. Tacka för färdig gjorda pizzakit. 

När vi alla satt samlade runt matbordet började vi prata barnminnen och det blev nog att konstatera att jag och Malin var de barnen som var mest fräcka.
Som tex när jag och min dåvarande bästis var less på hösten och all lera, vi ville ha snö och kunna åka stjärtlapp. Därför beslöt vi oss för att åka stjärtlapp på deras nya bil, en vindruta har ju en lagom lutning dock lite kort. Vi kletade lera för att det skulle glida bättre. Postgubben kommer förbi och frågar om vi verkligen får åka stjärtlapp på bilen. Jaaaa säger vi i takt med varandra.
Våra föräldrar straffade oss genom att inte låta oss gå på cirkusen som kom till lilla Ullånger, vilket händer vart åtoende år.



Grattis Cissi, roomsmate!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Haha hade ju nästan lyckats förtränga den där lilla historien XD

2009-06-03 @ 13:54:13
URL: http://shinigami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0